- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.001
Nasıl belirtilerin var canımMerhabalar benim sizlere bir sorum olacak.Ben mart ayında 21 de çatlatma iğnesi vuruldum. Doktro belirli günler söyledi adet olursan gel olmazsan yine gel dediler.Bugün 14.günüm. test yapsam çıkar mı bu konuda fikri olan varmı acaba.Adet olm ama 2 gün var ağrılarım var bilemedim.
Valla bazılarında çıkıyor bazıları da geç çıktı diyornormal test alsam yapsam çıkarmı acaba
Anladım canım gayet mantıklı :) bende onu teklif edeyim doktorumaÇünkü yumurta gelişimimde bir sıkıntı yok. Önce klomenle denemek istedi. Olmazsa iğneliye geçeriz dedi :)
Bi test yapsaydınkızlar ben hala adet olmadımm doktor ikinci günü gel dedi ama olamadımki28 martta olmam gerekiyordu geçen ayda 20 gün gecklmeli oldum ilaç yardımıyla neden böyle oluyor anlamıyorum hep düzenli adet olurdum son 2 aydır böyle
Hoş geldin abla iyiyiz sen napıyorsun nasılsın kolay gelsin ☺MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ İŞLER YOĞUN YAZAMADIM
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ İNŞALLAH SAĞLIKLA SİZİNDE GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIZ
2 gün önce yapmıştım canım negatifti geçen ayda böyle oldu o yüzden hamilelik yok diye düşünüyorumBi test yapsaydın
Normal test mi erken gebelik testi mi belki erken olduğu için çıkmamıştır kuzum2 gün önce yapmıştım canım negatifti geçen ayda böyle oldu o yüzden hamilelik yok diye düşünüyorum
normal test yaptım canım yine yapyım bariNormal test mi erken gebelik testi mi belki erken olduğu için çıkmamıştır kuzum
Bence de canım bat ne zamandı geçsin biraznormal test yaptım canım yine yapyım bari
28 mart canımmBence de canım bat ne zamandı geçsin biraz
Tekrarla kuzum bugün bize de at ☺28 mart canımm
tamam canım olur :)Tekrarla kuzum bugün bize de at ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?