- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.221
Sen nerelerdesin kız sabah yoktun bende temizlikti çamaşırdı giremedim çok bismillah yeni oturdum bi kahve içecem bi bakayım ne yapıyorlar bizim kızlar dedim kahvemi içeyim temizliğe devamAmin inşallah
yarın canım bugün temizlendim canım yaa nasıl mutluyum 22. günlük süreç bitti adet olsun diye bekliyorumİyiyim tatlım sen nasılsın gittin mi kontrole
Öylemi çok sevindim canım benim hadi gözün aydın inşallah yarında güzel sonuçlarla döneceksin buna inanıyorum ben. Yarın benimde kontrol varyarın canım bugün temizlendim canım yaa nasıl mutluyum 22. günlük süreç bitti adet olsun diye bekliyorum
inşallah yarın değer bitmiştir yada çok az kalmıştır diye umud ediyorum
Kahve olduğu yerde bende varım ☺☺☺ abla bende iyiyim etrafı topladım duş aldım öyle Şen'de çok yorma kendini canımmmmSen nerelerdesin kız sabah yoktun bende temizlikti çamaşırdı giremedim çok bismillah yeni oturdum bi kahve içecem bi bakayım ne yapıyorlar bizim kızlar dedim kahvemi içeyim temizliğe devam
Oh çok şükür ablacım gözün aydın olsunyarın canım bugün temizlendim canım yaa nasıl mutluyum 22. günlük süreç bitti adet olsun diye bekliyorum
inşallah yarın değer bitmiştir yada çok az kalmıştır diye umud ediyorum
Buyur gel kuzum benimKahve olduğu yerde bende varım ☺☺☺ abla bende iyiyim etrafı topladım duş aldım öyle Şen'de çok yorma kendini canımmmm
Oh çok şükür ablacım gözün aydın olsun
Immmm bayılırım☺☺☺
Ablam adetim yarın görünüyor olmamak dileğiyle ☺☺☺☺ebrucum allah razı olsun sevincimi paylaştığın için nasıl üzüyordu o kanamayı görmek
senin adet tarihi ne zaman çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
Valla abla hepimiz ayrı yerlerdeGel canım gel yakın olsaydık keşkede şöyle cümbür cemaat toplanıp bi keyif yapsaydık yaaa ne güzel olurdu
Aynen neyse uzaktanda olsa güzel arkadaşlıklar edindik bu da güzel bişey tabiValla abla hepimiz ayrı yerlerde
Hadi bakalım inşallah bebiş vardırda kırmızılar 6 da takılır kalır gelemesinler inşallahAblam adetim yarın görünüyor olmamak dileğiyle ☺☺☺☺
İnşallah abla inşallah hepimiz için de en kısa zamanda ☺☺☺Hadi bakalım inşallah bebiş vardırda kırmızılar 6 da takılır kalır gelemesinler inşallah
Valla çok şükür kimseye anlatamıyorum ama burda çok rahatım sizi çok seviyorumAynen neyse uzaktanda olsa güzel arkadaşlıklar edindik bu da güzel bişey tabi
Bwnim piskolojim bOzuldu ablam yasevcanvildo Kuzu sen niye isyana bağladın mesajları okuyamadım öncekileri koşturuyorum sabahtandır ütüyüde kocama mı yaptırsam :)
Salam yahşiyam sen necesen ☺ birçok kişi kullanıyor aksatma kullan derimArkadaslar salam necesiz bu gun doktora gitdim heparin iynesi yazdi kullanan varmi aranizda bilen varmi bisey yaparmi kan pihtlasmasi icinmis bide bende hemotom var duaya kalmisim Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Kuzum dua et bol bol üzme kendiniBwnim piskolojim bOzuldu ablam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?