- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.461
Nasıl yumurtan büyükmüş anlamadım pko da normalden küçük olmaz mı? Çatlatma iğneside oldun aslında kistedönüşmemesi gerekiyor ama bilemedim.. Başka bi doktora mı görünsen acaba guvenilir olan..Benim sinirim bozuldu ya yumurtaların pkolu normalden büyük sorun orda ben işte yumurta büyütücü kullandırtıyorumda normal boyuta gelsin diyor 6 ayda ancak normale dönermiş yumurta var büyümemiş bi tanesi 14 mm cumartesi gel dedi çok azdı benim kistler ya adette oluyordum yani klomen doldurdu yumurtalıklarımı önümüzdeki ay kullanmayacam soğan kürü vs yapacam sanki bende salağım bilmiyorum yani her gittiğimde yeni bişey yumurtluyor adam keşke kullanmasaydım klomeni
Alla alla hade ya klomen kistmi doldurdu canim ya sen aslanpercemi sogan kuru yap ablaBenim sinirim bozuldu ya yumurtaların pkolu normalden büyük sorun orda ben işte yumurta büyütücü kullandırtıyorumda normal boyuta gelsin diyor 6 ayda ancak normale dönermiş yumurta var büyümemiş bi tanesi 14 mm cumartesi gel dedi çok azdı benim kistler ya adette oluyordum yani klomen doldurdu yumurtalıklarımı önümüzdeki ay kullanmayacam soğan kürü vs yapacam sanki bende salağım bilmiyorum yani her gittiğimde yeni bişey yumurtluyor adam keşke kullanmasaydım klomeni
Yumurtalıklarımı büyütmüş canım klomen çok sayıda yumurta oluşmuş ama sadece bir tanesi şuan 14 mm bunu klomen yaptı zaten bu ay devam edip bırakacam ilaçta kullanmayacam o doktorada gitmeyecem kızdımda zaten ben size bu ay klomen kullanmayayım pko görüntüsünü arttıracak bu ilaç biliyorum demiştim dedim siz illa bu ayda kullan dediniz şimdi düzeltin dedim nasıl yapıyorsanız yapın adetler düzenliydi yumurtlama olmuyorsa adet nasıl pluyordum ben hormonlarda bişey yok dedim on gün önce sitresten olmuyor herşey normal diyen sizdiniz klomene başlattınız şimdi yumurtalıkların büyümüş bilmem ne çok sinirim bozuldu ya sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inankiNasıl yumurtan büyükmüş anlamadım pko da normalden küçük olmaz mı? Çatlatma iğneside oldun aslında kistedönüşmemesi gerekiyor ama bilemedim.. Başka bi doktora mı görünsen acaba guvenilir olan..
Evet canım boşuna demiyorum zararlı diye geçen aydan oluşmuştu zaten bu ayda olmuş yumurtalıklarımı büyütmüş kırk defa dedim bu ay vermeyin istemiyorum kullanmayı diye dinlemediniz dedim al sonuçlarına ben katlanmak zorunda kalıyorum yazık değil mi bana yani ben ne hallerle düzelttim hormonlarla yumurtalıkları verdiği ilaçlar sayesinde 6 kilo aldım oda cabası bi bu tedavi tamamlansın daha gitmem ona kür yapacam yine şifayı bitkisel şeylerle buldum ilacı alsın kendisi içsinAlla alla hade ya klomen kistmi doldurdu canim ya sen aslanpercemi sogan kuru yap abla
İyi değilim valla canım çok sinirim bozukNasilsiniz yaa nasil gidiyo. Bi gidip geliyorum sayfalar cogalmis
İyi değilim valla canım çok sinirim bozuk
Evet canım boşuna demiyorum zararlı diye geçen aydan oluşmuştu zaten bu ayda olmuş yumurtalıklarımı büyütmüş kırk defa dedim bu ay vermeyin istemiyorum kullanmayı diye dinlemediniz dedim al sonuçlarına ben katlanmak zorunda kalıyorum yazık değil mi bana yani ben ne hallerle düzelttim hormonlarla yumurtalıkları verdiği ilaçlar sayesinde 6 kilo aldım oda cabası bi bu tedavi tamamlansın daha gitmem ona kür yapacam yine şifayı bitkisel şeylerle buldum ilacı alsın kendisi içsin
Çok sinirim bozuldu canım bunların olacağını biliyordum ben 15 seneye yakındır kadın doğumculardayım pkoyla uğraşıp duruyorum bunların olacağını biliyordum ve kullanmak istemediğimi söylediğim halde yazdı illa kullan dedi bile bile zarar vermek bu yani klomen normalde bile pko olmayanlarda yumurta tetikleyici hormon olduğu için pko görüntüsü yaratıyor bundan kaynaklı yumurtalıklarda büyüme oluyor bilmesem uyarmasam tamam diyecem beni salak sanıyor heralde afalladı zaten bunları söylediğimde ben bilinçsiz bi insan değilim dedim uuardım dinlemediniz dedimUzulme yaa duzelir hersey
kıyamam canım doğru doktoru bulmak zor ben de çok sorun yaşadım olmayan teşhisler konuldu.. yoğunluktan kafaları karışıyor galiba... sabret bunda da vardır bir hayır başka doktor bulursun üzme kendini...Yumurtalıklarımı büyütmüş canım klomen çok sayıda yumurta oluşmuş ama sadece bir tanesi şuan 14 mm bunu klomen yaptı zaten bu ay devam edip bırakacam ilaçta kullanmayacam o doktorada gitmeyecem kızdımda zaten ben size bu ay klomen kullanmayayım pko görüntüsünü arttıracak bu ilaç biliyorum demiştim dedim siz illa bu ayda kullan dediniz şimdi düzeltin dedim nasıl yapıyorsanız yapın adetler düzenliydi yumurtlama olmuyorsa adet nasıl pluyordum ben hormonlarda bişey yok dedim on gün önce sitresten olmuyor herşey normal diyen sizdiniz klomene başlattınız şimdi yumurtalıkların büyümüş bilmem ne çok sinirim bozuldu ya sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanki
Büyüyebilir ama kisttik görünt artmış canım arttığı içinde yumurtalıklarım büyümüş klomen yüzünden yumurta çok fazla oluşmuş e hepside büyümüyor kalıyor yumurtalıkta canım cumartesi gidecem büyüyecek büyük ihtimal çatlatma iğnesi verecek ama diğer yumurtalar kist olarak kalacak orda işte sıkıntı burda yaniüzülme canım büyümeyecek mi ki çatlaması için öyle mi kalmış anlmadım..
Bitki kürleri yapacam yine canım ya söylemesem tamam diyecem bi on gün önce gittim bi sıkıntı yok gebeliğe rnhel sitresten olmuyor bilmem ne bir sürü fırçaladı şimdi yumurtslıkların büyük pko görüntüsü var sıkıntıda burda zaten diyor klomen yaptı kullanmayayım demiştim diyorum onu veriyorum ki büyümesi için tetiklesin dedim iyi yapıyorsunuz ben düzenli adet oluyorum klomenden önce tahlil yaptınız çokta kaliteli yumurtlamıştım ne diye yazdınız o zaman bunu daha ilk denemede bu ayki tedaviyi tamamlarım adet olunca kür yaparım daha doktora moktorada gelmem dedim kilo verecem ilkin şuan önceliğim okıyamam canım doğru doktoru bulmak zor ben de çok sorun yaşadım olmayan teşhisler konuldu.. yoğunluktan kafaları karışıyor galiba... sabret bunda da vardır bir hayır başka doktor bulursun üzme kendini...
Büyüyebilir ama kisttik görünt artmış canım arttığı içinde yumurtalıklarım büyümüş klomen yüzünden yumurta çok fazla oluşmuş e hepside büyümüyor kalıyor yumurtalıkta canım cumartesi gidecem büyüyecek büyük ihtimal çatlatma iğnesi verecek ama diğer yumurtalar kist olarak kalacak orda işte sıkıntı burda yani
Abla sakin ol sakin ... cok bilmislik yapiodu doktor simdi fis olmustur...Evet canım boşuna demiyorum zararlı diye geçen aydan oluşmuştu zaten bu ayda olmuş yumurtalıklarımı büyütmüş kırk defa dedim bu ay vermeyin istemiyorum kullanmayı diye dinlemediniz dedim al sonuçlarına ben katlanmak zorunda kalıyorum yazık değil mi bana yani ben ne hallerle düzelttim hormonlarla yumurtalıkları verdiği ilaçlar sayesinde 6 kilo aldım oda cabası bi bu tedavi tamamlansın daha gitmem ona kür yapacam yine şifayı bitkisel şeylerle buldum ilacı alsın kendisi içsin
Canım.yeni geldim doktordan 1 tane yumurtam gelişmiş güzel dedi diğerleri küçükmüş ama bu sürü var :)))onlar rezerve dedi gün aşırı ilişki ve 1 haftadan sonra proteston verdi birde çatlarmış ama önlem için çatlama iğnesi verdi olumlu.konuştu ya inşallah güzel olur Cnm birde rahim kalınlaşmış bu iyi bisey dedi öyle işte inşallah bu ay hayırlı haberler aliriz
İyi değilim valla canım çok sinirim bozuk
Canım bi doktor hatası nelere maal oluyo işte iyiki erkenden farkettin sağlığın bozulmadan.. Hangi şehirdesin güzel bi doktor araştır bütün tetkiklerini ona yaptır ve yeniden vi başlangıç yap inşYumurtalıklarımı büyütmüş canım klomen çok sayıda yumurta oluşmuş ama sadece bir tanesi şuan 14 mm bunu klomen yaptı zaten bu ay devam edip bırakacam ilaçta kullanmayacam o doktorada gitmeyecem kızdımda zaten ben size bu ay klomen kullanmayayım pko görüntüsünü arttıracak bu ilaç biliyorum demiştim dedim siz illa bu ayda kullan dediniz şimdi düzeltin dedim nasıl yapıyorsanız yapın adetler düzenliydi yumurtlama olmuyorsa adet nasıl pluyordum ben hormonlarda bişey yok dedim on gün önce sitresten olmuyor herşey normal diyen sizdiniz klomene başlattınız şimdi yumurtalıkların büyümüş bilmem ne çok sinirim bozuldu ya sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanki
Hiç mahsum değil canım dışardan hormon alıyorsun vücuduna sonuçta illaki etkileri oluyor geçen tv de izledim özellikle pkolu olanlarda daha çok yumurta oluyor ve ölüme kadar yol açabiliyormuş çok dikkatli olmak lazımmış düşün yani canım ilaçlar mahsum olur mu hiç benim bi sıkıntım yoktu çok cüzzi miktardaydı hatta boyutlarıda normaldi bak ne yaptı işte kiloda aldım veremiyorumda gitmiyor biliyordum sıkıntı olduğu için zayıflayamadığımı bu ilaçtan önce çokta güzel zayıflıyordum arttırdı kistleri kiloda veremiyorum yapacam zaten soğan kürü canım adeti bekleyeyimde bi olayım bitsin ikinci günü başlayacam inşallah boşver rabbime bıraktım ilaç milaçta kullanmam artık ki bu ayda verme dedim durmadı kürü yapayım zayıflayacam o kistler gitmeden zayıflayamıyorum maalesefaa kötü olmuş ya demekki klomen o kadar da masum değil bende her ay verse diyorum..iyi bi doktor çok öenmli ya bende değiştiricem doktoru..soğan suyu iç bari canm bu ay ilaçtan sonra eritir o hiç üzülme bi daha ki ay benim gibi boş geçersin ne ilaç ne takip hiç bişey yok bende hayırlısı diyip bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?