- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.061
Erken çıkanlarda var tabiki ama en doğrusu ve sağlıklıdı bir hafta on gün sonra diye biliyorum cankuşKızlar size bir soru idrar da gebelik testi ne zaman çıkar ☺ erken gebelik testi değil normal testler
Aynen ablacım bi an yapsam mı dedim vazgeçtim ☺Erken çıkanlarda var tabiki ama en doğrusu ve sağlıklıdı bir hafta on gün sonra diye biliyorum cankuş
Yok kötü yönde değildir uzerimizde taşımanın bir zararı yoktur ama benim midem çok bulandıKötü anlamda mı etkiliyor canım ya bilrmedim ki herkes ayrı bişey söylüyor canım taşınması daha kolay olur tabi
Sende üzerinde mi taşıdın canım yani rabbim neler yaratıyor yaYok kötü yönde değildir uzerimizde taşımanın bir zararı yoktur ama benim midem çok bulandı
Canım gittin mi hastaneye ne yaptın ne okdu ne dedi doktor ay çok soru sordum ama merak ettim yazdıysanda kaçırdım yani zikir çekiyordum kocam geldi bıraktım yeniÇalışıyorum ya çok giremiyorum topige kızlar
Bekle canım şimdiden boşuna sitres etme kendini bu arada sana burcuya ve sevcana okudum zikirleri allah kabul etsin inşallah hakkınızda hayırlısı olsunAynen ablacım bi an yapsam mı dedim vazgeçtim ☺
Canım.yeni geldim doktordan 1 tane yumurtam gelişmiş güzel dedi diğerleri küçükmüş ama bu sürü var :)))onlar rezerve dedi gün aşırı ilişki ve 1 haftadan sonra proteston verdi birde çatlarmış ama önlem için çatlama iğnesi verdi olumlu.konuştu ya inşallah güzel olur Cnm birde rahim kalınlaşmış bu iyi bisey dedi öyle işte inşallah bu ay hayırlı haberler alirizCanım gittin mi hastaneye ne yaptın ne okdu ne dedi doktor ay çok soru sordum ama merak ettim yazdıysanda kaçırdım yani zikir çekiyordum kocam geldi bıraktım yeni
Allah kabul etsin canım. Daha iyiyim canım. Sen nasılsınA anneveoglusu Zikir başlattık ya canım onu çekiyordum nasılsın iyisindir inşallah
Ağzına sağlık ablacım çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin hepimize nasip etsinBekle canım şimdiden boşuna sitres etme kendini bu arada sana burcuya ve sevcana okudum zikirleri allah kabul etsin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Bence de bekleyelim ablam rabbim büyük inşallah olacakBekle canım şimdiden boşuna sitres etme kendini bu arada sana burcuya ve sevcana okudum zikirleri allah kabul etsin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah canım benimBence de bekleyelim ablam rabbim büyük inşallah olacak
Amin canım rica ederim büyük bi zevkle okudumAğzına sağlık ablacım çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin hepimize nasip etsin
Amin canım bende iyiyim çok şükür kasığımda ağrı başladı tabi iki üç güne yine pert olacam ağrıdan yumurta büyüyünce ağrj çok yapıyor ya çatlayana kadarAllah kabul etsin canım. Daha iyiyim canım. Sen nasılsın
Eveeet iyi bişey progesteron yüzünden kslınlaşıyor hadi inşallah tutar kuzu da rezerve derken benimde çok vardı ama bi tane büyümüştüCanım.yeni geldim doktordan 1 tane yumurtam gelişmiş güzel dedi diğerleri küçükmüş ama bu sürü var :)))onlar rezerve dedi gün aşırı ilişki ve 1 haftadan sonra proteston verdi birde çatlarmış ama önlem için çatlama iğnesi verdi olumlu.konuştu ya inşallah güzel olur Cnm birde rahim kalınlaşmış bu iyi bisey dedi öyle işte inşallah bu ay hayırlı haberler aliriz
Onu şimd yapma canım madem yapacaktın ilkin sopan kürünü yapsaydın yumurtalıkların temizlenseydi soninra aslanpençesi oda hormon düzenliyorkızlar bana demiştiniz ya hayıt ve aslan pençesi yap diye soğan kürü de yapsam fazla mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?