- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.361
Once senn kal bana nasip dahaİnşallah hepimiz kalalım kuzummmm ☺☺
Yok canım yapmadık sanırımNisan için toplu bat listemiz yok mu yahu yoksa ben mi kaçırdım
Olsa sıradaki diye sorardık
İnşallah kuzumBende aynı hayirlisiyla bu ay bekliyorum herkesten biseyler
Takip edebilwcwgimi bilsem yaparimda artik calisiyorum biri takip edip toplu atarsa yapabilirimYok canım yapmadık sanırım
O hiç belli olmaz kuzum nasipOnce senn kal bana nasip daha
Canım klomenle yumurta yada yumurtalar büyüyor önce belli bi büyüklüğe geldiklerinde çatlatma iğnesi oluyorsunEver napiosun cesur yurek sevcana geliyorsun buay bende catlatacam kendimi karar aldik klomen kullanacam sonra gidecem dojtora baksin yumurta var mi bide bisey diyecem yumurtlama catlatma ignesinden oncemi sonra mi oluo abla
Aynen bende umutluyum bu aydanBende aynı hayirlisiyla bu ay bekliyorum herkesten biseyler
Ya abla bu yumurtlamadan once oluo yaneCanım klomenle yumurta yada yumurtalar büyüyor önce belli bi büyüklüğe geldiklerinde çatlatma iğnesi oluyorsun
Yumurtlama klomenle başlıyor çatlatma iğnesiyle son buluyor diyeyim :) canım önce klomen sonra çaytlatma iğnesi sonraa çalışmalara başlamak lazım :)Ya abla bu yumurtlamadan once oluo yane
Tamm ovulasyonda cift cizgiyi gorim catlatma ignesi alip catlatimYumurtlama klomenle başlıyor çatlatma iğnesiyle son buluyor diyeyim :) canım önce klomen sonra çaytlatma iğnesi sonraa çalışmalara başlamak lazım :)
Ay sende adet belirtisi varmiO hiç belli olmaz kuzum nasip
:) yav doktor takibinde ol canım belki kendi çatlayacak ama yaniTamm ovulasyonda cift cizgiyi gorim catlatma ignesi alip catlatim
Ay sende adet belirtisi varmi
Aynen abla bişe de ya öyle olur mu hiç hormon alıyor:) yav doktor takibinde ol canım belki kendi çatlayacak ama yani
E yani daha öncede söyledim allah korusun takipte olmayınca kist bile yapıyor bide onunla uğraş sonrasındaAynen abla bişe de ya öyle olur mu hiç hormon alıyor
Allah korusun abla haklısın amaE yani daha öncede söyledim allah korusun takipte olmayınca kist bile yapıyor bide onunla uğraş sonrasında
Adet günün ne zaman canimKuzum belirtilerim hem adet hem gebelik
Yaa hadi olmazsin inşallah ilk haberleri sizden bekliyoruzYarın canımmmm
İnşallah kuzum hepimiz için rabbim büyük hem kendime hem konuştuğum herkese dua ediyorumYaa hadi olmazsin inşallah ilk haberleri sizden bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?