2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kıyamam sana kız gönüllenme ben bilmiyorum bilen yoktur ondan cevaplanmamış veya görülmemiştir son iki gündür sayfa hızlı ilerliyor bende takip edemiyorum
Ay olsun duymadim deselerdi bana ben kimsenin mesajini cevapsiz birakmiyorum
bende tam bilmiyorum ama kanser bulgusu var mı diye kandan bakılan bir test olması gerek
Aynen oyleymis canim

Bakma bakma sakin piskolojim gitti
dün gece yatarken haberlerde görmüştüm şimdi facete paylaşılan videoları gördüm kapatmaya çalıştım. izlerken nefesim kesildi ya rabbim nasıl bir savaş nasıl bir insanlık... Dua etmek ve yardım etmekten başka çare yok resmen can çekişiyorlar

ben diyorum hep insan insana bunu reva görüyor saraybosnada yıllar önce olan videoları izlemiştim onun etkisinden çıkamamıştım bir süre. allah yar ve yardımcıları olsun

Kizlar icim cok kotu oldu simdi gordum suriyede kimyasal silahla coxuklar ne hale gelmis
İşte bu sebepten ne sosyal medya hesapları kullanıyorum ne haber izliyorum canım psikoloji yerlere iniyor ağla ağla şişiyorum aklımdan çıkmıyor o görüntüler rabbim kötüye fırsat vermesin

İşte bu sebepten ne sosyal medya hesapları kullanıyorum ne haber izliyorum canım psikoloji yerlere iniyor ağla ağla şişiyorum aklımdan çıkmıyor o görüntüler rabbim kötüye fırsat vermesin
bende bakamıyorum canım. nasılsın güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…