- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.561
Kocakariya gitrigimde yumurtaliklara yaki yakmisti ablaYani en iyisi o bence
Aynen kuzumAdet oldumi kuculuo o iste cnm aikinti yapma
Aslında öyle bir hissim yoktu bu ay yıkmadı beni kırmızılar neden bilmiyorum mutsuz değilim dua ediyorum bol bolAy ay canm alstk artk bu durumlara da artk hayrlisi demekkten baska caremiz yok.inanki gecen aylarda o kdr cok belirti o kadar cok his yasadm ki bnde hep dedm bu sefer hamileym.Ama kafaya bu kadar yuklendkce olmadi.Hakkimzda hayrlisi olsun ins. Üzülme
Ben fıtık için kullandım dayanamamıştım küçüktüm belki ondan dayanabildin miKocakariya gitrigimde yumurtaliklara yaki yakmisti abla
ayyy evet cnm duyunca sok oldum yaa yeni evli falan saniyordum megersem oyle degilmis sonra icime bir coktu resmen rabbim istedigi zaman veriyor dedim oylede guzel akilli bebegi varki insanin ici gdyr vallaAaaaa Maşallahhhhh rabbim onlara bağışlasın
He onu duydum hem kasığa hem bele vuruluyormuşKocakariya gitrigimde yumurtaliklara yaki yakmisti abla
Bardak çekme de oluyormuş ablamHe onu duydum hem kasığa hem bele vuruluyormuş
Cok sukur dayandim wallaBen fıtık için kullandım dayanamamıştım küçüktüm belki ondan dayanabildin mi
Aynen abla walla doktor bisey demedi kadin herseyi soylediHe onu duydum hem kasığa hem bele vuruluyormuş
Evet oda varmış dur sülük falanda vuruyorlar neydi ki onun adı unuttumBardak çekme de oluyormuş ablam
ne kadar canım kaç adet birdeOvulasyon testi kullansaydin canim keske bende oyle olunca internetden toplu ovukasyon testi getirttim
Ne dediki kadın sen yumurtlama dönemi mi yaptırdın yakıyı bende yapsam üç gün kalmaz ki cumartesi doktora gidecem ne zaman yaptırayımCok sukur dayandim walla
Aynen abla walla doktor bisey demedi kadin herseyi soyledi
47 idi sanırım 50 adet var içindene kadar canım kaç adet birde
tamam canım inşallahAdet oldumi kuculuo o iste cnm aikinti yapma
çok teşekkür ederim canım birde soğan kürü vs bunları hangi günlerde nasıl uyguluyorsunuz canım ya ve o süre içinde hamile kalınırsa bir zararı var mı acaba47 idi sanırım 50 adet var içinde
Ablacm bnde cok sukur iyiym sennde kanaman azalmş çok sevndm.
aleykümselam canım benim de 9.günüm hala olmadımmmSlm kızlar bi kaç gündür giremiyodum eltim dogum yapti onunla ugraşıyoduk sizler nasilsıniz bu arada ben hala edet olmadim 2 nisandı adet tarihim hala gelen giden yok
Canım üzülme her şeyde Bir hayır vardır tevekkel Allah her zorluktan sonra Rabbim ferahlık verir sen Rabbime tevekkül et bak sana ne güzel kapılar açılacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?