- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.401
MasallahDogrudur valla ama iste kilo alamayan tiplerdenim bu ara almis da olabilirim biraz karnım sis bayağı canim
Lh yükseltiyor bir kist oluşabiliyor iki pko bile yapabiliyor mesela e kist oluşursa doğal olarak hormonlarda karman çorman olacak bide bubları düzeltmekle uğraşacaksın sana öncekinde de sötlemiştim bak lh fsh az bi yüksek olunca bile klomeni vermiyırlar benim tahliler yapılıyor bi sorun çıkmadığı için kullandırtıyor eğer yüksek olsaydı bende kullanamazdım kullanma yan canım kendine zarar veriyorsun allah korusun yaniKkz dur azdirma sevgul ablayi
Klomenin yan etkileri neler ablacim
Yap canım daha da yap devam etBen lazim laz damarim vae biri yok dedikce yapasim gwlio
Bende normalde birazcık da olsa almak istiyorum ama olmuyo sonra kendi kendime diyorum aman hamile kalınca mecbur alcaz o yüzden problem yokMasallahbende keske alamayanlardan olsam dicemde yedigime gore almiyorum bende cok guzel yiyorum
İnş hepimiz bu ay hamile kalırız cnm benimBanane banane onceebru19 kalsin banane
Allah razı olsun canımInşallah canım bende aynı şekilde dualarimdasiniz hepiniz
Tmm tmm abla vazgectim koca kariya gidecem zatemLh yükseltiyor bir kist oluşabiliyor iki pko bile yapabiliyor mesela e kist oluşursa doğal olarak hormonlarda karman çorman olacak bide bubları düzeltmekle uğraşacaksın sana öncekinde de sötlemiştim bak lh fsh az bi yüksek olunca bile klomeni vermiyırlar benim tahliler yapılıyor bi sorun çıkmadığı için kullandırtıyor eğer yüksek olsaydı bende kullanamazdım kullanma yan canım kendine zarar veriyorsun allah korusun yani
Aaa su geldiğinde çatladığınımı anlıyoruz çok cahilmişimOo canım bi büyüsün benim varya o çatladı dediğim gün varya resmen su gitti yani iki kere çamaşırı mı değiştim hemşirede bu çok iyi bişey demişti
Yapmicam yapmicamYap canım daha da yap devam etişe yaradı mı
Alma alma daha iyiBende normalde birazcık da olsa almak istiyorum ama olmuyo sonra kendi kendime diyorum aman hamile kalınca mecbur alcaz o yüzden problem yok
Gerçekten mi onlar yakı filan yapıyorlarmışTmm tmm abla vazgectim koca kariya gidecem zatem
Hemşire öyle dedi canım çatlayınca ıslaklık artar dedi bende anlattım işte böyle böyle olmuştu dedim bu çok iyi bişey dedi hatta ağrım çok demiştim onada güzel yumurta büyüyünce ağrı yapar demiştiAaa su geldiğinde çatladığınımı anlıyoruz çok cahilmişim
Aynen kuzumAlma alma daha iyi
Gecen ay adetim baya. Gecikmisti gittim ya adet olacan yada hamile kalacan kalmazsan adet olursan gel dedi ben gidemedim adet oldum daha yaki variken simdi adet olim gidecemGerçekten mi onlar yakı filan yapıyorlarmış
Git canım bunu kullanmandan iyidir :)Tmm tmm abla vazgectim koca kariya gidecem zatem
Aynen nasıl muayene ettiGecen ay adetim baya. Gecikmisti gittim ya adet olacan yada hamile kalacan kalmazsan adet olursan gel dedi ben gidemedim adet oldum daha yaki variken simdi adet olim gidecem
Herkesten tam destek ☺Git canım bunu kullanmandan iyidir :)
4 5gun gittim cnm du bu sefer gidim olunca anlatimAynen nasıl muayene etti
Tamam canım benim hayırlara vesile olsun inşallah4 5gun gittim cnm du bu sefer gidim olunca anlatim
Yani yakı makı zararsız enazından canımHerkesten tam destek ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?