2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evleneli 3 hafta oldu ve çok sık tuvalete gidiyorum mide bulantilarim başladı sürekli uyumak istiyorum iştahım arttı belim falan ağrıyı hamile olabilirmiyim bu kadar sürede sizce
evlendiğinde adetin kaçıncı günündeydin

allah mesut etsin canım.

İnşallah benım adımda yazar oradaa şubatta hamile kaldım ancak düştü bebeğim kimyasal gebelikmiş..
inşallah nisan ayında hamile kalırım
adetime 1 hafta var. kasıklarımda ağrı var belimde arada ağrıyor inşallah Rabbim nasip eder ya

Evleneli 3 hafta oldu ve çok sık tuvalete gidiyorum mide bulantilarim başladı sürekli uyumak istiyorum iştahım arttı belim falan ağrıyı hamile olabilirmiyim bu kadar sürede sizce
merhaba canım
Bende aynı şikayetlerden dolayı geçen ay kan testi yaptırdım hamile olduğum anlaşılmıştı ancak düşürdüm.
Kasıklarında ve gögsünde ağrı var mı ? birde adetine kaç gün var?

canım inşallah bu sefer sağlıkla gelmiştir meleğin

Merhaba arkadaslar adetime 2 gun var prodector erken gebelik testi yaptim sabah cok silik ikinci cizgi olustu sizce umutlanmalimiyim
canım gebesin hayırlısı ile sağlıkla ilerler inşallah hamileliğin bekle adetin bir gün geçsin kan testi yaptır. sonraki haftada dr git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…