- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.621
Ocakta baktirmiştım o zaman doktor normal demişdi ama şimdi bilmiyorumBence sen prolaktin hormonunu yaptır bende senin gibiydim göğüs ağrısı vardı. Ve prolaktin yüksek cikti
Atsana canım testiKizlar ben ikinci kez test yaptim yine 2.cizgi golge gibi hafif cokti bat yarin sizce umut varmi
Hadi ya işe yarıyor demek ki canım devam et bari ya zararsız enazından
Insallah bebisin seninledirKizlar ben ikinci kez test yaptim yine 2.cizgi golge gibi hafif cokti bat yarin sizce umut varmi
Hadi ya işe yarıyor demek ki canım devam et bari ya zararsız enazından
Insallah bebisin seninledirKizlar ben ikinci kez test yaptim yine 2.cizgi golge gibi hafif cokti bat yarin sizce umut varmi
Normal tabikide cnm icini ferah tutMerhaba arkadaşlar adetim gelmeden test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra sağlık ocağından kan testi yaptırdım 129 çıktı beta hcg var gibi hamilelik ama iki üç gün sonra tekrar yaptırın artış varmı bakalım dedi doktor 2gün m sonra tekrardan yaptım ve değerim 408 çıkmış hamilelik var 2/4haftalık denildi iki günde değerin bu kadar artması normal mi acaba
Atsana canım testi
6Atsana canım testi
Canm bunu bugun yaptim ogleden sonra ucuz testlerden
Canım ne zaman yaptın testi yeni mi??
Yani çizgi ilk yarım saat içinde çıktıysa evet bende bi çizgi görüyorum :) bence yarın sabah yine yap ve kan ver sonrasında.. Tedavi görüyor musunCanm bunu bugun yaptim ogleden sonra ucuz testlerden
Hayir cnm oglen yaptim ..Canım ne zaman yaptın testi yeni mi??
Canm tedavi gormuyorum..bu ay ovulasyon testi ve sogan kuru yapmisti...dunde erken gebelik testi yaptim onuda atayim istersen o daha belirginYani çizgi ilk yarım saat içinde çıktıysa evet bende bi çizgi görüyorum :) bence yarın sabah yine yap ve kan ver sonrasında.. Tedavi görüyor musun
Ilk 5 dakikada cokan sonuclar bunlarYani çizgi ilk yarım saat içinde çıktıysa evet bende bi çizgi görüyorum :) bence yarın sabah yine yap ve kan ver sonrasında.. Tedavi görüyor musun
değerlerin 2 günde 2 katına çıkmasını kontrol ediyorlar gebelik var demek için sizin değeriniz çok güzel maşallah hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza aldırsınMerhaba arkadaşlar adetim gelmeden test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra sağlık ocağından kan testi yaptırdım 129 çıktı beta hcg var gibi hamilelik ama iki üç gün sonra tekrar yaptırın artış varmı bakalım dedi doktor 2gün m sonra tekrardan yaptım ve değerim 408 çıkmış hamilelik var 2/4haftalık denildi iki günde değerin bu kadar artması normal mi acaba
Bence sen prolaktin hormonunu yaptır bende senin gibiydim göğüs ağrısı vardı. Ve prolaktin yüksek cikti
bence gebelik var gibi bugün direkt kan verseydiniz netleşirdiCanm tedavi gormuyorum..bu ay ovulasyon testi ve sogan kuru yapmisti...dunde erken gebelik testi yaptim onuda atayim istersen o daha belirgin
Insallah canm o kadar istiyorumki....bugun malesef evden cikmadim ama yarin insallah yapacaimbence gebelik var gibi bugün direkt kan verseydiniz netleşirdi
Hayırlı olsun canım öncelikle sağlıkla büyüsün yarın kan vermelisin benceI
Ilk 5 dakikada cokan sonuclar bunlar
Olabilir bende de son 2 aydır adetten 15 gün önce göğüs ağrısı oluyordu. Aynı dediğin şeylerde vardı. Ve prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıyorum. Bence adetin 3. Günü bi olcturBende gogsumde dolgunluk hissediyorm ve bugun ucu sizladi. Bi baktm ucu yarilmis gibi. Aniden oldu. Hormonla alakali olabilr mi ki
Yukselmis olabilir çünkü bu hormon aniden yükselebilir miOcakta baktirmiştım o zaman doktor normal demişdi ama şimdi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?