- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.141
Günaydın canım ya benim cok tuhaf oldu normalde 30u ayın ama bi gün sonra kahverengi leke geldi sonra pembemsi sonra kesildi 2gün ara ara sürdü ben hiç bişey anlamadım bu iştenAaaa benim de aynı şekilde oldu :) bir gün önce ve Birgün sonra :) bat ın ne Zaman
Yerleşme kanaması olabilir senin ki canımGünaydın canım ya benim cok tuhaf oldu normalde 30u ayın ama bi gün sonra kahverengi leke geldi sonra pembemsi sonra kesildi 2gün ara ara sürdü ben hiç bişey anlamadım bu işten
Hadi bakalım canım inşallahBat ' a 10 gün kala..[/QUOTE
Ilk defa böyle oldu bilmiyorum bekliyorum bende test yapmadım daha sabahları hafif bi bulantı oluyor canım hiç bişey istemiyorYerleşme kanaması olabilir senin ki canım
Valla bence sen test yap kesin vardır bişeyler sende canım burda edindiğimiz tecrübelere dayanarak hamile olma ihtimalın yüksekIlk defa böyle oldu bilmiyorum bekliyorum bende test yapmadım daha sabahları hafif bi bulantı oluyor canım hiç bişey istemiyor
Günaydın canım ya benim cok tuhaf oldu normalde 30u ayın ama bi gün sonra kahverengi leke geldi sonra pembemsi sonra kesildi 2gün ara ara sürdü ben hiç bişey anlamadım bu işten
İnşallah canım ya olmadı yapayım bugün biraz bekle yerleşme kanaması ise hemen çıkmaz idrarda diyorlar onun için hayırlısıValla bence sen test yap kesin vardır bişeyler sende canım burda edindiğimiz tecrübelere dayanarak hamile olma ihtimalın yüksek
Çocuk yeni istiyoruz bı ikinci ayımız ilkinde olmadı o zaman test yapmıştım şimdi yapmadım bekliyorum bi kaç güncanım test hiç yapmadın mı
inşallah gelmiştir sağlıkla miniğin canımÇocuk yeni istiyoruz bı ikinci ayımız ilkinde olmadı o zaman test yapmıştım şimdi yapmadım bekliyorum bi kaç günMeraksız değilim kesinlikle sonuçtan çekindiğim için kendim psikolojik olarakta hamile hissediyor olabilirim
karıştırdım bile canım bakalım ne olacak :)Karıştırma bence canım
Amin canım benim inşallahinşallah gelmiştir sağlıkla miniğin canım
Benimde 3bucukdu wn son adetimde 2bucuk dedi catlamio ondan kist oluo galibaCanm kistin olması iyi bişey aslında yumurtkadığına işaret. Mesela benimde 2 ayda bir kistim çıkar en son 5 cm di bu en büyüğüydü ama gitti :) takmıyorum artık ben kistleri, kistlerimle mutluyum
Ay ablam dun topige kustum ondan cvp vermemistimMerhaba günaydın hanımlar
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?