- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.101
İnşallah canım bana beşgün ilişki sonrasında gün aşırı devam et demişti doktorBiliyorum kız :))nwyse ya bakalım hayırlı haberler veririm inşallah
olsun canım sorun değil olabilirHee ben kaçıröışım canım o zaman bazen yoğun oluyor biliyorsun mesajlar kaöabiliyor gözden kim ne yazmış takip edemiyorum bazen inan ki :)
Karıştırma bence canımhepsini yapsam bişi olmaz herhalde
Canım bende de o şişlik var adet dönemi geçer dedim geçmedi daha test yapmadım hemen çıkmaz diye nasip bakalımBilmiyorum kitest yaptım erken olduğu için negatif çıktı. Dün karnımda sertlik hissettim bi de akşam otururken birden bire tansiyonum düştü ne oldu anlamadım ama psikolojik midir bu yaşadıklarım bilmiyorum :)
Aynen o da var bende. İnşallah psikolojik değildir yaCanım bende de o şişlik var adet dönemi geçer dedim geçmedi daha test yapmadım hemen çıkmaz diye nasip bakalımpsikolojik belirtilerde oluyor sürekli okuyoruz kimde nasıl olmuş diye mesela bak benim acayip iştahım açıldı sürekli bir şey yemek istiyorum psikolojik mi yoksa gercekten ordamı bebişim bilmiyorum
Kan testi yaptırdınmıAynen o da var bende. İnşallah psikolojik değildir ya
Hayır 8 nisanı bekliyorum. Ama erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumKan testi yaptırdınmı
Anladım canım inşallah hamilesindirHayır 8 nisanı bekliyorum. Ama erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Daha hassas olduğu söyleniyor bir de adet gecikmesi olmadan 6 gün öncesine kadar net sonuç veriyo diyolarAnladım canım inşallah hamilesindirErken gebelik testleri farklı mı oluyor çıkıyormu hemen onda
Amin Can'ım inşallah ikimiz de hamileyizdir birbirimize yoldaş oluruz:)Anladım canım inşallah hamilesindirErken gebelik testleri farklı mı oluyor çıkıyormu hemen onda
İnşallah canım stres yapmıyorum bu ikinci ayımız daha yeni çocuk düşünüyoruz ayy inşallah meleklerimiz bizimledirAmin Can'ım inşallah ikimiz de hamileyizdir birbirimize yoldaş oluruz:)
İnşallah canım hayırlısıAmin Can'ım inşallah ikimiz de hamileyizdir birbirimize yoldaş oluruz:)
Ayyyy inşallah inşallah. Ovulasyon günlerini Değerlendirebildiyseniz olur diye düşünüyorumİnşallah canım stres yapmıyorum bu ikinci ayımız daha yeni çocuk düşünüyoruz ayy inşallah meleklerimiz bizimledir
Yani bu ay değerlendirdik bi kaç gün öncesi ve sonrası bakalımAyyyy inşallah inşallah. Ovulasyon günlerini Değerlendirebildiyseniz olur diye düşünüyorum
Aaaa benim de aynı şekilde oldu :) bir gün önce ve Birgün sonra :) bat ın ne ZamanYani bu ay değerlendirdik bi kaç gün öncesi ve sonrası bakalım
Oooo kim dayanır ona :))İnşallah canım bana beşgün ilişki sonrasında gün aşırı devam et demişti doktor
Günaydın kuzu valla bebiş için dayanıyorsun yapılacak bişey yok :)Oooo kim dayanır ona :))
GunaydinnGünaydın canlar
Günaydın canlar
Hayirli sabahlar bayanlarGunaydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?