- 28 Eylül 2009
- 3.547
- 5.592
- 683
- 41
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.581
9.gün ve hala test yapmadın mıaleykümselam canım benim de 9.günüm hala olmadımmm
Test yapsana ben cok merak ediyorum kendimkini ama mecbur bi kac gün daha bekliycem ama senin artik test zamanin gelmiş canimaleykümselam canım benim de 9.günüm hala olmadımmm
canım 3 gün falan geçtiğinde yapmıştım negatif çıktı birde geçen ay 20 gün gecikmeli oldum o yüzden hep olucam rahatlığı var aslında9.gün ve hala test yapmadın mı
nasıl sabrediyorsunuz yahuuu
Test yaptın mı canım hoş geldinSlm kızlar bi kaç gündür giremiyodum eltim dogum yapti onunla ugraşıyoduk sizler nasilsıniz bu arada ben hala edet olmadim 2 nisandı adet tarihim hala gelen giden yok
tatlım ilk 3 gün geçince yaptım aslında ama negatfti geçen ayda 20 gün geckmeli söktürücü yardımıyla oldum daha önce hiç düzensz değildi benim adetim aslında yine adet olcam nede olsa rahatlığı var şuan ondan yapmyorumTest yapsana ben cok merak ediyorum kendimkini ama mecbur bi kac gün daha bekliycem ama senin artik test zamanin gelmiş canim
Hoşbuldum canim yok yapmadım daha adet tarihime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım şimdi yapip hüsran yaşamak istemiyorum o yüzden biraz daha bekliyim olmazsam gidip kan vericemTest yaptın mı canım hoş geldin
Bende seni gibiyim canim 3 aydir korunmuyodum ilk iki ay adetim hep duzensiz oldu ücüncü ay normal günümde oldum simdi yine 4 gün geçti bende kime sorsam vücud bebek istiyo ondan boyle oluyo diyo amann valla saldım çayira mevlam kayıra modundayim hersey allahtan hayirlisicanım 3 gün falan geçtiğinde yapmıştım negatif çıktı birde geçen ay 20 gün gecikmeli oldum o yüzden hep olucam rahatlığı var aslındaikinci ayım böyle düzensiz olarak kime anlatsam rahim gebeliğe hazırlyor kendini diyor normalde hiç gecikmem olmazdı
geçen ay söktürücü kullandım canım düşün kullanmasam daha da olmıcaktım bu ay napıcam bilmiyorum o ilaçlarda çok iyi değilBende seni gibiyim canim 3 aydir korunmuyodum ilk iki ay adetim hep duzensiz oldu ücüncü ay normal günümde oldum simdi yine 4 gün geçti bende kime sorsam vücud bebek istiyo ondan boyle oluyo diyo amann valla saldım çayira mevlam kayıra modundayim hersey allahtan hayirlisi
rüca ederim tatlım testin adı da laboquickçok teşekkür ederim canım birde soğan kürü vs bunları hangi günlerde nasıl uyguluyorsunuz canım ya ve o süre içinde hamile kalınırsa bir zararı var mı acaba
Senin adetler düzensiz mi canım sıkıntı ne yani neden düzensiz pko falan mı var varsa eğer sana bişeyler önerebilirim adet düzenleyici tabi yapmak istersen ilaçtan iyidirgeçen ay söktürücü kullandım canım düşün kullanmasam daha da olmıcaktım bu ay napıcam bilmiyorum o ilaçlarda çok iyi değil
canımm çok saolrüca ederim tatlım testin adı da laboquick
Canım adetin bitecek iki gün sınra başlayacaksın 15 gün içeceksin sabah akşam sonra bir hafta ara vereceksin tekrar 10 gün kullanacaksın bu kez iki ay yapsan kafi geliyor sanırım ki bu soğan kürüyle hamile kakanlar var adet gecikince belli oluyor zaten bişey olmaz inşallah canım doğacağı varsa dağ taşısanda boş
Canım erken gebelik testlerine çok bi güvenmeyin ya herkesin adetten önce hemen çıkacak diye bişey yok onlar boş para tuzağı zaten görüneceği varsa şu dandik testlerle bile çıkıyor yani boşa kaptırmayın paranızı cebinize yazık bi hafta geçti mi sadet günündenHoşbuldum canim yok yapmadım daha adet tarihime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım şimdi yapip hüsran yaşamak istemiyorum o yüzden biraz daha bekliyim olmazsam gidip kan vericem
50 tane 40 tl bile degildine kadar canım kaç adet birde
tatlım normailde hep düzenliydi adetlerim gçen ay ve bu ay gecikmeli oldum doktor bile çok üstünde durmadı bu yüzden ilk defa geciktiği için ama bu ay da olmadım sıkıntı burda hormon testi yapıcak adet olursamSenin adetler düzensiz mi canım sıkıntı ne yani neden düzensiz pko falan mı var varsa eğer sana bişeyler önerebilirim adet düzenleyici tabi yapmak istersen ilaçtan iyidir
Rica ederim tatlım ben soyuyorum dörde bölüyorum bende pko var diye ben iki ay yaptım canım bunun yanında başka şeylerde yaptım tabi aslan pençesi agnucaston biberiye ve kekikcanımm çok saolbirde ender saraç bu kürü bir defa yapıp sonra 6 ay ara verip tekrar ikinciyi yapılması gerekiyor diyor canım ama senin dediğin şekilde yapym bar birde kabukları soyulmadan yapıldığı için sirkeli suda bekletin ki bakteriler gitsin diyor canım sen nasıl yaptn soydunmu
teşekkür ederim tatlım50 tane 40 tl bile degildi
Adetim baya gecikmisti abla kadin zatem ozaman da dedi yumurtaiklarin yapismis biraz masaj falan yapti yane yaprken bile yumurtaliklari tuttugunu hissettim her ordan ciktigimda bi ton akintim oluo afedersin am altima kacirmis gibiNe dediki kadın sen yumurtlama dönemi mi yaptırdın yakıyı bende yapsam üç gün kalmaz ki cumartesi doktora gidecem ne zaman yaptırayım
Anladım canım inşallah bebek vardır ama yoksa tam emin olduktan sonra biberiye ve kekik demleyip iç söker o temizler bide yanitatlım normailde hep düzenliydi adetlerim gçen ay ve bu ay gecikmeli oldum doktor bile çok üstünde durmadı bu yüzden ilk defa geciktiği için ama bu ay da olmadım sıkıntı burda hormon testi yapıcak adet olursam
Test yaotinmiSlm kızlar bi kaç gündür giremiyodum eltim dogum yapti onunla ugraşıyoduk sizler nasilsıniz bu arada ben hala edet olmadim 2 nisandı adet tarihim hala gelen giden yok
tamam o zaman tatlm bugün yine olmazsam yarın bidaha test yapıyım bari olmadı dediğini yaparmAnladım canım inşallah bebek vardır ama yoksa tam emin olduktan sonra biberiye ve kekik demleyip iç söker o temizler bide yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?