- 9 Mart 2017
- 164
- 290
- 18
- 35
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.241
Cox sagol yaxsi ziyani olmaz diyilmi yani bisey olmaz bebege?Salam yahşiyam sen necesen ☺ birçok kişi kullanıyor aksatma kullan derim
Ablam adetim yarın görünüyor olmamak dileğiyle ☺☺☺☺
Niye bitanecim ne olduBwnim piskolojim bOzuldu ablam ya
Niye bitanecim ne oldu
Diğerlerini bilemem ama kendi adıma bende sizi seviyorum kuzuValla çok şükür kimseye anlatamıyorum ama burda çok rahatım sizi çok seviyorum
Neymiş testin adı tatlım belki ben yardımcı olurum bilgim dahilinde ise tabisevcanvildo canım arkadaşın bir şikayeti varmı peki bu tahlili istemiş dr
dr ne zaman gösterecek
arkadaşından kanser ile ilgili bir test istenmiş ben onu anladım canım
bendeDiğerlerini bilemem ama kendi adıma bende sizi seviyorum kuzu
yazmıştı sayfalarda ama nerdekiNeymiş testin adı tatlım belki ben yardımcı olurum bilgim dahilinde ise tabi
Ben bakamadım ki bugün doğru düzgün CA mı kiyazmıştı sayfalarda ama nerdeki
Eğer oysa banada bakılıyır ve sadece onunla kanser teşhisi falan konulmuyor bende de pko var diye bakıyor doktor arada bi en son iki ay önce baktırdım bende 18,7 çıkmıştı sonuç 30 a kadar normal kabul ediliyor be dediğim gibi tek başına safece onunla öyle bi teşhis konulamıyoryazmıştı sayfalarda ama nerdeki
Aminnnn inşallah ablam en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin inşaaayyy inşallah güzelim sağlıkla hayırlısı ile gelmiştir kuzun inşallah
Oyle abla bende bebis yok bu ay ben oyle hissettimNiye bitanecim ne oldu
Kizda 5cm kist cikmis kiz aridan duramio oda nerdeyse 1yildir evli cocuk istiodu...sevcanvildo canım arkadaşın bir şikayeti varmı peki bu tahlili istemiş dr
dr ne zaman gösterecek
arkadaşından kanser ile ilgili bir test istenmiş ben onu anladım canım
kadınların çoğunda kist olurki canım. başka drdan görüş alın inşallah korktuğunuz yokturKizda 5cm kist cikmis kiz aridan duramio oda nerdeyse 1yildir evli cocuk istiodu...
Cok sukur degeri normal cikmis oyle soylemis doktorkadınların çoğunda kist olurki canım. başka drdan görüş alın inşallah korktuğunuz yoktur
Ben ca125 testini sordum kimse bna cevao vermedi yenileri geldi ben unutuldum :-(
İyi kuzum gözü aydın olsun ☺Cok sukur degeri normal cikmis oyle soylemis doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?