2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay walla ben 3 ayri doktora gittim birine 2 defa gittim yine o en iyisidi bana yasmin veriyirlar direk almiyorum mesela benim ilac kullanmam skincali karaciger degerlerim yuksek cubku ilaclar yukseltio M miyaz sende keske hep farkli doktorlara gitseydin

:))ben de arada ziyaret ediyorum iş güç fırsat buldukça bana iyi geliyor.. bebiş haberi gelince yazarsın ben mutlu oluyorum burdan tanıştıklarımdan duyunca :) Allah hepimize hayırlısı ile nasip etsin...

Aynen iste haber duymk icin5geliyorm :)) tabisi yazicaaammm amiiinn acnm insallah Rabbm hepimize versn kandilde de dua ettm hepimize namazlarmda da ediyorm dua ve tevekkul insana iyi geliyo

Ben bi yığın doktora gittim canım senelerdir onu kist küçülsün diye veriyotlar güya ama burakınca yine aynı canım sadece hastalığın etkilerini kullandığın sürece azaltıyor hepsi bu çözüm değil yani ben 8 seneden fazla kullandım onu

Valla moralım bozuktu şimdi daha çok bozuldu ya ablacım soğan kürü yapalım bu ay içme daha söylediğin halde oldu demek ki yaşayacakmışız rabbim hayırlı şifalar versin inşallah

Valla moralım bozuktu şimdi daha çok bozuldu ya ablacım soğan kürü yapalım bu ay içme daha söylediğin halde oldu demek ki yaşayacakmışız rabbim hayırlı şifalar versin inşallah
Evet yapalım canım senin adet bitsin bittikten sonra ikinci günü yap 15 gün iç bi hafta ara bu kez on gün bende yapacam adet olayımda bu kistlerle hamile kalmakta istemem açıkcası sende üzülme canım rabbim önce bizlere şifa versin biz iyi olalım bak nelerle uğraşıyoruz sonra hayırlısıyla gelsin bebekler

Senin için okudum canım rabbim hayırlı evlat versin inşallah yumyumyumiyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…