- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.641
Olabilir bende de son 2 aydır adetten 15 gün önce göğüs ağrısı oluyordu. Aynı dediğin şeylerde vardı. Ve prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıyorum. Bence adetin 3. Günü bi olctur
Bilmiyorum canım vallaBenim adetim 1nisanda bitti. Suan yumurtlama donemindeyim ve sol kasigimda sabci var. Ayriyetten bu ay sogan kuru kullaniyorm. Ben onun etkisi olmustur diye dusunmustm. Gecen ay yumurtlamaya dair bi belirti goremedim yine kist olustu korkusuyla sogan kuru yapiyorm. Bilemedim yaa. Ne cok cekilecek cilemiz varmis
Bence kesinlikle var canım mutlaka kam testi ver hadi gözünaydun :)))Canm tedavi gormuyorum..bu ay ovulasyon testi ve sogan kuru yapmisti...dunde erken gebelik testi yaptim onuda atayim istersen o daha belirgin
Insallahhh canmmm benim ya haber vereceimm sizeeBence kesinlikle var canım mutlaka kam testi ver hadi gözünaydun :)))
Aynen bu daha belirgin canim insalalh bebisin seninledirCanm tedavi gormuyorum..bu ay ovulasyon testi ve sogan kuru yapmisti...dunde erken gebelik testi yaptim onuda atayim istersen o daha belirgin
Takma kafaya. İnşallah en kısa zamanda herşey düzelir senin için ve hamile haberini alırsınBu hormonlar varya kafasina gore. Bi ay yumurta var bi ay yok. Bi ay yumurta kucuk obur ay ayni donem catlamis. Ya erken adet oluyosn ya da gec. Hormonlari saymiyorm bile kendilerine gore dusup yukseliyolar. Bi ay kist yok obur ay kist buyumus. Bize makineleri verselerde evde kendimiz baksak keske. Kadin dogumcularin kapisini asindirdigim kadar baska bi kapiyi asindirmadim. Su cocuk isini az erkekler yuklense de anlasalar bazi dertleri. Ne kadar dayanirlar acaba... ay sinirim bozuldu yine
Bekliyoru haberlwrini insalalhInsallahhh canmmm benim ya haber vereceimm sizee
Insallah Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayirli saglikli evlatlar verir. Amin.Takma kafaya. İnşallah en kısa zamanda herşey düzelir senin için ve hamile haberini alırsın
MerHaba canım ben yaşamadım böyle bişey ama yerleşme kanamasi olabilir bu leke bittikten sonra test falan yaptin miKızlar merhaba nasılsınız ya adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıyor ama ayın 1nde bitti 30unda kahverengi geldi sonra pembemsi sonra bitti iki gün sürdü evde test yaptım negatifama ilk defa böyle oluyor 1hafta bekleyim diyorum böyle bi durum yaşayan var mı
Yaptım ama açıkçası güvenmiyorum uygun fiyata olan testlerden yaptım ;(çıkmadı canımMerHaba canım ben yaşamadım böyle bişey ama yerleşme kanamasi olabilir bu leke bittikten sonra test falan yaptin mi
Bence bekleme o zaman abla kan testi yaptir kesin sonuc olur hemYaptım ama açıkçası güvenmiyorum uygun fiyata olan testlerden yaptım ;(çıkmadı canım
Çıkar mı acaba hemen kan testinde canımBence bekleme o zaman abla kan testi yaptir kesin sonuc olur hem
Bat ne zamandı canımÇıkar mı acaba hemen kan testinde canım
Ayın 1 inde bittiyse çıkar ablacim daha önce hasta olmuştum bende hamile olma ihtimalim olabilir diye adetin gelmeden doktor kan testi yaptı olmadığını anlayınca ilaç yazmıştı senin kide adet zamanın geçmiş çıkar yaniÇıkar mı acaba hemen kan testinde canım
Bat ne zamandı canım[/QUOTE
Geçen ay 31iydi işte 2gün az az oldu kan gbi değildi ama bidaha ki ay 29nisan bat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?