- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.541
Aynen öyle araDa bi oluyor o canım korkmainşallah canım burdaki doktorda onlar kist değil yumurta demişti kime inanayım ben şimdi
Fatma hanımdır o zaman canım kardeşim ona gitmişti bir kere hiç ilgilenmedi. Çok şükür canım çok sevindim valla gözün aydın başla canım kanama bittikten sonra iki gün geçecek yapman için 15 gün yap bir hafta ara 10 gün tekrar bu şekilde yapılıyor iyi geliyor ama bu ayda olmazsa yapacam bendeİsim hatırlamıyorum kii çok oldu 2012de ayrıldım ben ordan o zamanlar işte
benim tahlilim güzel çıktı 19 a düşmüş değer canım nasıl mutluyum anlatamam. iki gündür sağ kasıkta batma var yumurtlama olacak sanırım. solda olmaz orda bebek olmuştu tüpte kalmıştı. adet gelsin diye bekliyorum bende
soğan kürünü yapsam şimdi iyi olurmu yaa temizlensin içimdekiler diyorum ne dersin
Üzülme sende kuzu tamam mı hayırlısı inşallah bu zor günleri atlatacağız kötü bi anı olarak bile kalmayacak tamamen slinip gidecek geçmiiimizden deAynen ablacım teşekkür ederim ☺
Valla kuzu şuan bebekte falan değilim biliyor musun olmazsa bile üzülmem soğan kürü falan yaparım aslanpençesi agnucaston toparlarım bunları geçen ay 5.27 olan lh şım bu aylarda klomen sayesinde 7.47 mi ne olmuştu kim bilir diğer ay kaç olacak adamlar rahat uğraşan biziz yani şifa allahtan geri kalan aracı ama ben ilaçlardan değil kürlerden çok fayda gördüm canım rabbim şifamı verecek inşallah yine hepimize şifa versin evvela
Kesinlikle canım rabbim sanada şifa versin yardımcı olsun inşallah senin içinde herşey çok güzel olur bundan sonrası sıkıntısız geçer inşallahdr güven çok önemli birde zaten bebek stresi var onun için keşke daha anlayışlı olsalar ama olmuyorlar bende miyon olduğu dönemde dr dr gezdim özelde devlette hepsi bana rahim alınmalı dedi. bir tek şuan ki dr rahim sende kalır ama iki aşamada yapabilirim dedi kabul ettim temmuz ve kasımda kapalı miyon ameliyatı oldum. kasımdan sonra 3. ayda hamile kaldım ama nasip olmadı. yani diyeceğim dr bulmak önemli
Bende bugün oldum pazartesi gidicem tabi gidin bence deMerhaba kızlar ben de bugün adet oldum çok üzgünüm şuanda ne zor böyle beklemek bı kızım var altı yaşında ikinciyi istiyoruz altı yedi aydır olmuyor dört ay önce kimyasal oldum sonra hiç değişmeyen adetim hep gecikti üç dört gün bu ayda 26 günde oldum doktora mı gitsem bilemedim
Aaaaa Maşallahhhhh rabbim onlara bağışlasınkızlar ben bugun bırıyle gorustum 18 yasında evlenmıs suanda 27 yasında dusunun bu zamana kadar hiç olmamış aşılama yapptırmıs tutmamış sonra tatile gitmişler ülke geziyorlarmış ülkelerinde birinde tutmus işste diyor stresten olmamış dıyor şimdi 7 aylık bebği var
Aynen ablacım inşallah bence de Allah büyükÜzülme sende kuzu tamam mı hayırlısı inşallah bu zor günleri atlatacağız kötü bi anı olarak bile kalmayacak tamamen slinip gidecek geçmiiimizden de
tamam canımAynen öyle araDa bi oluyor o canım korkma
üzülme canım ne güzel bir kızın varmış bizim daha ilk bebek bizimde olmuyor sabretmekten başka yapacak bir şey yokMerhaba kızlar ben de bugün adet oldum çok üzgünüm şuanda ne zor böyle beklemek bı kızım var altı yaşında ikinciyi istiyoruz altı yedi aydır olmuyor dört ay önce kimyasal oldum sonra hiç değişmeyen adetim hep gecikti üç dört gün bu ayda 26 günde oldum doktora mı gitsem bilemedim
Napioruz dogal seylere gidioruz o zamanKullandığım zamanlarda kistler kayboluyordu adeti düzenli oluyordum bırakınca yine aynı halt kist hormon bozukluğu adet düzensizliği aynı devam baktım olmuyor kür başladım bi yandan kilo vermeye çalıştım verdimde yani herşey daha ilk aydan düzene girmeye başladı canım o ilaçlar çözüm değil yani
Adet oldumi kuculuo o iste cnm aikinti yapmayok canım normal zamanda
ben iyiyim şükür canım sen nasılsın
Ovulasyon testi kullansaydin canim keske bende oyle olunca internetden toplu ovukasyon testi getirttimkızlarr hepinize selamın aleyküm okuyabildiklerimi okudum baya yazılmış görmeyeli:) kızlar ben hala adet olmadım ve size bir sorum olcak şimdi geçen ay nerdeyse 20 gün gecikmeli adet oldum bu yüzden yumurtlama dönemim karıştı anlayamıyorum takvime nasıl bakmalıyım bu ayda geçti 28 mart bat dı hala olmadım yani demek istediğim geçen ayda gecikmeli olduğum için acaba yumurtlama dönemim nasıl değişti
Yani en iyisi o benceNapioruz dogal seylere gidioruz o zaman
Benimde kırmızılar ☺ dün merhaba dedi öyle hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?