- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.601
Hadi ya işe yarıyor demek ki canım devam et bari ya zararsız enazındanAdetim baya gecikmisti abla kadin zatem ozaman da dedi yumurtaiklarin yapismis biraz masaj falan yapti yane yaprken bile yumurtaliklari tuttugunu hissettim her ordan ciktigimda bi ton akintim oluo afedersin am altima kacirmis gibi
Kan tahlili ver canım ne olur ne olmaz risk alma yani kesin yoksa yap iyi geliyortamam o zaman tatlm bugün yine olmazsam yarın bidaha test yapıyım bari olmadı dediğini yaparm
tamam canım öyle yapayımKan tahlili ver canım ne olur ne olmaz risk alma yani kesin yoksa yap iyi geliyor
Kekik muhtesem adet sokturuyo ben kullandimtamam o zaman tatlm bugün yine olmazsam yarın bidaha test yapıyım bari olmadı dediğini yaparm
emin olduktan sonra kesin kullanıcam canımm adet olamamakta çok kötüüüüKekik muhtesem adet sokturuyo ben kullandimoksurugede cok iyi gelio
Biberiye ve kekik benim burnumdaki kisti bile eritti yok etti canımKekik muhtesem adet sokturuyo ben kullandimoksurugede cok iyi gelio
Aynen çok iyi anlıyorum seni bende pko yüzünden az çekmedim o düzensizliklerden rabbim yine yaşatmasın ne bana ne sana ne başkasınaemin olduktan sonra kesin kullanıcam canımm adet olamamakta çok kötüüüü
Yok daha 4 gün gecti ama adetle ilgili hicbir belirti yok sadece gogsüm şiş ve acıyo umutlanmakta istemiyorum ama düşunmedende edemiyorum yaCanım erken gebelik testlerine çok bi güvenmeyin ya herkesin adetten önce hemen çıkacak diye bişey yok onlar boş para tuzağı zaten görüneceği varsa şu dandik testlerle bile çıkıyor yani boşa kaptırmayın paranızı cebinize yazık bi hafta geçti mi sadet gününden
Yok yapmadim dahaTest yaotinmi
Test yaotinmi
Zaten bu gögsüm nerdeyse 15 gundür böyle şis ve aciyoYok daha 4 gün gecti ama adetle ilgili hicbir belirti yok sadece gogsüm şiş ve acıyo umutlanmakta istemiyorum ama düşunmedende edemiyorum ya
amin tatlım inşallahAynen çok iyi anlıyorum seni bende pko yüzünden az çekmedim o düzensizliklerden rabbim yine yaşatmasın ne bana ne sana ne başkasına
Hayırlısı güzelim vardır inşallahYok daha 4 gün gecti ama adetle ilgili hicbir belirti yok sadece gogsüm şiş ve acıyo umutlanmakta istemiyorum ama düşunmedende edemiyorum ya
Vardır niye olmasın ki silik olması yeni olduğundandır inşallah canımKizlar ben ikinci kez test yaptim yine 2.cizgi golge gibi hafif cokti bat yarin sizce umut varmi
İnşallah canim rabbim sesini duysun inşallahhhhHayırlısı güzelim vardır inşallah
Dua et canım bol boloff beklemek çok zor
Bence sen prolaktin hormonunu yaptır bende senin gibiydim göğüs ağrısı vardı. Ve prolaktin yüksek ciktiZaten bu gögsüm nerdeyse 15 gundür böyle şis ve aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?