2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhaba arkadaşlar adetim gelmeden test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra sağlık ocağından kan testi yaptırdım 129 çıktı beta hcg var gibi hamilelik ama iki üç gün sonra tekrar yaptırın artış varmı bakalım dedi doktor 2gün m sonra tekrardan yaptım ve değerim 408 çıkmış hamilelik var 2/4haftalık denildi iki günde değerin bu kadar artması normal mi acaba

Normal tabikide cnm icini ferah tut

Yani çizgi ilk yarım saat içinde çıktıysa evet bende bi çizgi görüyorum :) bence yarın sabah yine yap ve kan ver sonrasında.. Tedavi görüyor musun
Canm tedavi gormuyorum..bu ay ovulasyon testi ve sogan kuru yapmisti...dunde erken gebelik testi yaptim onuda atayim istersen o daha belirgin

Eklentiler

• 20170405_111454_HDR-1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 41
değerlerin 2 günde 2 katına çıkmasını kontrol ediyorlar gebelik var demek için sizin değeriniz çok güzel maşallah hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın

Bende gogsumde dolgunluk hissediyorm ve bugun ucu sizladi. Bi baktm ucu yarilmis gibi. Aniden oldu. Hormonla alakali olabilr mi ki
Olabilir bende de son 2 aydır adetten 15 gün önce göğüs ağrısı oluyordu. Aynı dediğin şeylerde vardı. Ve prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıyorum. Bence adetin 3. Günü bi olctur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…