- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.381
Tabiki allah korusun ama dikkat etmek lazım canım bunlar olabilecekler yani göz ardı edilmemesi lazım ilkin biz sağlıklı olmalıyız ki sağlıkla gelsin bebekler dikkat edilmesi gereken bi ilaç klomenAllah korusun abla haklısın ama
Aynen ablacım katılıyorum sanaTabiki allah korusun ama dikkat etmek lazım canım bunlar olabilecekler yani göz ardı edilmemesi lazım ilkin biz sağlıklı olmalıyız ki sağlıkla gelsin bebekler dikkat edilmesi gereken bi ilaç klomen
Ya catlamazsa bide o.var:) yav doktor takibinde ol canım belki kendi çatlayacak ama yani
Inşallah canım bende aynı şekilde dualarimdasiniz hepinizİnşallah kuzum hepimiz için rabbim büyük hem kendime hem konuştuğum herkese dua ediyorum
Yarin olsun hayrolsunKuzum belirtilerim hem adet hem gebelik
Allah razı olsun canımInşallah canım bende aynı şekilde dualarimdasiniz hepiniz
Aynen kuzum benim hayırlısıYarin olsun hayrolsun
Kkz dur azdirma sevgul ablayiAynen abla bişe de ya öyle olur mu hiç hormon alıyor
Klomenin yan etkileri neler ablacimTabiki allah korusun ama dikkat etmek lazım canım bunlar olabilecekler yani göz ardı edilmemesi lazım ilkin biz sağlıklı olmalıyız ki sağlıkla gelsin bebekler dikkat edilmesi gereken bi ilaç klomen
Ayyyyy inşallahBnmde bugün yumurtlama gunum bol bol dua ettim inşallah hayirlisyla gelir bebislerimiz
Napıyım söz dinlemiyorsunKkz dur azdirma sevgul ablayi
Klomenin yan etkileri neler ablacim
Ben lazim laz damarim vae biri yok dedikce yapasim gwlioNapıyım söz dinlemiyorsun
Ay nerdeyse ben seni 2e katlicamÇok yiyorum bu ara az önce eşime diyorum ağzım ağrıdı biseyler yemekteno kadar sisim ki bide dahil gibi olsun normalde çok az yemek terim 45 kiloyum düşünün artık ama bu ara istahim çok arttı ben bile şaşırıyorum kendime
Kız kullanma diyorum doktor kontrolünde olmadan yahu kime diyorum acaba canım iyi değil bakYa catlamazsa bide o.varben deliyim yaa harbiden
Oyle deme belki gitmedeb tutarya kızlar eşim ayın 20sinde 3 ay eğitime gidiyor benim bebek hayallerim 4-5 ay ertelenecek :,(
Dogrudur valla ama iste kilo alamayan tiplerdenim bu ara almis da olabilirim biraz karnım sis bayağı canimAy nerdeyse ben seni 2e katlicam
Sana bişey anlatıcam bi arkadaşım ın eşi 2 aylık göreve gitti hatta bana sen benden önce hamile kalacaksın filan dedi eşi iki gün izne geldi sonuç 2 aylık hamileya kızlar eşim ayın 20sinde 3 ay eğitime gidiyor benim bebek hayallerim 4-5 ay ertelenecek :,(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?