- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.041
Merhabalar, hanımlar bir şeysormak istiyorum ben dün doktora gittim. Doktor hiç bibir sorun yok Dedi biraz akıntı var onun için ilaç verdi ve adet bitince gel tekrar yumurta takibi yapalım Dedi ben sana söyleyince ilişki yapacaksın Dedi. Siz de böyle yapan var mı?
Evet yumurta takibi yapıyor herkesMerhabalar, hanımlar bir şeysormak istiyorum ben dün doktora gittim. Doktor hiç bibir sorun yok Dedi biraz akıntı var onun için ilaç verdi ve adet bitince gel tekrar yumurta takibi yapalım Dedi ben sana söyleyince ilişki yapacaksın Dedi. Siz de böyle yapan var mı?
MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ İŞLER YOĞUN YAZAMADIM
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ İNŞALLAH SAĞLIKLA SİZİNDE GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIZ
Kızlar size bir soru idrar da gebelik testi ne zaman çıkar ☺ erken gebelik testi değil normal testler
Çok ilginç ya iki gün kala çıkmasıburda okuduğum kadarıyla adete iki gğn kala da çıkıyor adetin 10 gün gecikmesine kadar da zamanı var geç döllenme olma olasılığıyla..
Kendimi tutucam inşallahburda okuduğum kadarıyla adete iki gğn kala da çıkıyor adetin 10 gün gecikmesine kadar da zamanı var geç döllenme olma olasılığıyla..
Çok ilginç ya iki gün kala çıkması
Benimde suan 6.gün gecikme var test negatifbatma hissediyorum hareket edince. İlk defa bu kadar gecikti
Ama tabi o kadar çok belirti hissettim ki psikolojik olarak her ay artık kendime inanmiyorum
6 sı benim kisenin bat ne zaman ki
Acaba bi doktora mı gitsen kan testi içinBenimde suan 6.gün gecikme var test negatifbatma hissediyorum hareket edince. İlk defa bu kadar gecikti
Ama tabi o kadar çok belirti hissettim ki psikolojik olarak her ay artık kendime inanmiyorum
Kanda iliskiden 2gun sonra bile cikar diolar be kadar dogru bilmiyorum neye daynarak soyluyorlar hic bilmiorumAcaba bi doktora mı gitsen kan testi için
Kanda iliskiden 2gun sonra bile cikar diolar be kadar dogru bilmiyorum neye daynarak soyluyorlar hic bilmiorum
Bende akıl erdiremiyorum kuzum en iyisi yaşayıp görmek ☺☺☺Kanda iliskiden 2gun sonra bile cikar diolar be kadar dogru bilmiyorum neye daynarak soyluyorlar hic bilmiorum
Amin amin inşallahRabbim hakkımızda bebeklerimizi hayırlı eylesin inşallah son üzülmelerimiz olsun rabbim büyük inşallah nasip etsin hepimize
Burdayım canııımmmmmM miyaz nerdesevcanvildo @SS2007 @ardemir @Nazo-58 @pastadelisi nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?