2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

hahahahhaha kadın haklı işte kafa dağıtmak olsun iş :) sepet örüyorum bide :)
Hee gördüm dün güzel olmuşlardı ellerine sağlık canım valla en iyisi kendimize uğraş yaratmasak sıkıntıdan çatlarız gün boyu evde yanlızım ben ne yapayım ancak bu şekil zaman geçiyor ya insan oturdukça kuruyor yani

Valla dr iğne felan demedi haftasonu ilişki dedi pzt gel tekrar bakalım dedi cnm bende anlamadım daha net olarak gelişen yumurta yok ondan mı acaba
Ondandır canım belli büyüklüğe gelmeden iğne vermiyorlar bide tahlil yaptırıyorlar kendi çatlıyorsa yine vermiyor benim 23 olmuştu tahlil istedi verdi iğneyi ama kendi çatladı diye düşünüyorum iğneyi yaptırdığım gün ağrım çok hafifleşmişti akıntımda yoğunlaşmıştı

Büyür canım strese girme :) kontrolden sonra haber ver

Canım çok doğru karar veriyorsun hayırlısı olsun inşallah bebiş haberin yakın insallah

Büyür canım strese girme :) kontrolden sonra haber ver
geçen ay büyümemiş dedi doktor ben bal çörek otu tarçın karışımı yaptım üç günde 23 mm oldu :) benimkiler biraz geç büyüyor canım benim sıkıntım çatlatma iğnesi verirse hafta sonuna denk gelirse bide sağlık ocağı kapalı acillerde de mırın kırın ediyorlar nasıl yaptırırım onu düşünüyorum

özel hastanede yaptırrsın cnm dert etme benımde adetin 3. günü ctesiye denk geliyor bende onu dusunuyorum yaa

özel hastanede yaptırrsın cnm dert etme benımde adetin 3. günü ctesiye denk geliyor bende onu dusunuyorum yaa
Ben zaten özele gidiyorum canım sende özele git olmadı klomeni adetin beşinci günü başlatıyorlarda sen ikinci günü gidip hormon baktır ikinci yada üçüncü gün bskılıyor zaten ay hem dur bi belkide bebiş vardır canııımmmm düşünme şimdi bunları

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh dua ediyorum bende :) Y yagmur_20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…