- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.201
Ay olsun duymadim deselerdi bana ben kimsenin mesajini cevapsiz birakmiyorumKıyamam sana kız gönüllenme ben bilmiyorum bilen yoktur ondan cevaplanmamış veya görülmemiştir son iki gündür sayfa hızlı ilerliyor bende takip edemiyorum
Aynen oyleymis canimbende tam bilmiyorum ama kanser bulgusu var mı diye kandan bakılan bir test olması gerek
senin testindemi var bu test türü neden buna bakıldı canımAy olsun duymadim deselerdi bana ben kimsenin mesajini cevapsiz birakmiyorum
Aynen oyleymis canim
Hayirli olsunMerhaba arkadaslar adetime 2 gun var prodector erken gebelik testi yaptim sabah cok silik ikinci cizgi olustu sizce umutlanmalimiyim
Arkadasima bakildi dun cnnsenin testindemi var bu test türü neden buna bakıldı canım
Sagol canm bnmKuzum İnan bilmiyorum ben niye cevap vermiyim
Aynen kuzumaynen cnm hayırlısı
Arkadasima bakildi dun cnn
Sorma ya İnan çok kötü resimler gördükçe çok üzülüyorumKizlar icim cok kotu oldu simdi gordum suriyede kimyasal silahla coxuklar ne hale gelmis
Ay ben video izledim agladim Allahim sen yardim et elimden bisey gelmiyorSorma ya İnan çok kötü resimler gördükçe çok üzülüyorum
Bakma bakma sakin piskolojim gittiben bakamıyorum konu çocuk olunca
dün gece yatarken haberlerde görmüştüm şimdi facete paylaşılan videoları gördüm kapatmaya çalıştım. izlerken nefesim kesildi ya rabbim nasıl bir savaş nasıl bir insanlık... Dua etmek ve yardım etmekten başka çare yok resmen can çekişiyorlarBakma bakma sakin piskolojim gitti
ben diyorum hep insan insana bunu reva görüyor saraybosnada yıllar önce olan videoları izlemiştim onun etkisinden çıkamamıştım bir süre. allah yar ve yardımcıları olsundün gece yatarken haberlerde görmüştüm şimdi facete paylaşılan videoları gördüm kapatmaya çalıştım. izlerken nefesim kesildi ya rabbim nasıl bir savaş nasıl bir insanlık... Dua etmek ve yardım etmekten başka çare yok resmen can çekişiyorlar
İşte bu sebepten ne sosyal medya hesapları kullanıyorum ne haber izliyorum canım psikoloji yerlere iniyor ağla ağla şişiyorum aklımdan çıkmıyor o görüntüler rabbim kötüye fırsat vermesinKizlar icim cok kotu oldu simdi gordum suriyede kimyasal silahla coxuklar ne hale gelmis
amin.. nasıl bir dünyada yaşıyoruz... nasıl bir dünyaya çocuk getireceğiz.. bilmiyorum...ben diyorum hep insan insana bunu reva görüyor saraybosnada yıllar önce olan videoları izlemiştim onun etkisinden çıkamamıştım bir süre. allah yar ve yardımcıları olsun
aynı duygular içindeyim birde bunlar hep müslüman ülkelerde oluyor o beni ayrıca üzüyoramin.. nasıl bir dünyada yaşıyoruz... nasıl bir dünyaya çocuk getireceğiz.. bilmiyorum...
bende bakamıyorum canım. nasılsın güzelimİşte bu sebepten ne sosyal medya hesapları kullanıyorum ne haber izliyorum canım psikoloji yerlere iniyor ağla ağla şişiyorum aklımdan çıkmıyor o görüntüler rabbim kötüye fırsat vermesin
Bakmayın öyle şeylere canım insan olanın içi almaz zaten allah yardımcıları olsun rabbim kötüye dur desinSorma ya İnan çok kötü resimler gördükçe çok üzülüyorum
İyiyim tatlım sen nasılsın gittin mi kontrolebende bakamıyorum canım. nasılsın güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?