- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.521
Yane yane ben annemle calisiyordum simdi annemde gidio cok zorlanacamzormuş cnm Allah kolaylık versin güzel meslek ama her daim kazançlı :) bayanların parası olmasada bir şekilde bulup gidiyor :)
Aynen ablacım tabi ki öyle rabbim büyük atlatıcaz inşallahEvet yapalım canım senin adet bitsin bittikten sonra ikinci günü yap 15 gün iç bi hafta ara bu kez on gün bende yapacam adet olayımda bu kistlerle hamile kalmakta istemem açıkcası sende üzülme canım rabbim önce bizlere şifa versin biz iyi olalım bak nelerle uğraşıyoruz sonra hayırlısıyla gelsin bebekler
Benimde kırmızılar ☺ dün merhaba dedi öyle hayırlısı inşallahSana ne oldu ebrucum
Hicbi faydasi olmadi yaneBen bi yığın doktora gittim canım senelerdir onu kist küçülsün diye veriyotlar güya ama burakınca yine aynı canım sadece hastalığın etkilerini kullandığın sürece azaltıyor hepsi bu çözüm değil yani ben 8 seneden fazla kullandım onu
Kuzu işte onlar iki üç adete kadar geçiyorda pkoda sıkıntı yaratıyor soğan suyuna devam et temizlenir rahmin korkma ondan yani belki eriyor diye akıntı oluyor çünkü onların içinde sıvı oluyor geneldetamam o zaman benim 3,5 cmlik kistim varmış sol yumurtalığımda ultrasonda görüldü
Adrtkenmi baktirdib cnmtamam o zaman benim 3,5 cmlik kistim varmış sol yumurtalığımda ultrasonda görüldü
Canım sen Elazığda çok rahat bulursun arıcılık yapan kişilerden al marketten falan değil doğal olsunİnofolic b12 kullanıyorum zaten canım arı sütü bal polen nerden bulabilirimki
Büyüyebilir ama kisttik görünt artmış canım arttığı içinde yumurtalıklarım büyümüş klomen yüzünden yumurta çok fazla oluşmuş e hepside büyümüyor kalıyor yumurtalıkta canım cumartesi gidecem büyüyecek büyük ihtimal çatlatma iğnesi verecek ama diğer yumurtalar kist olarak kalacak orda işte sıkıntı burda yani
Kizćeleeerr Günaydın nasilsinz ne yapiyosunz
Kullandığım zamanlarda kistler kayboluyordu adeti düzenli oluyordum bırakınca yine aynı halt kist hormon bozukluğu adet düzensizliği aynı devam baktım olmuyor kür başladım bi yandan kilo vermeye çalıştım verdimde yani herşey daha ilk aydan düzene girmeye başladı canım o ilaçlar çözüm değil yaniHicbi faydasi olmadi yane
Benden kırmılar geldi kızlar
Elazığdayım canım öyle yapacam yine korunmsm olursa olur olmazsada zayıflarım pko etkisi kaybolur enazındsn allah büyük
yok canım normal zamandaAdrtkenmi baktirdib cnm
İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur ama geçen aydan kalanlarda var adetim bu ilaçlardan sonra azaldı biliyor musun çok sinir bozucu konuştu ama tatlım sitres olmakta haksız mıyım dua etsin sadece fırçaladımda kafasını kırmadım yani :)canım belli olmaz atarsın belki yada gebelik olacak daha olmamış şeyler için neden sterese sokuyorsun bir tanem.inşallah büyüyen yumoşun bize güzel haberler nasip eder
Fatma hanım mı dediğin doktor yada figen vardı eski medical park hastanesine mi diyorsun yenisine mi benim burda görünmediğim doktor kalmadı ki senelerdir canımBen Tuncelide görev yaparken bebek istiyordum eşim yanaşmıyordu o zamanlar medicalpark vardı o hastanede bir bayan dr övüyorlardı ona göründün mü canım
inşallah canım burdaki doktorda onlar kist değil yumurta demişti kime inanayım ben şimdiKuzu işte onlar iki üç adete kadar geçiyorda pkoda sıkıntı yaratıyor soğan suyuna devam et temizlenir rahmin korkma ondan yani belki eriyor diye akıntı oluyor çünkü onların içinde sıvı oluyor genelde
dr güven çok önemli birde zaten bebek stresi var onun için keşke daha anlayışlı olsalar ama olmuyorlar bende miyon olduğu dönemde dr dr gezdim özelde devlette hepsi bana rahim alınmalı dedi. bir tek şuan ki dr rahim sende kalır ama iki aşamada yapabilirim dedi kabul ettim temmuz ve kasımda kapalı miyon ameliyatı oldum. kasımdan sonra 3. ayda hamile kaldım ama nasip olmadı. yani diyeceğim dr bulmak önemliİnşallah canım inşallah dediğin gibi olur ama geçen aydan kalanlarda var adetim bu ilaçlardan sonra azaldı biliyor musun çok sinir bozucu konuştu ama tatlım sitres olmakta haksız mıyım dua etsin sadece fırçaladımda kafasını kırmadım yani :)
Bi bu ay geçsinde canım hamile kalmazsam zayıflayacam evvela sonra necati bey var burda ona gidecem inşallah kuzum oda devlet hastanesinde işte ilgilenebilirse iyi hastaları çokBen Tuncelide görev yaparken bebek istiyordum eşim yanaşmıyordu o zamanlar medicalpark vardı o hastanede bir bayan dr övüyorlardı ona göründün mü canım
İsim hatırlamıyorum kii çok oldu 2012de ayrıldım ben ordan o zamanlar işteFatma hanım mı dediğin doktor yada figen vardı eski medical park hastanesine mi diyorsun yenisine mi benim burda görünmediğim doktor kalmadı ki senelerdir canım
Aynen ablacım teşekkür ederim ☺canım hayırlısı olsun hakkında olmayanda da hayır vardır inşallah gelecek aya güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?