- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.121
Hergunu degerlendir canim benceKizlar ben bisey soracagim. Yumurtlama doneminde hergun gun asiri iliski mi daha iyi yoksa iki gune bir mi?
Himm ben suan yumurtlama donemindeyim de bir sorayim dedimHergunu degerlendir canim bence
Ovulasyon testi kullaniyorsan cnm cift cizgiyi net gorundugu gunu mutlaka degerlendir ertesi gununude mutlaka degerlendirHimm ben suan yumurtlama donemindeyim de bir sorayim dedim
Ovulasyon testi kullaniyorsan cnm cift cizgiyi net gorundugu gunu mutlaka degerlendir ertesi gununude mutlaka degerlendir
Kistin kac cm ca125testi yaptirdinmiYok onu kullanmadim ben takvime gore gidiyorm. Bir haftayi degerlendirme olarak dusundum. Cikolata kisti korkutuyo beni yaa. Bu arada folik asit+sogan kuru yapiyorm. Bakalim nolcak. Takmayayim diyorm ama varya elde degil gercekten. Gecende 4yillik evli bi arkadasla konusuyorm. 1bucuk yil korunmus sonra cocuk dusunmusler. Doktora kontrole gittim kan degerleri icin diyo. Ve o ay hamile kalmis. Ustelik adeti gecikmeden once ogrenmis. Nasip cidden
Kistin kac cm ca125testi yaptirdinmi
2bucuk cm engel degil 4cmden buyuklere yapiolar canim yumurtalik kanseri olup olunmadigiyla alakali bi testmisKistim 2bucuk cm. O dedigin test nedir?
2bucuk cm engel degil 4cmden buyuklere yapiolar canim yumurtalik kanseri olup olunmadigiyla alakali bi testmis
Kızlar benimde adetim gecikeli 7.gün bugün dün idrar testi negatif idi. İster istemez umitleniyorum inşallah başka birşey olmaz kist vs. Gibi yarın doktora gideceğim ilk defa bu kadar gecikme oldu inşallah bebis tir sebebi. Daha önce bu tarz durum yaşayan var mı?
Benimde aymi kiz lef bezleri sismis bogazimda kac aydir gecmio bi kuculuo bi buguo o vucudun biseyle savastiginda olusuo sonra kalio bende normal bitane kist var yumurtaligimda 2.5 cm gidio gelio anliyamiyorum yane ...Ay cok sevindim bir ciddi seyi daha kaldiramazdim. Benim vucudum herseye kist uretiyo maalesef. Gecende organlarima ultrasyon yaptirdim midemin altinda 3cm basit kist var. Bise onermedi. Eve geldim annem uzuldu. Kist mi senden cikiyo sen mi kistten anlamadm ben diyo
Ben yasadim cnm 48.gun adet oldum gebelige dair hic bisey yoktu doktor sadece stres dediKızlar benimde adetim gecikeli 7.gün bugün dün idrar testi negatif idi. İster istemez umitleniyorum inşallah başka birşey olmaz kist vs. Gibi yarın doktora gideceğim ilk defa bu kadar gecikme oldu inşallah bebis tir sebebi. Daha önce bu tarz durum yaşayan var mı?
Benimde aymi kiz lef bezleri sismis bogazimda kac aydir gecmio bi kuculuo bi buguo o vucudun biseyle savastiginda olusuo sonra kalio bende normal bitane kist var yumurtaligimda 2.5 cm gidio gelio anliyamiyorum yane ...
Hayırlı sabahlar canımHayirli sabahlar bayanlar
Ben yasadim cnm 48.gun adet oldum gebelige dair hic bisey yoktu doktor sadece stres dedi
Canim bebis istiosan onun stresi bile yapio inanki ben evlendim evleneli bebek istiyorum evleneli 5ay botio hep bi duzensiz 2cm kist var ama onunda bi etkisi yokmus hormonlarda normal yanePeki stresli bir dönem falan mı geçirdin acaba 48 gün çok. Netten araştırdım adet gecikme sebepleri
Yumurta catlamamasi
Polikistik over
Gebelik
Kist
Olabilirmiş.
Canm kistin olması iyi bişey aslında yumurtkadığına işaret. Mesela benimde 2 ayda bir kistim çıkar en son 5 cm di bu en büyüğüydü ama gitti :) takmıyorum artık ben kistleri, kistlerimle mutluyumCanim bebis istiosan onun stresi bile yapio inanki ben evlendim evleneli bebek istiyorum evleneli 5ay botio hep bi duzensiz 2cm kist var ama onunda bi etkisi yokmus hormonlarda normal yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?