- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.301
Hee gördüm dün güzel olmuşlardı ellerine sağlık canım valla en iyisi kendimize uğraş yaratmasak sıkıntıdan çatlarız gün boyu evde yanlızım ben ne yapayım ancak bu şekil zaman geçiyor ya insan oturdukça kuruyor yanihahahahhaha kadın haklı işte kafa dağıtmak olsun iş :) sepet örüyorum bide :)
Kuzuuu sadece adette olmuyor ki o davullukahh ahh kızlar benimde 1 hafta kald adete ama acayip şiştim belli adet olucam göbeğim falan davul gibi oldu
Ondandır canım belli büyüklüğe gelmeden iğne vermiyorlar bide tahlil yaptırıyorlar kendi çatlıyorsa yine vermiyor benim 23 olmuştu tahlil istedi verdi iğneyi ama kendi çatladı diye düşünüyorum iğneyi yaptırdığım gün ağrım çok hafifleşmişti akıntımda yoğunlaşmıştıValla dr iğne felan demedi haftasonu ilişki dedi pzt gel tekrar bakalım dedi cnm bende anlamadım daha net olarak gelişen yumurta yok ondan mı acaba
Büyür canım strese girme :) kontrolden sonra haber verİnşallah canım benimde bitti yarın kontrol var ama henüz büyümediler sanırımki geçen ay dokuzuncu gün 23 mm olmuştu şimdi bilemiyorum inşallah büyümüşlerdir bel ağrım var kasıktada bi sağa bi sola ağrı vuruyordu bu kez iki taraftada var bakalım ne diyecek yarın doktor
aynen ablacım :)Hee gördüm dün güzel olmuşlardı ellerine sağlık canım valla en iyisi kendimize uğraş yaratmasak sıkıntıdan çatlarız gün boyu evde yanlızım ben ne yapayım ancak bu şekil zaman geçiyor ya insan oturdukça kuruyor yani
Canım çok doğru karar veriyorsun hayırlısı olsun inşallah bebiş haberin yakın insallahsevcanvildo A anneveoglusu M miyaz ve diğer arkadaşlar bugün klomene tekrar başladım bu ay bu şekilde geçecek bebiş olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekilcem eger o ay da olmazsam aşılma olacak böyle bi yol çizdik doktorla fikirlerinizi bekliyorum
adeti çağırmıyoruz pozitif oluyoruz adet mi oda neahh ahh kızlar benimde 1 hafta kald adete ama acayip şiştim belli adet olucam göbeğim falan davul gibi oldu
Kesinlikle katılıyorumadeti çağırmıyoruz pozitif oluyoruz adet mi oda ne
geçen ay büyümemiş dedi doktor ben bal çörek otu tarçın karışımı yaptım üç günde 23 mm oldu :) benimkiler biraz geç büyüyor canım benim sıkıntım çatlatma iğnesi verirse hafta sonuna denk gelirse bide sağlık ocağı kapalı acillerde de mırın kırın ediyorlar nasıl yaptırırım onu düşünüyorumBüyür canım strese girme :) kontrolden sonra haber ver
valla gayet pozitif ama adet olacaksamda erken olim bari klomene başlıcam cunku hemen baslamak istyrum :)adeti çağırmıyoruz pozitif oluyoruz adet mi oda ne
özel hastanede yaptırrsın cnm dert etme benımde adetin 3. günü ctesiye denk geliyor bende onu dusunuyorum yaageçen ay büyümemiş dedi doktor ben bal çörek otu tarçın karışımı yaptım üç günde 23 mm oldu :) benimkiler biraz geç büyüyor canım benim sıkıntım çatlatma iğnesi verirse hafta sonuna denk gelirse bide sağlık ocağı kapalı acillerde de mırın kırın ediyorlar nasıl yaptırırım onu düşünüyorum
Geçen ay benimde 3.gün cumartesiydi canım özel e gittim kontrole açıktıözel hastanede yaptırrsın cnm dert etme benımde adetin 3. günü ctesiye denk geliyor bende onu dusunuyorum yaa
anladım canım rabbim hayırlara vesile etsin inşallahvalla gayet pozitif ama adet olacaksamda erken olim bari klomene başlıcam cunku hemen baslamak istyrum :)
Ben zaten özele gidiyorum canım sende özele git olmadı klomeni adetin beşinci günü başlatıyorlarda sen ikinci günü gidip hormon baktır ikinci yada üçüncü gün bskılıyor zaten ay hem dur bi belkide bebiş vardır canııımmmm düşünme şimdi bunlarıözel hastanede yaptırrsın cnm dert etme benımde adetin 3. günü ctesiye denk geliyor bende onu dusunuyorum yaa
hee iyi o zaman benımde doktorum ozelde zaten ama calısıyorlarmı bılmıyorumGeçen ay benimde 3.gün cumartesiydi canım özel e gittim kontrole açıktı
inşaallah cnm benim yaaanladım canım rabbim hayırlara vesile etsin inşallah
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh dua ediyorum bende :) Y yagmur_20Ben zaten özele gidiyorum canım sende özele git olmadı klomeni adetin beşinci günü başlatıyorlarda sen ikinci günü gidip hormon baktır ikinci yada üçüncü gün bskılıyor zaten ay hem dur bi belkide bebiş vardır canııımmmm düşünme şimdi bunları
Cumartesi saat ikiye kadar açık özel hastaneler canım benim doktor zaten bi hoş kapının önündek hastalar bitmeden beşte olsa hafta sonu falan dinlemiyor bekliyor adamhee iyi o zaman benımde doktorum ozelde zaten ama calısıyorlarmı bılmıyorum
Çalışıyorlar canım öğlene kadar ama sanırım ben sabahtan gitmistimhee iyi o zaman benımde doktorum ozelde zaten ama calısıyorlarmı bılmıyorum
Ay yeterki rabbim istesin ya engel mi durur onun önünde bi ol desin yeter olacakta inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?