- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.181
evlendiğinde adetin kaçıncı günündeydinEvleneli 3 hafta oldu ve çok sık tuvalete gidiyorum mide bulantilarim başladı sürekli uyumak istiyorum iştahım arttı belim falan ağrıyı hamile olabilirmiyim bu kadar sürede sizce
merhaba canımEvleneli 3 hafta oldu ve çok sık tuvalete gidiyorum mide bulantilarim başladı sürekli uyumak istiyorum iştahım arttı belim falan ağrıyı hamile olabilirmiyim bu kadar sürede sizce
Teşekkür ederiederim adetim biteli 3 gün falan olmuştu
İnşallah benım adımda yazar oradaa şubatta hamile kaldım ancak düştü bebeğim kimyasal gebelikmiş..
inşallah nisan ayında hamile kalırım
adetime 1 hafta var. kasıklarımda ağrı var belimde arada ağrıyor inşallah Rabbim nasip eder ya
inşallah canım çok istiyorumcanım inşallah bu sefer sağlıkla gelmiştir meleğin
1 hafta var sizce hamile olma şansım var mıo zaman özel günlerde ilişki olmuş adetin 12-19 günleri yumurtlama dönemi kadının adet döngüsüne göre
hayırlısı olsun arkadaşım adetine ne kadar var
canım gebesin hayırlısı ile sağlıkla ilerler inşallah hamileliğin bekle adetin bir gün geçsin kan testi yaptır. sonraki haftada dr git canımMerhaba arkadaslar adetime 2 gun var prodector erken gebelik testi yaptim sabah cok silik ikinci cizgi olustu sizce umutlanmalimiyim
evet var çünkü özel günlerde ilişki olmuş arkadaşım. istiyormusun peki yeni evlisin1 hafta var sizce hamile olma şansım var mı
aynen cnm hayırlısıMalesef canim daha mnasibimizde yok galiba hay8rljsi
allah iyilik versin cnmiyiyim şükürler olsun canım. bende öyle fırsat buldukça bakıyorum
canım benim hayırlısını dile hep ben yeni dış gebelik geçirdim çok zor süreç rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsininşallah canım çok istiyorum
amin canım sanada çok geçmiş olsun Allahım inşallah hayırlısını nasip etsin ikimizedecanım benim hayırlısını dile hep ben yeni dış gebelik geçirdim çok zor süreç rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin
evet var çünkü özel günlerde ilişki olmuş arkadaşım. istiyormusun peki yeni evlisin
Kuzum İnan bilmiyorum ben niye cevap vermiyimBen ca125 testini sordum kimse bna cevao vermedi yenileri geldi ben unutuldum :-(
CANIM BEKLE DAHA ADET GÜNÜN GEÇSİN ONDAN SONRA TEST YAP. STRES OLUYOR İNSAN ÖNCEDEN TEST YAPTIĞINDAEwet istiyorum şimdi test yaptırsam çıkarmı yoksa adetim gecikirsemi yaptırayım abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?