2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

düşünüyorum cnm yaa biran önce baslayımde diger ay bebiş olmazsa memlekete gidicem uçak bileti aldım hesaplarıma göre bebişin artık belli olduğu tarihe denk geliyor olmazsa gdşcem o yuzden brz acele edıyorum hemen adet olim baslıyım buyusunler snra catlatma ignesi ondan snra 14 gün beklicen tam gdecegım tarh

Ay yeterki rabbim istesin ya engel mi durur onun önünde bi ol desin yeter olacakta inşaallah
aynen cnm rabbim ol dese olucak zaten de bizim için en iyisi ne olur bilir o yüzden bundan öteye gidemiyoruz evet çabalıyruz öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz ama rabbim istemezse hersey boş

Hayırlısı olsun kuzu inşallah bu ay tutmuşturda hiç bişeye gerek kalmaz rabbim yardımcın olsun allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin üstesinden gelemeyeceği şeylerlede sınamasın herşey güzel olacak canım inanıyorum buna

aynen cnm rabbim ol dese olucak zaten de bizim için en iyisi ne olur bilir o yüzden bundan öteye gidemiyoruz evet çabalıyruz öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz ama rabbim istemezse hersey boş
Tabiki canım orası öyle ama ben olmayacağını düşünmüyorum duaları geri çevirmez inşallah rabbim

aynen cnm ya inşallah vardırda benim pek umudum yok ama ne ksık ağrım oldu bu ay ne gogus agrım hıcbırseyım olmadı kendımıde dınlemedım hiç adet olusam erken olim diyorum adet olim diye dua ediyorum artık yaa manyadım galıba

Manyamadın canım yoruldun sadece sürekli bişeyleri kur kur düşün düşün ruhende bedenende çok yıpranıyor insan bu bi gerçek böyle kendimizi bitirme noktasına yakın bi ne yapıyorum ben diyoruz anca toparlanıyoruz hakkında hayırlısı canım

Ben bu ay kendim yapacam iğne mi canım göbek dediğinin etrafından 4 parmaklık bir daire çizip o dairenin kenarına bi yere vuruyorsun internetten araştır istediğin saatte vurdur istiyorsan acileden akşam da yaptırabilirsin

Benim şuan akıntı tok gibi bişey dün kasıklarımda ağrı vardı ama bugün bişey yok

ne gelirse allahtan yapcak bırsey yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…