- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.081
bilemedim valla canımOnu şimd yapma canım madem yapacaktın ilkin sopan kürünü yapsaydın yumurtalıkların temizlenseydi soninra aslanpençesi oda hormon düzenliyor
Ben protestan kullanmadım ki cnmnm zaten kalınlaşmış :)1 hafta sonra başlıcam onu kullanmaya bilmem ki öyle söyledi doktor cnm inşallah ya ignede vuruldum biraz önceEveeet iyi bişey progesteron yüzünden kslınlaşıyor hadi inşallah tutar kuzu da rezerve derken benimde çok vardı ama bi tane büyümüştü
Hadi inşallah güzel haberler alalım ☺Ben protestan kullanmadım ki cnmnm zaten kalınlaşmış :)1 hafta sonra başlıcam onu kullanmaya bilmem ki öyle söyledi doktor cnm inşallah ya ignede vuruldum biraz önce
Insallah canım.ya birde adet tarihine 10 gün kala ilişkiyi kesti yani sadece 1 hafta önemli demek ki anlamadım :))Hadi inşallah güzel haberler alalım ☺
Aaaaa hafi ya aslında o dönemler düşük ihmal ama şaşırdımInsallah canım.ya birde adet tarihine 10 gün kala ilişkiyi kesti yani sadece 1 hafta önemli demek ki anlamadım :))
Biliyorum canım kullanmadığını vücut üretiyor zaten yetersiz kaldığı zaman düşük oluyor progestanı olası gebelikte düşüğü önlemek için veriyorlar banada vermişti gebelikte düşüğü önlemek için tabi gebe kalamadım o başkaaaBen protestan kullanmadım ki cnmnm zaten kalınlaşmış :)1 hafta sonra başlıcam onu kullanmaya bilmem ki öyle söyledi doktor cnm inşallah ya ignede vuruldum biraz önce
Sorsaydın keşke kuzu neyse bişey olmaz artıkbilemedim valla canım
Nasıl yani Canım.hangi dönemler düşük ihtimalAaaaa hafi ya aslında o dönemler düşük ihmal ama şaşırdım
Biliyorum kız :))nwyse ya bakalım hayırlı haberler veririm inşallahBiliyorum canım kullanmadığını vücut üretiyor zaten yetersiz kaldığı zaman düşük oluyor progestanı olası gebelikte düşüğü önlemek için veriyorlar banada vermişti gebelikte düşüğü önlemek için tabi gebe kalamadım o başkaaa
Sana nasıl ilişki günü verdi doktor Cnm bana bugünden itibaren 1 hafta gün aşırı sonra yapmasan da olur dedi :)))ben adet plana kadar yapardım hahahBiliyorum kız :))nwyse ya bakalım hayırlı haberler veririm inşallah
Adet e bir hafta kala olan dönemNasıl yani Canım.hangi dönemler düşük ihtimal
sormuştum soğan kürü neden yapılıyor diyeSorsaydın keşke kuzu neyse bişey olmaz artık
İşte bilmiyorum ayin 11 ine kadar gün aşırı ilişki verdi 11 inci gün protestan başka dedi sonrası için ilişki günü vermedi adete 10 gün kala kesti şte:)Adet e bir hafta kala olan dönem
hepsini yapsam bişi olmaz herhaldeSorsaydın keşke kuzu neyse bişey olmaz artık
Dua edebiliyorsak var demektir hoş geldinMerhaba arkadaşlar ben de adete geri sayıma başladım. Bat 8 nisan. Bu ay ovulasyondan bir gün önce ve bir gün sonra deneme şansımız oldu. Sizce umut var mı ?
Teşekkür ederim :)Dua edebiliyorsak var demektir hoş geldin
Var mı belirti canım ☺Teşekkür ederim :)
Bilmiyorum kiVar mı belirti canım ☺
Hee ben kaçıröışım canım o zaman bazen yoğun oluyor biliyorsun mesajlar kaöabiliyor gözden kim ne yazmış takip edemiyorum bazen inan ki :)sormuştum soğan kürü neden yapılıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?