- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.021
Bence bekle bi iki güne koyulaşır Yen'i başladı demek kikızlar ya benim hergün yaptığım oluvasyon testleri hep aynı çıkıyor silik çizgili..bugün 16. günüm gerçi biraz belirgindi koyuluğu yumurtlama olamayacak mı bende bu ay acaba..çift çizgiyi hala yakalayamadım
Bence bekle bi iki güne koyulaşır Yen'i başladı demek ki
kızlar soğan kürü neden yapılıyor ?
İnşallah doludur diyelim Allah a bırakalım o zaman istemiyorsan yapma bekle bize bakma biz çok seviniyoruz bir an önce güzel haber alalım istiyoruzzaten 35 günü buluyor adet aram bakalım bi kaç gün daha bekliyim de olmazsa bu ay da boş yani
İltihap varsa temizlenmesi için
zaten 35 günü buluyor adet aram bakalım bi kaç gün daha bekliyim de olmazsa bu ay da boş yani
35gune kadar uzuyosa 21.gune kadar yumurtlama olabilir
Bat ne zaman ki
- Ben doktora gittim şükür iltihap ve kist yokmuş kan testi yaptılar yarın belli olacak ultrason dan bakınca bebek gözükür mü
Bende iyiyim şükür canım. Kanama azaldı kesilecek artık sanırım mutluyum bu yüzdenHoş geldin abla iyiyiz sen napıyorsun nasılsın kolay gelsin ☺
Canım 20. Güne kadar yolu var. Dur bakalım sen çalışma yapkızlar ya benim hergün yaptığım oluvasyon testleri hep aynı çıkıyor silik çizgili..bugün 16. günüm gerçi biraz belirgindi koyuluğu yumurtlama olamayacak mı bende bu ay acaba..çift çizgiyi hala yakalayamadım
Beklenen adet tarihin ne zamandıBat ne anlamadım ki
hadi canım inşallah daha var o zaman acele etmiyim zaten yumurtlama belirtileri var iki gündr akıntı var..
Canım 20. Güne kadar yolu var. Dur bakalım sen çalışma yap
Aynen sonraki adetten 14gun cikariyosun oldugun adetten degil. Daha var merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?