2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

günaydın bayanlar keyifler nasıl ?? beren20 canım nasılsın bende önümüzdeki ay aşılama yaptırcam inş.. umarım tutat pek umudum yok ama olsun tüp bebekten önce denemek istiyorum :))
İyiyim canım yatıyorum aşılama oldum bugün rabbim inşallah bu ay verecek. İnşallah seninde olur hiç aşılamaya falan gerek kalmaz. Dua et benim icin canım cok fazla kkya girmiycem canim inşallah güzel haberlerle dönerim.

valla canım bilmiyorum bi fiyat araştırması yapıorum şu an bi doktorun özel muayanesinde de olabilir veya tıp fakültesi :) inş bu sefer tutar yoksa mayıs sonunda tüp bebeğe geçebiliriz
Aşılama sanki erkekte sperm hareketliliği azsa öneriliyor tabi doktorlar daha iyi bilir de öyle okumuştum ben, yumurtlamanda ve eşinde bir sorun yoksa asilama sana ekstra bir fayda sağlamaz bu durumda. Tüp bebekte de başarı oranı doğal yoldan bebek sahibi olmamızdan daha düşükmüş. Benim de amh rezervim düşük ama tüp bebek için görüştüğüm doktor en az 6 ay daha dene, yumurtlaman normal görünüyor dedi. 7 nisan bat benim de ve adet belirtileri hissediyorum yine de umudum var adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer dendiği için

Kizda 5cm kist cikmis kiz aridan duramio oda nerdeyse 1yildir evli cocuk istiodu...
Ondan bakmışlardır ama yüksek bile çıksa kesin emin olunamaz o tahlile bende ilk bakıldığında ne bu demiitim sonra öğrendim ki pko var ondan bakılıyormuş çünkü bizde allah korusun ama rahim kanseri olma riski yüksek diğer kadınlara göre

Ayy ben bilmiyordum yine mi aşılama oldun hadi inşallah bu sefer canım Rabbim gönlüne göre versin.. İkimizde güzel haberler verelim bu ay

Canım benim doktorum bugün şöyle örmek verdi doğal yolla kalman %4 ise aşılama ile bu %12-14 olur dedi yani bi ihtimal artırıyor dedi tüp bebek bende yaza düşünüyorum ama şunu anlamadım nasıl tüp bebek doğal yoldan daha düşük bi ihtimal yani bunu doktorun nasıl der anlamadım canım doğal yolla olmayanlar tüp bebekle ilk sefer falan tutuyor genelde tabi rahimde kist miyom yoksa biraz da nasip işi ama benim yaş geçiyo onun için acele ediyorum

Merhaba canım bencede çok güzel inşallah hayırlara vesile olur doktorun en kısa zamanda gebelik olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…