- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.481
Elazığdayım canım kız benim hormonlar yumurtalıklar düzelmişti ya bu klomeni dayadı ben istemiyorum dediğim halde böyle oldu işte kür yapacam adeti bekliyorum sonra zayıflayacam canım olursa kendi olur olmazsada zayıflayıp öyle başka bi doktora giderimCanım bi doktor hatası nelere maal oluyo işte iyiki erkenden farkettin sağlığın bozulmadan.. Hangi şehirdesin güzel bi doktor araştır bütün tetkiklerini ona yaptır ve yeniden vi başlangıç yap inş
Evet canım doktor mağduru oldum yaAbla okudum da biras moraln bozulmuş.Ama lutfen canını skma
Oldu zaten onuda söyledim hiç bi sıkıntı yok hamile kalmana engel cepleriniz boşalınca rahatlayıp hamile kalırsınız sitresten olmuyor kendine uğraş bul diyende sizdiniz dedim bi on gün önce şimdi ikinci kez klomeni verdiniz on gün sonra yumurtalıkların büyük sıkıntı bu zaten diyorsunuzAbla sakin ol sakin ... cok bilmislik yapiodu doktor simdi fis olmustur...
Evet canım doktor mağduru oldum ya
İnşallah cnm.yaaaCanmmmm senin adina cok sevindim inşallah hersye güzel olur senin adina boyle seyler duymk cok hos
aynen canım ara ver sağlıklı beslen.. gittiğim doktor benim yumurtamı bile takip etmeden klomen verdi ben başlamadım biraz daha denemek istedim belki olmayacak böyle belki klomenin doğru kullanımı işe yaracak ama biraz daha bekleyeyim dedim nasip bu işler... ara verirsin dinlenirsin başka doktor araştırırsın hangi şehirdesin bilmiyorum ama.. sıkma canını vardır bir hayır...Bitki kürleri yapacam yine canım ya söylemesem tamam diyecem bi on gün önce gittim bi sıkıntı yok gebeliğe rnhel sitresten olmuyor bilmem ne bir sürü fırçaladı şimdi yumurtslıkların büyük pko görüntüsü var sıkıntıda burda zaten diyor klomen yaptı kullanmayayım demiştim diyorum onu veriyorum ki büyümesi için tetiklesin dedim iyi yapıyorsunuz ben düzenli adet oluyorum klomenden önce tahlil yaptınız çokta kaliteli yumurtlamıştım ne diye yazdınız o zaman bunu daha ilk denemede bu ayki tedaviyi tamamlarım adet olunca kür yaparım daha doktora moktorada gelmem dedim kilo verecem ilkin şuan önceliğim o
Üzme.kendini Cnm hayırlısı olsun hakkindaBenden kırmılar geldi kızlar
aynen canım ara ver sağlıklı beslen.. gittiğim doktor benim yumurtamı bile takip etmeden klomen verdi ben başlamadım biraz daha denemek istedim belki olmayacak böyle belki klomenin doğru kullanımı işe yaracak ama biraz daha bekleyeyim dedim nasip bu işler... ara verirsin dinlenirsin başka doktor araştırırsın hangi şehirdesin bilmiyorum ama.. sıkma canını vardır bir hayır...
Bende bile bile yazdı diye kullsndım salak gibi canım bende de suç var ama doktor sonuçta vardır bi bildiği dedim inşallah kuzu ya ben soğan kürüyle aslan pençesiyle illaki onları yok ederim allahın izniyle ama işte niye yok yere böyle mağdur olayım ki yani niye boşuna kilo alayım zaten vermem çok zor oluyor pko varcdiye ben o kiloları ne hallerle verdimAbla çok geçmiş olsun.Skma canini en azndan kendinde olan şeyi gorup anlams oldun bundan snra önüne bakarsn insallah iyi olur hersey senin icin
Elazığdayım canım öyle yapacam yine korunmsm olursa olur olmazsada zayıflarım pko etkisi kaybolur enazındsn allah büyükaynen canım ara ver sağlıklı beslen.. gittiğim doktor benim yumurtamı bile takip etmeden klomen verdi ben başlamadım biraz daha denemek istedim belki olmayacak böyle belki klomenin doğru kullanımı işe yaracak ama biraz daha bekleyeyim dedim nasip bu işler... ara verirsin dinlenirsin başka doktor araştırırsın hangi şehirdesin bilmiyorum ama.. sıkma canını vardır bir hayır...
anladım canım dediğin gibi öce soğan kürü ile rahmi temizle sonra bi kaç kilo verirsen vücüdü dinlendirmiş olursun.. birde hergün folidoce veya infolic iç canım birde haftada 3 gün b12 vitamin içebilirsin.. ben adetin ilk günü başlıyorum bunlara yumurtlama dönemine kadar içiyorum birde sabah akşam bi çay kaşığı arısütü bal polen yiyorum aç karnına.. o sayede bu ay 3 yumurtam oldu ve hepside iyi büyüklükteydi..Elazığdayım canım kız benim hormonlar yumurtalıklar düzelmişti ya bu klomeni dayadı ben istemiyorum dediğim halde böyle oldu işte kür yapacam adeti bekliyorum sonra zayıflayacam canım olursa kendi olur olmazsada zayıflayıp öyle başka bi doktora giderim
Bende bile bile yazdı diye kullsndım salak gibi canım bende de suç var ama doktor sonuçta vardır bi bildiği dedim inşallah kuzu ya ben soğan kürüyle aslan pençesiyle illaki onları yok ederim allahın izniyle ama işte niye yok yere böyle mağdur olayım ki yani niye boşuna kilo alayım zaten vermem çok zor oluyor pko varcdiye ben o kiloları ne hallerle verdim
İnofolic b12 kullanıyorum zaten canım arı sütü bal polen nerden bulabilirimkianladım canım dediğin gibi öce soğan kürü ile rahmi temizle sonra bi kaç kilo verirsen vücüdü dinlendirmiş olursun.. birde hergün folidoce veya infolic iç canım birde haftada 3 gün b12 vitamin içebilirsin.. ben adetin ilk günü başlıyorum bunlara yumurtlama dönemine kadar içiyorum birde sabah akşam bi çay kaşığı arısütü bal polen yiyorum aç karnına.. o sayede bu ay 3 yumurtam oldu ve hepside iyi büyüklükteydi..
Evet iki ayda 6 kilo aldım canım sayesinde çünkü pkoyu tetikledi. Amin canım amin inşallah allahın izniyle halledecemAbla haklsin tabiki insann sinirlerinn bozulmasi cok normal ama sen halledersn abla dogal bitkilerle Rabbm sifalar versn insallah.. yine mi kilo yapti bu ilaç hemen ya
ibrahim saraçoğlunun kendi sitesinde satılıyordu canım güvenilirdirİnofolic b12 kullanıyorum zaten canım arı sütü bal polen nerden bulabilirimki
:))ben de arada ziyaret ediyorum iş güç fırsat buldukça bana iyi geliyor.. bebiş haberi gelince yazarsın ben mutlu oluyorum burdan tanıştıklarımdan duyunca :) Allah hepimize hayırlısı ile nasip etsin...Amaaann inanin bende bu ay çok saldm sadece inofolic kullamiyorm ve olmazsada olmas hayrlisi diyorm inanin çoğu kez buraya bile giresm gelmiyo ama sizler ne yaptn bi haber varmi diye merk edip bakiyorm yine
Biliyorsan linkini bana özelden atar mısın kuzuibrahim saraçoğlunun kendi sitesinde satılıyordu canım güvenilirdir
atayım cnmBiliyorsan linkini bana özelden atar mısın kuzu
Hepimiz işten gelenlerle birlikte o gün aynı kişiye okuyalım böyle daha etkili olur canım benim zaten 20 dakika sürmüyorCanim iste benimgibi calisan cok oldugu icin isin durustu olmak gerekirse zaman sikintimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?