- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.261
Aynen cnm sen gebelik testi yaptinmjİyi kuzum gözü aydın olsun ☺
İyiyim canım yatıyorum aşılama oldum bugün rabbim inşallah bu ay verecek. İnşallah seninde olur hiç aşılamaya falan gerek kalmaz. Dua et benim icin canım cok fazla kkya girmiycem canim inşallah güzel haberlerle dönerim.günaydın bayanlar keyifler nasıl ??beren20 canım nasılsın bende önümüzdeki ay aşılama yaptırcam inş.. umarım tutat pek umudum yok ama olsun tüp bebekten önce denemek istiyorum :))
Yok kuzum yapmadım erken diye düşündümAynen cnm sen gebelik testi yaptinmj
Sen yaptın mı tatlımAynen cnm sen gebelik testi yaptinmj
Aşılama sanki erkekte sperm hareketliliği azsa öneriliyor tabi doktorlar daha iyi bilir de öyle okumuştum ben, yumurtlamanda ve eşinde bir sorun yoksa asilama sana ekstra bir fayda sağlamaz bu durumda. Tüp bebekte de başarı oranı doğal yoldan bebek sahibi olmamızdan daha düşükmüş. Benim de amh rezervim düşük ama tüp bebek için görüştüğüm doktor en az 6 ay daha dene, yumurtlaman normal görünüyor dedi. 7 nisan bat benim de ve adet belirtileri hissediyorum yine de umudum var adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer dendiği içinvalla canım bilmiyorum bi fiyat araştırması yapıorum şu an bi doktorun özel muayanesinde de olabilir veya tıp fakültesi :) inş bu sefer tutar yoksa mayıs sonunda tüp bebeğe geçebiliriz
E ama canım nerde kaldı senin pozitifliğin hani takmak yoktu yani bi dur bakalım hemende öyle ümitsizliğe kapılma kuzu bekleyip görecez inşallah olacakOyle abla bende bebis yok bu ay ben oyle hissettim
Ondan bakmışlardır ama yüksek bile çıksa kesin emin olunamaz o tahlile bende ilk bakıldığında ne bu demiitim sonra öğrendim ki pko var ondan bakılıyormuş çünkü bizde allah korusun ama rahim kanseri olma riski yüksek diğer kadınlara göreKizda 5cm kist cikmis kiz aridan duramio oda nerdeyse 1yildir evli cocuk istiodu...
İnşallah aynen ablam katılıyorum sana ☺☺☺E ama canım nerde kaldı senin pozitifliğin hani takmak yoktu yani bi dur bakalım hemende öyle ümitsizliğe kapılma kuzu bekleyip görecez inşallah olacak
Evt cnm koca bi negatifSen yaptın mı tatlım
Zaten gecmis adetin cnm git
Pozitifim zaten abla ben kendimi hamile gibi hissediyirumE ama canım nerde kaldı senin pozitifliğin hani takmak yoktu yani bi dur bakalım hemende öyle ümitsizliğe kapılma kuzu bekleyip görecez inşallah olacak
Cikmasi lazim bi git cnmDaha adet olmadım canim yarın tıp merkezine gitcem idrar testinde cikmadi ya gec döllenme olabilirmi diyorum bekledim biraz daha yarin 7. Gun varsa çıkar demi
Cikmasi lazim bi git cnm
Daha erkeeeen kuzum her insanın erken çıkacak diye birşey Yok arkadaşım adetin 7. Günü öğrendiEvt cnm koca bi negatif
Ayy ben bilmiyordum yine mi aşılama oldun hadi inşallah bu sefer canım Rabbim gönlüne göre versin.. İkimizde güzel haberler verelim bu ayİyiyim canım yatıyorum aşılama oldum bugün rabbim inşallah bu ay verecek. İnşallah seninde olur hiç aşılamaya falan gerek kalmaz. Dua et benim icin canım cok fazla kkya girmiycem canim inşallah güzel haberlerle dönerim.
Canım benim doktorum bugün şöyle örmek verdi doğal yolla kalman %4 ise aşılama ile bu %12-14 olur dedi yani bi ihtimal artırıyor dedi tüp bebek bende yaza düşünüyorum ama şunu anlamadım nasıl tüp bebek doğal yoldan daha düşük bi ihtimal yani bunu doktorun nasıl der anlamadım canım doğal yolla olmayanlar tüp bebekle ilk sefer falan tutuyor genelde tabi rahimde kist miyom yoksa biraz da nasip işi ama benim yaş geçiyo onun için acele ediyorumAşılama sanki erkekte sperm hareketliliği azsa öneriliyor tabi doktorlar daha iyi bilir de öyle okumuştum ben, yumurtlamanda ve eşinde bir sorun yoksa asilama sana ekstra bir fayda sağlamaz bu durumda. Tüp bebekte de başarı oranı doğal yoldan bebek sahibi olmamızdan daha düşükmüş. Benim de amh rezervim düşük ama tüp bebek için görüştüğüm doktor en az 6 ay daha dene, yumurtlaman normal görünüyor dedi. 7 nisan bat benim de ve adet belirtileri hissediyorum yine de umudum var adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer dendiği için
Merhaba canım bencede çok güzel inşallah hayırlara vesile olur doktorun en kısa zamanda gebelik olsun :)sevcanvildo A anneveoglusu M miyaz ve diğer arkadaşlar bugün klomene tekrar başladım bu ay bu şekilde geçecek bebiş olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekilcem eger o ay da olmazsam aşılma olacak böyle bi yol çizdik doktorla fikirlerinizi bekliyorum
Cnm haber et insallah ne demek elimizden destek olmakdan baska bisey gelmioSabah 10 da randevum bakalim artik yarin belli olcak herşey tesekkur ederim sanada yazdim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?