2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Olabilir bende de son 2 aydır adetten 15 gün önce göğüs ağrısı oluyordu. Aynı dediğin şeylerde vardı. Ve prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıyorum. Bence adetin 3. Günü bi olctur

Benim adetim 1nisanda bitti. Suan yumurtlama donemindeyim ve sol kasigimda sabci var. Ayriyetten bu ay sogan kuru kullaniyorm. Ben onun etkisi olmustur diye dusunmustm. Gecen ay yumurtlamaya dair bi belirti goremedim yine kist olustu korkusuyla sogan kuru yapiyorm. Bilemedim yaa. Ne cok cekilecek cilemiz varmis

Bilmiyorum canım valla

Bu hormonlar varya kafasina gore. Bi ay yumurta var bi ay yok. Bi ay yumurta kucuk obur ay ayni donem catlamis. Ya erken adet oluyosn ya da gec. Hormonlari saymiyorm bile kendilerine gore dusup yukseliyolar. Bi ay kist yok obur ay kist buyumus. Bize makineleri verselerde evde kendimiz baksak keske. Kadin dogumcularin kapisini asindirdigim kadar baska bi kapiyi asindirmadim. Su cocuk isini az erkekler yuklense de anlasalar bazi dertleri. Ne kadar dayanirlar acaba... ay sinirim bozuldu yine

Takma kafaya. İnşallah en kısa zamanda herşey düzelir senin için ve hamile haberini alırsın

Kızlar merhaba nasılsınız ya adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıyor ama ayın 1nde bitti 30unda kahverengi geldi sonra pembemsi sonra bitti iki gün sürdü evde test yaptım negatifama ilk defa böyle oluyor 1hafta bekleyim diyorum böyle bi durum yaşayan var mı

MerHaba canım ben yaşamadım böyle bişey ama yerleşme kanamasi olabilir bu leke bittikten sonra test falan yaptin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…