- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.501
Çok sinirim bozuldu canım bunların olacağını biliyordum ben 15 seneye yakındır kadın doğumculardayım pkoyla uğraşıp duruyorum bunların olacağını biliyordum ve kullanmak istemediğimi söylediğim halde yazdı illa kullan dedi bile bile zarar vermek bu yani klomen normalde bile pko olmayanlarda yumurta tetikleyici hormon olduğu için pko görüntüsü yaratıyor bundan kaynaklı yumurtalıklarda büyüme oluyor bilmesem uyarmasam tamam diyecem beni salak sanıyor heralde afalladı zaten bunları söylediğimde ben bilinçsiz bi insan değilim dedim uuardım dinlemediniz dedim
Istw kuzum ben sabah 7de kalkiyorum 10da evdeyimHepimiz işten gelenlerle birlikte o gün aynı kişiye okuyalım böyle daha etkili olur canım benim zaten 20 dakika sürmüyor
ne iş yapıyorsun canım yoğunmuş seninkiIstw kuzum ben sabah 7de kalkiyorum 10da evdeyim
Kuaforum ya canim 7de kalkiyorum hazirlan falan en gec 8de dukkandayim dokuzbucukdada kocam gelio alio 10dada evdeyim yane bana cok zorne iş yapıyorsun canım yoğunmuş seninki
zormuş cnm Allah kolaylık versin güzel meslek ama her daim kazançlı :) bayanların parası olmasada bir şekilde bulup gidiyor :)Kuaforum ya canim 7de kalkiyorum hazirlan falan en gec 8de dukkandayim dokuzbucukdada kocam gelio alio 10dada evdeyim yane bana cok zor
hangisini kullanıyordun cnm ben de kullandım kürtajdan sonra da...hoşgeldin :)Merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım bu ay korunmayı bırakıcam. Antidepresan içiyodum bir ay vücuttan atılması yeter limidir acaba? Çok istiyorum bi bebeğim olsun
:))ben de arada ziyaret ediyorum iş güç fırsat buldukça bana iyi geliyor.. bebiş haberi gelince yazarsın ben mutlu oluyorum burdan tanıştıklarımdan duyunca :) Allah hepimize hayırlısı ile nasip etsin...
Ben bi yığın doktora gittim canım senelerdir onu kist küçülsün diye veriyotlar güya ama burakınca yine aynı canım sadece hastalığın etkilerini kullandığın sürece azaltıyor hepsi bu çözüm değil yani ben 8 seneden fazla kullandım onu
Kesinlikle pkıda vermesi daha bi zor üstelik inşallah hayırlısıyla yine veririm bu kilolarıAbla sitemnde haklisin gerçekten de kilo kötü vermeside emek isteyen bişey
Valla moralım bozuktu şimdi daha çok bozuldu ya ablacım soğan kürü yapalım bu ay içme daha söylediğin halde oldu demek ki yaşayacakmışız rabbim hayırlı şifalar versin inşallahHiç mahsum değil canım dışardan hormon alıyorsun vücuduna sonuçta illaki etkileri oluyor geçen tv de izledim özellikle pkolu olanlarda daha çok yumurta oluyor ve ölüme kadar yol açabiliyormuş çok dikkatli olmak lazımmış düşün yani canım ilaçlar mahsum olur mu hiç benim bi sıkıntım yoktu çok cüzzi miktardaydı hatta boyutlarıda normaldi bak ne yaptı işte kiloda aldım veremiyorumda gitmiyor biliyordum sıkıntı olduğu için zayıflayamadığımı bu ilaçtan önce çokta güzel zayıflıyordum arttırdı kistleri kiloda veremiyorum yapacam zaten soğan kürü canım adeti bekleyeyimde bi olayım bitsin ikinci günü başlayacam inşallah boşver rabbime bıraktım ilaç milaçta kullanmam artık ki bu ayda verme dedim durmadı kürü yapayım zayıflayacam o kistler gitmeden zayıflayamıyorum maalesef
Aynen hayırlısı canım yıpratmıyorum kendimiÜzme.kendini Cnm hayırlısı olsun hakkinda
Evet yapalım canım senin adet bitsin bittikten sonra ikinci günü yap 15 gün iç bi hafta ara bu kez on gün bende yapacam adet olayımda bu kistlerle hamile kalmakta istemem açıkcası sende üzülme canım rabbim önce bizlere şifa versin biz iyi olalım bak nelerle uğraşıyoruz sonra hayırlısıyla gelsin bebeklerValla moralım bozuktu şimdi daha çok bozuldu ya ablacım soğan kürü yapalım bu ay içme daha söylediğin halde oldu demek ki yaşayacakmışız rabbim hayırlı şifalar versin inşallah
Aynen hayırlısı canım yıpratmıyorum kendimi
Evet yapar canımGünaydın kızlar soğan kürü akıntı yapar mı su gibi böyle
Senin için okudum canım rabbim hayırlı evlat versin inşallah yumyumyumiyumaa kötü olmuş ya demekki klomen o kadar da masum değil bende her ay verse diyorum..iyi bi doktor çok öenmli ya bende değiştiricem doktoru..soğan suyu iç bari canm bu ay ilaçtan sonra eritir o hiç üzülme bi daha ki ay benim gibi boş geçersin ne ilaç ne takip hiç bişey yok bende hayırlısı diyip bekliyoruz..
tamam o zaman benim 3,5 cmlik kistim varmış sol yumurtalığımda ultrasonda görüldüEvet yapar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?