2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhaba kızlar ben de bugün adet oldum çok üzgünüm şuanda ne zor böyle beklemek bı kızım var altı yaşında ikinciyi istiyoruz altı yedi aydır olmuyor dört ay önce kimyasal oldum sonra hiç değişmeyen adetim hep gecikti üç dört gün bu ayda 26 günde oldum doktora mı gitsem bilemedim

Fatma hanımdır o zaman canım kardeşim ona gitmişti bir kere hiç ilgilenmedi. Çok şükür canım çok sevindim valla gözün aydın başla canım kanama bittikten sonra iki gün geçecek yapman için 15 gün yap bir hafta ara 10 gün tekrar bu şekilde yapılıyor iyi geliyor ama bu ayda olmazsa yapacam bende

Valla kuzu şuan bebekte falan değilim biliyor musun olmazsa bile üzülmem soğan kürü falan yaparım aslanpençesi agnucaston toparlarım bunları geçen ay 5.27 olan lh şım bu aylarda klomen sayesinde 7.47 mi ne olmuştu kim bilir diğer ay kaç olacak adamlar rahat uğraşan biziz yani şifa allahtan geri kalan aracı ama ben ilaçlardan değil kürlerden çok fayda gördüm canım rabbim şifamı verecek inşallah yine hepimize şifa versin evvela

kızlar ben bugun bırıyle gorustum 18 yasında evlenmıs suanda 27 yasında dusunun bu zamana kadar hiç olmamış aşılama yapptırmıs tutmamış sonra tatile gitmişler ülke geziyorlarmış ülkelerinde birinde tutmus işste diyor stresten olmamış dıyor şimdi 7 aylık bebği var

Kesinlikle canım rabbim sanada şifa versin yardımcı olsun inşallah senin içinde herşey çok güzel olur bundan sonrası sıkıntısız geçer inşallah

Bende bugün oldum pazartesi gidicem tabi gidin bence de

Aaaaa Maşallahhhhh rabbim onlara bağışlasın

kızlarr hepinize selamın aleyküm okuyabildiklerimi okudum baya yazılmış görmeyeli:) kızlar ben hala adet olmadım ve size bir sorum olcak şimdi geçen ay nerdeyse 20 gün gecikmeli adet oldum bu yüzden yumurtlama dönemim karıştı anlayamıyorum takvime nasıl bakmalıyım bu ayda geçti 28 mart bat dı hala olmadım yani demek istediğim geçen ayda gecikmeli olduğum için acaba yumurtlama dönemim nasıl değişti

üzülme canım ne güzel bir kızın varmış bizim daha ilk bebek bizimde olmuyor sabretmekten başka yapacak bir şey yok

Napioruz dogal seylere gidioruz o zaman

Ovulasyon testi kullansaydin canim keske bende oyle olunca internetden toplu ovukasyon testi getirttim

Benimde kırmızılar ☺ dün merhaba dedi öyle hayırlısı inşallah

Ay ay canm alstk artk bu durumlara da artk hayrlisi demekkten baska caremiz yok.inanki gecen aylarda o kdr cok belirti o kadar cok his yasadm ki bnde hep dedm bu sefer hamileym.Ama kafaya bu kadar yuklendkce olmadi.Hakkimzda hayrlisi olsun ins. Üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…