- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.441
İyi geceler canımmmInşallah canım bu arada iyi geceler herkese
aynen öyle canım hayırlısıyla olacak inşallah o minnaklar bol bol öpüp koklayıp bu günleri unutucazİnşallah kuzum benim ☺ Allah büyük
Zaman konuşmadık o yüzden bilmiyorum canımKızlar verecek yokmu zikirler ne zamana kadardı
Teşekkürler o zaman sırayı takip ederek gideyimZaman konuşmadık o yüzden bilmiyorum canım
İnşallah inşallahBirde hepimiz aynı anda bu zikir çeksem daha faydalı olur inanın bu ağızlar aynı kişiye dua ederse Rabbim boşa çıkarmaz inşallah
Bende mi eczanede vurdursam ay güvenemiyorum ya burdakileredee bi gideyimde bugün bakalım ne diyecek ona göre düşünürüm bişey canımEczAne vurdu bana :)
Canim bitirene kadar insallahArkadaşlar bu zikir çekiyoruz ya zamanı ne kadar haftalık mı aylık mı cekiyosunuz
Hade ya aman canim bosver tammmi zaten takma olacagi varsa zaten olur olmayacagi varsa zaten olmazBenden kırmılar geldi kızlar
Canim iste benimgibi calisan cok oldugu icin isin durustu olmak gerekirse zaman sikintimiz varBirde hepimiz aynı anda bu zikir çeksem daha faydalı olur inanın bu ağızlar aynı kişiye dua ederse Rabbim boşa çıkarmaz inşallah
Insalalh guzrl haberlerle gel doktor ne dedi bakim gunaydin ablam buaradaBende mi eczanede vurdursam ay güvenemiyorum ya burdakileredee bi gideyimde bugün bakalım ne diyecek ona göre düşünürüm bişey canım
Günaydın kuzum amin inşallah daha görünmedim canım bekliyorum işteInsalalh guzrl haberlerle gel doktor ne dedi bakim gunaydin ablam buarada
ÜZülme canım sakın bu ay değilse diğer ay illaki olacak sabredip bekleyecez bizde inşallahBenden kırmılar geldi kızlar
Hade bakim abla ben bugun farkettim benim asil yunurtlamam 9gun once olmus kopkoyu sekildeGünaydın kuzum amin inşallah daha görünmedim canım bekliyorum işte
Benim sinirim bozuldu ya yumurtaların pkolu normalden büyük sorun orda ben işte yumurta büyütücü kullandırtıyorumda normal boyuta gelsin diyor 6 ayda ancak normale dönermiş yumurta var büyümemiş bi tanesi 14 mm cumartesi gel dedi çok azdı benim kistler ya adette oluyordum yani klomen doldurdu yumurtalıklarımı önümüzdeki ay kullanmayacam soğan kürü vs yapacam sanki bende salağım bilmiyorum yani her gittiğimde yeni bişey yumurtluyor adam keşke kullanmasaydım klomeniHade bakim abla ben bugun farkettim benim asil yunurtlamam 9gun once olmus kopkoyu sekilde
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?