- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.321
düşünüyorum cnm yaa biran önce baslayımde diger ay bebiş olmazsa memlekete gidicem uçak bileti aldım hesaplarıma göre bebişin artık belli olduğu tarihe denk geliyor olmazsa gdşcem o yuzden brz acele edıyorum hemen adet olim baslıyım buyusunler snra catlatma ignesi ondan snra 14 gün beklicen tam gdecegım tarhBen zaten özele gidiyorum canım sende özele git olmadı klomeni adetin beşinci günü başlatıyorlarda sen ikinci günü gidip hormon baktır ikinci yada üçüncü gün bskılıyor zaten ay hem dur bi belkide bebiş vardır canııımmmm düşünme şimdi bunları
ladım cnm doktorum zaten 1. günü ara ben söylücem sana gel derim gelirsin dediÇalışıyorlar canım öğlene kadar ama sanırım ben sabahtan gitmistim
aynen cnm rabbim ol dese olucak zaten de bizim için en iyisi ne olur bilir o yüzden bundan öteye gidemiyoruz evet çabalıyruz öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz ama rabbim istemezse hersey boşAy yeterki rabbim istesin ya engel mi durur onun önünde bi ol desin yeter olacakta inşaallah
Hayırlısı olsun kuzu inşallah bu ay tutmuşturda hiç bişeye gerek kalmaz rabbim yardımcın olsun allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin üstesinden gelemeyeceği şeylerlede sınamasın herşey güzel olacak canım inanıyorum bunadüşünüyorum cnm yaa biran önce baslayımde diger ay bebiş olmazsa memlekete gidicem uçak bileti aldım hesaplarıma göre bebişin artık belli olduğu tarihe denk geliyor olmazsa gdşcem o yuzden brz acele edıyorum hemen adet olim baslıyım buyusunler snra catlatma ignesi ondan snra 14 gün beklicen tam gdecegım tarh
Tabiki canım orası öyle ama ben olmayacağını düşünmüyorum duaları geri çevirmez inşallah rabbimaynen cnm rabbim ol dese olucak zaten de bizim için en iyisi ne olur bilir o yüzden bundan öteye gidemiyoruz evet çabalıyruz öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz ama rabbim istemezse hersey boş
Iyiymis o zaman canım doktorun da bilgi verir hayırlısı olsun simdidenan
ladım cnm doktorum zaten 1. günü ara ben söylücem sana gel derim gelirsin dedi
aynen cnm ya inşallah vardırda benim pek umudum yok ama ne ksık ağrım oldu bu ay ne gogus agrım hıcbırseyım olmadı kendımıde dınlemedım hiç adet olusam erken olim diyorum adet olim diye dua ediyorum artık yaa manyadım galıbaHayırlısı olsun kuzu inşallah bu ay tutmuşturda hiç bişeye gerek kalmaz rabbim yardımcın olsun allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin üstesinden gelemeyeceği şeylerlede sınamasın herşey güzel olacak canım inanıyorum buna
İki gündür kayıpsevcanvildo Kuzuuu nerdesin kız iyimisin
inşaallah cnm benim yaaaTabiki canım orası öyle ama ben olmayacağını düşünmüyorum duaları geri çevirmez inşallah rabbim
sagol cnm benım hepımızın hakkında hayırlısı olsun inşaallah aramızdan biri hamile klaydıda bizde bilgi alsaydık yaa kendımızı hazırlardık belkıIyiymis o zaman canım doktorun da bilgi verir hayırlısı olsun simdiden
Manyamadın canım yoruldun sadece sürekli bişeyleri kur kur düşün düşün ruhende bedenende çok yıpranıyor insan bu bi gerçek böyle kendimizi bitirme noktasına yakın bi ne yapıyorum ben diyoruz anca toparlanıyoruz hakkında hayırlısı canımaynen cnm ya inşallah vardırda benim pek umudum yok ama ne ksık ağrım oldu bu ay ne gogus agrım hıcbırseyım olmadı kendımıde dınlemedım hiç adet olusam erken olim diyorum adet olim diye dua ediyorum artık yaa manyadım galıba
Aynen öyle canım bakalım bu ay inşallah güzel haberler alırızsagol cnm benım hepımızın hakkında hayırlısı olsun inşaallah aramızdan biri hamile klaydıda bizde bilgi alsaydık yaa kendımızı hazırlardık belkı
Ben bu ay kendim yapacam iğne mi canım göbek dediğinin etrafından 4 parmaklık bir daire çizip o dairenin kenarına bi yere vuruyorsun internetten araştır istediğin saatte vurdur istiyorsan acileden akşam da yaptırabilirsingeçen ay büyümemiş dedi doktor ben bal çörek otu tarçın karışımı yaptım üç günde 23 mm oldu :) benimkiler biraz geç büyüyor canım benim sıkıntım çatlatma iğnesi verirse hafta sonuna denk gelirse bide sağlık ocağı kapalı acillerde de mırın kırın ediyorlar nasıl yaptırırım onu düşünüyorum
Benim şuan akıntı tok gibi bişey dün kasıklarımda ağrı vardı ama bugün bişey yokOndandır canım belli büyüklüğe gelmeden iğne vermiyorlar bide tahlil yaptırıyorlar kendi çatlıyorsa yine vermiyor benim 23 olmuştu tahlil istedi verdi iğneyi ama kendi çatladı diye düşünüyorum iğneyi yaptırdığım gün ağrım çok hafifleşmişti akıntımda yoğunlaşmıştı
iyi olsunda canımİki gündür kayıp
ne gelirse allahtan yapcak bırsey yok cnmManyamadın canım yoruldun sadece sürekli bişeyleri kur kur düşün düşün ruhende bedenende çok yıpranıyor insan bu bi gerçek böyle kendimizi bitirme noktasına yakın bi ne yapıyorum ben diyoruz anca toparlanıyoruz hakkında hayırlısı canım
Banane banane onceHee inşallah öylesindir kuzucum sitreess yoookkk yasak sen ilk adımı at ayağınıda yere sür arkasından bizde gelelim :) hadii bakalım
Oo canım bi büyüsün benim varya o çatladı dediğim gün varya resmen su gitti yani iki kere çamaşırı mı değiştim hemşirede bu çok iyi bişey demiştiBenim şuan akıntı tok gibi bişey dün kasıklarımda ağrı vardı ama bugün bişey yok
Gönül ister hepimiz kalalım yani csnım sizin günler yakın yakın olan kaç kişi varsa hepsiiiiiii öncülük yapabilir inşallaaahhh olacakBanane banane onceebru19 kalsin banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?