- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.421
Insallh olsun ben ogrendim yaomayi herkese yaparim sonra olmayan herkeseTamam canım benim hayırlara vesile olsun inşallah
Baslik nasil degisiyor ki cnmBu arada mart bittiğine göre başlığı nisan mayıs olarakmı değiştirsek
Burda da var abla ama sıcak su önerilmiyor aslında kaliteyi düşürdüğü içinKaplıcada çok iyi geliyormuş bebek için buranın ilçesinde var ama kocamın izni yok maalesef ki
Valla canım kardeşimin görümcesinin beş yıl çocuğu olmamış en son biri kaplıcaya git demiş şifalı sulara gitmiş burda dediğim yere ikinci ay hamile kaldım dedi kocasıyla berebar gidip girmişler kız eskiler hep demiyor mu sıcak tutun kendinizi diye sıcaktan zarar gelmez bence yaBurda da var abla ama sıcak su önerilmiyor aslında kaliteyi düşürdüğü için
nerde bende o şaanssSana bişey anlatıcam bi arkadaşım ın eşi 2 aylık göreve gitti hatta bana sen benden önce hamile kalacaksın filan dedi eşi iki gün izne geldi sonuç 2 aylık hamile
inşallah ayın 15 i ovulasyon günümOyle deme belki gitmedeb tutar
Aynen abla bilemedim bendeValla canım kardeşimin görümcesinin beş yıl çocuğu olmamış en son biri kaplıcaya git demiş şifalı sulara gitmiş burda dediğim yere ikinci ay hamile kaldım dedi kocasıyla berebar gidip girmişler kız eskiler hep demiyor mu sıcak tutun kendinizi diye sıcaktan zarar gelmez bence ya
Oda öyle demişti canım ☺☺☺nerde bende o şaanss
EczAne vurdu bana :)geçen ay büyümemiş dedi doktor ben bal çörek otu tarçın karışımı yaptım üç günde 23 mm oldu :) benimkiler biraz geç büyüyor canım benim sıkıntım çatlatma iğnesi verirse hafta sonuna denk gelirse bide sağlık ocağı kapalı acillerde de mırın kırın ediyorlar nasıl yaptırırım onu düşünüyorum
yok canım benim ki kronik şansızlık :)Oda öyle demişti canım ☺☺☺
Bilmiyorumki cnm bakmak lazım ama konu sahibi olmadığım için içeriği göremememBaslik nasil degisiyor ki cnm
üzülme canım benim diğer aya inşallahBenden kırmılar geldi kızlar
İnşallah kuzum benim ☺ Allah büyüküzülme canım benim diğer aya inşallah
Yaaa diğer aya inşallah kuzu sakin uzme kendini rabbimden ümit kesilmez inşallah hayirlisiyla bi gün olacak bebisimizBenden kırmılar geldi kızlar
İnşallahhhh canım aynen öyle canım sağolsun napalım artık mayıs batYaaa diğer aya inşallah kuzu sakin uzme kendini rabbimden ümit kesilmez inşallah hayirlisiyla bi gün olacak bebisimiz
Inşallah canım bu arada iyi geceler herkeseİnşallahhhh canım aynen öyle canım sağolsun napalım artık mayıs bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?