- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.341
Öyle canım ilaç doktor şu bu vesile bunlar rabbim istedimi veriyor inşallah bizede vesile olur tedavilerne gelirse allahtan yapcak bırsey yok cnm
İnşallah ablacım benimGönül ister hepimiz kalalım yani csnım sizin günler yakın yakın olan kaç kişi varsa hepsiiiiiii öncülük yapabilir inşallaaahhh olacak
Evet şeker iğnesi gibi zaten eczacı söyledi de ben yapamam o cesaret bende yok kuzu :)Ben bu ay kendim yapacam iğne mi canım göbek dediğinin etrafından 4 parmaklık bir daire çizip o dairenin kenarına bi yere vuruyorsun internetten araştır istediğin saatte vurdur istiyorsan acileden akşam da yaptırabilirsin
Ay pardon benden once sen hamile kalrahatım ben ablam beklemedeyim sinsicebende öyle sitede geziniyorum temizlik yemek zaman geçiyor :) valla çok iyi yapıyorsun bana da çok iyi geliyorsun ablammm
Inşallah adet zamanı yakın olanlar öncelikli önce o isimlerden haber bekliyoruz hayirlisiylaGönül ister hepimiz kalalım yani csnım sizin günler yakın yakın olan kaç kişi varsa hepsiiiiiii öncülük yapabilir inşallaaahhh olacak
Ben yaparim o cesaret var bendeEvet şeker iğnesi gibi zaten eczacı söyledi de ben yapamam o cesaret bende yok kuzu :)
Hahahahaha fark ettim ☺☺☺ ikimizde inşallah aklıma bide şey geldi sen klomen kullandın ya o yüzden çıkmadı bence ☺Ay pardon benden once sen hamile kal
İnşallah hepimiz kalalım kuzummmm ☺☺Ay pardon benden once sen hamile kal
Kız çatlatma iğnesine diyoruz :) valla büyük konuşmayayım amaa ben yapamamBen yaparim o cesaret var bendebana anlatin bana
Bende kesinlikle ne kendime ne başkasına yapamamKız çatlatma iğnesine diyoruz :) valla büyük konuşmayayım amaa ben yapamam
Aynen bende o yüzden siz bayrağı tutun diyorum :) biz arkanızdan geliriz inşallah değil mi canımInşallah adet zamanı yakın olanlar öncelikli önce o isimlerden haber bekliyoruz hayirlisiyla
Bende kesinlikle ne kendime ne başkasına yapamam[/QUOTE aynen canım
Klomen kullananda cikiyor diye biliyordum ben.. cnmn,Hahahahaha fark ettim ☺☺☺ ikimizde inşallah aklıma bide şey geldi sen klomen kullandın ya o yüzden çıkmadı bence ☺
Sana da kendimede yaparim abla benKız çatlatma iğnesine diyoruz :) valla büyük konuşmayayım amaa ben yapamam
Aynen öyle ablacim arkadaşların birinden bile güzel bi haber almak hepimize moral olur en azındanAynen bende o yüzden siz bayrağı tutun diyorum :) biz arkanızdan geliriz inşallah değil mi canım
Hee iyi bakam o zaman ben düşünmeyeyim boşuna ne yapacam diye kuzu :)Sana da kendimede yaparim abla ben
Kesinlikle canım burda kim hamile kalsa kendim kalmış gibi sevinirim beenAynen öyle ablacim arkadaşların birinden bile güzel bi haber almak hepimize moral olur en azından
Ever napiosun cesur yurek sevcana geliyorsun buay bende catlatacam kendimi karar aldik klomen kullanacam sonra gidecem dojtora baksin yumurta var mi bide bisey diyecem yumurtlama catlatma ignesinden oncemi sonra mi oluo ablaHee iyi bakam o zaman ben düşünmeyeyim boşuna ne yapacam diye kuzu :)
Bende aynı hayirlisiyla bu ay bekliyorum herkesten biseylerKesinlikle canım burda kim hamile kalsa kendim kalmış gibi sevinirim been
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?