2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aynen ablacım tabi ki öyle rabbim büyük atlatıcaz inşallah

Hicbi faydasi olmadi yane

tamam o zaman benim 3,5 cmlik kistim varmış sol yumurtalığımda ultrasonda görüldü
Kuzu işte onlar iki üç adete kadar geçiyorda pkoda sıkıntı yaratıyor soğan suyuna devam et temizlenir rahmin korkma ondan yani belki eriyor diye akıntı oluyor çünkü onların içinde sıvı oluyor genelde

canım belli olmaz atarsın belki yada gebelik olacak daha olmamış şeyler için neden sterese sokuyorsun bir tanem.inşallah büyüyen yumoşun bize güzel haberler nasip eder

Hicbi faydasi olmadi yane
Kullandığım zamanlarda kistler kayboluyordu adeti düzenli oluyordum bırakınca yine aynı halt kist hormon bozukluğu adet düzensizliği aynı devam baktım olmuyor kür başladım bi yandan kilo vermeye çalıştım verdimde yani herşey daha ilk aydan düzene girmeye başladı canım o ilaçlar çözüm değil yani

Elazığdayım canım öyle yapacam yine korunmsm olursa olur olmazsada zayıflarım pko etkisi kaybolur enazındsn allah büyük

Ben Tuncelide görev yaparken bebek istiyordum eşim yanaşmıyordu o zamanlar medicalpark vardı o hastanede bir bayan dr övüyorlardı ona göründün mü canım

canım belli olmaz atarsın belki yada gebelik olacak daha olmamış şeyler için neden sterese sokuyorsun bir tanem.inşallah büyüyen yumoşun bize güzel haberler nasip eder
İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur ama geçen aydan kalanlarda var adetim bu ilaçlardan sonra azaldı biliyor musun çok sinir bozucu konuştu ama tatlım sitres olmakta haksız mıyım dua etsin sadece fırçaladımda kafasını kırmadım yani :)

Ben Tuncelide görev yaparken bebek istiyordum eşim yanaşmıyordu o zamanlar medicalpark vardı o hastanede bir bayan dr övüyorlardı ona göründün mü canım
Fatma hanım mı dediğin doktor yada figen vardı eski medical park hastanesine mi diyorsun yenisine mi benim burda görünmediğim doktor kalmadı ki senelerdir canım

inşallah canım burdaki doktorda onlar kist değil yumurta demişti kime inanayım ben şimdi

dr güven çok önemli birde zaten bebek stresi var onun için keşke daha anlayışlı olsalar ama olmuyorlar bende miyon olduğu dönemde dr dr gezdim özelde devlette hepsi bana rahim alınmalı dedi. bir tek şuan ki dr rahim sende kalır ama iki aşamada yapabilirim dedi kabul ettim temmuz ve kasımda kapalı miyon ameliyatı oldum. kasımdan sonra 3. ayda hamile kaldım ama nasip olmadı. yani diyeceğim dr bulmak önemli

Bi bu ay geçsinde canım hamile kalmazsam zayıflayacam evvela sonra necati bey var burda ona gidecem inşallah kuzum oda devlet hastanesinde işte ilgilenebilirse iyi hastaları çok

Fatma hanım mı dediğin doktor yada figen vardı eski medical park hastanesine mi diyorsun yenisine mi benim burda görünmediğim doktor kalmadı ki senelerdir canım
İsim hatırlamıyorum kii çok oldu 2012de ayrıldım ben ordan o zamanlar işte

benim tahlilim güzel çıktı 19 a düşmüş değer canım nasıl mutluyum anlatamam. iki gündür sağ kasıkta batma var yumurtlama olacak sanırım. solda olmaz orda bebek olmuştu tüpte kalmıştı. adet gelsin diye bekliyorum bende

soğan kürünü yapsam şimdi iyi olurmu yaa temizlensin içimdekiler diyorum ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…