2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Daha erkeeeen kuzum her insanın erken çıkacak diye birşey Yok arkadaşım adetin 7. Günü öğrendi
Bizde o sans olursa cok iyi olur
"Insallah kendiliginden gelir bu ay canim
Sevcanvildo canım senin içinde okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Canim Allah kabul etsin Allah razi olsun

Hayırlısı diyeyim evvela canım ama inşallah bu ay tutar ve ne rahim filmine ne aşılamaya gerek kalmaz canım bende klomrn kullanıyorum biliyorsun ilk ay tutmadı umarım bu kez tuttururuz tutmasa bile üzülmek yok tıp çok gelişti inşallah olacak klomenle bi daha şansını denemen iyi olmuş yani belki diğer şeylere gerek bile kalmayacak ama ne yapıyoruz sitres olmuyoruz canım bak biz kendi kendimize yapıyoruz yani rabbim yardımcımız olsun inşallah

İnşallah aynen ablam katılıyorum sana ☺☺☺
Sen ne durumdasın tatlım sanada sitres yasak çok kızarım bak haa bi kafaları rahat bırakın yahu olumsuz düşünmeyin olumsuzu çağırmayın bak ben kendimi işe verdim akşama kadar temizlik yapıyorum yetmiyor bakıyorum kafa kayıyır o taraflara hadi kalkta yemek yap kızım diyorum sonra bi çorbadan soteden giriyorum pilavdan salatadan kekten börekten çıkıyorum adamın mide bayram etti oda olmadı çıkıp bahçe çapalıyorum​

Slm kızlar bugün kontrol günüydü dr a gittim klomenin hala etkisi devam ediyormuş hafta sonu ilişki dedi cuma ve cumartesi sonra pzt tekrar gel dedi
Çok yoruldum kızlar yaa artık bebeğim gelsin istiyorum
Nasıl devam ediyor yani canım sen çatlatma iğnesi olmuyor musun klomen sonrasında

Amin canım inşallah bugün başlıyorum klpmene artık güzel haberler verelim birbirimize :)

rahatım ben ablam beklemedeyim sinsice bende öyle sitede geziniyorum temizlik yemek zaman geçiyor :) valla çok iyi yapıyorsun bana da çok iyi geliyorsun ablammm

Amin canım inşallah bugün başlıyorum klpmene artık güzel haberler verelim birbirimize :)
İnşallah canım benimde bitti yarın kontrol var ama henüz büyümediler sanırımki geçen ay dokuzuncu gün 23 mm olmuştu şimdi bilemiyorum inşallah büyümüşlerdir bel ağrım var kasıktada bi sağa bi sola ağrı vuruyordu bu kez iki taraftada var bakalım ne diyecek yarın doktor

hahahahahahah ben bu ay çok umutluyum senden ablacım hadi bakalım inşallah birlikte hamişler topic i açalım :)
İnşallah canım ben deli gibi temizlik yapıyorum annem aradığında ne yapıyorsun diyor temizlik yapıyorum diyorum çemkiriyor iki kişisiniz hergün ne temizliğiymiş bu

rahatım ben ablam beklemedeyim sinsice bende öyle sitede geziniyorum temizlik yemek zaman geçiyor :) valla çok iyi yapıyorsun bana da çok iyi geliyorsun ablammm
İyi gelebiliyorsam ne mutlu bana o zaman canım valla sevindim buna bak. Kız başka türlü zaman geçmiyor hayır herkes bişeylerle meşgul yoksa çıkıp çıkıp gezecemde kimse yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…