2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

günaydın bayanlar keyifler nasıl ?? beren20 canım nasılsın bende önümüzdeki ay aşılama yaptırcam inş.. umarım tutat pek umudum yok ama olsun tüp bebekten önce denemek istiyorum :))
iyiyim şükür canım. nerde deneyeceksin tıp fakültesinde mi canım. hayırlısı olur inşallah ilk denemede gelir kuzun inşallah

iyiyim şükür canım. nerde deneyeceksin tıp fakültesinde mi canım. hayırlısı olur inşallah ilk denemede gelir kuzun inşallah
valla canım bilmiyorum bi fiyat araştırması yapıorum şu an bi doktorun özel muayanesinde de olabilir veya tıp fakültesi :) inş bu sefer tutar yoksa mayıs sonunda tüp bebeğe geçebiliriz

valla canım bilmiyorum bi fiyat araştırması yapıorum şu an bi doktorun özel muayanesinde de olabilir veya tıp fakültesi :) inş bu sefer tutar yoksa mayıs sonunda tüp bebeğe geçebiliriz
canım nerde yaşıyorsun sen. bende temmuz ayına kadar gebe kalmazsam tüp bebek yaptıracağım onun için fikir alış veriş olsun diye soruyorum. ben tekirdağdayım

canım nerde yaşıyorsun sen. bende temmuz ayına kadar gebe kalmazsam tüp bebek yaptıracağım onun için fikir alış veriş olsun diye soruyorum. ben tekirdağdayım
canım ben kayseride yaşıyorum.. burda memorial hastanesinde ülkü hanım var ona kürtaj olmuştum ondan çok memnun kaldım şimdi o takip ediyor beni.. ama tüp bebeği acıbademde yaptırmayı düşünüyorum.. istanbula gitme imkanın varsa istanbul acıbademde turgut bey var burdan yeni gitti on numara bi doktor şiddetle tavsie ederim..

kayseri güzel bir il eşim nevşehirli benim

acıbadem eskişehirde kızkardeşim tüp bebek yaptırdı oda o hastaneden ve drdan memnun kaldı.
oda bana acıbademi öneriyor

Ben ca125 testini sordum kimse bna cevao vermedi yenileri geldi ben unutuldum :-(

Kıyamam sana kız gönüllenme ben bilmiyorum bilen yoktur ondan cevaplanmamış veya görülmemiştir son iki gündür sayfa hızlı ilerliyor bende takip edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…