- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.661
Aynen ablacim haberlerini bekliyoruz inşallahAnladım canım kesin sonuç kan testi yani yarın saglık Ocağı'na gideyim o zaman ben
Yoğunluğu ne kadar az mi geliyoArkadaslar size sorularım olcak simdi ben 22 Marta catlatma iğnesi olmuştum doktr belirli günler ilişki onermisti dun adet olmam gerekiyordu bu arada sancıları 5 gün önceden başladı normalde adetine 2 gün kala.hafif vurur giderdi adet oldgumda sancim olurdu ama bu sefer sancı dan zor durdum 5 gün neler çektim simdj bugün de kahverengi bi akıntı geldi ilk defa bu renk geldi sizce durum nedir hamile olabilir miyim acil cevap verebilimisinjz eczanelerde kapanmış almadim test
Ayy înşallah canım ya Allahım herkese nasip etsinAynen ablacim haberlerini bekliyoruz inşallah
Az ve kahverengi gelip 1-2 günde biterse yerleşme olabilir canım bitmesini bekle istersen 1-2 günde biterse bittikten sonra test yaparsinArkadaslar size sorularım olcak simdi ben 22 Marta catlatma iğnesi olmuştum doktr belirli günler ilişki onermisti dun adet olmam gerekiyordu bu arada sancıları 5 gün önceden başladı normalde adetine 2 gün kala.hafif vurur giderdi adet oldgumda sancim olurdu ama bu sefer sancı dan zor durdum 5 gün neler çektim simdj bugün de kahverengi bi akıntı geldi ilk defa bu renk geldi sizce durum nedir hamile olabilir miyim acil cevap verebilimisinjz eczanelerde kapanmış almadim test
Amin inşallahAyy înşallah canım ya Allahım herkese nasip etsin
Tebrik ederm degerin çok iyi Sağlıkla kucağına da görün evladınızı inşallahMerhaba arkadaşlar adetim gelmeden test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra sağlık ocağından kan testi yaptırdım 129 çıktı beta hcg var gibi hamilelik ama iki üç gün sonra tekrar yaptırın artış varmı bakalım dedi doktor 2gün m sonra tekrardan yaptım ve değerim 408 çıkmış hamilelik var 2/4haftalık denildi iki günde değerin bu kadar artması normal mi acaba
Tebrik ederim arkadaşım meleğin gelmiş sağlıkla kucağında görürsün inşallahCanm tedavi gormuyorum..bu ay ovulasyon testi ve sogan kuru yapmisti...dunde erken gebelik testi yaptim onuda atayim istersen o daha belirgin
Hamile olabilirsiniz arkadaşım benim iki gebeliğimde ikisi de kahverengi lekelenmeler ile olduArkadaslar size sorularım olcak simdi ben 22 Marta catlatma iğnesi olmuştum doktr belirli günler ilişki onermisti dun adet olmam gerekiyordu bu arada sancıları 5 gün önceden başladı normalde adetine 2 gün kala.hafif vurur giderdi adet oldgumda sancim olurdu ama bu sefer sancı dan zor durdum 5 gün neler çektim simdj bugün de kahverengi bi akıntı geldi ilk defa bu renk geldi sizce durum nedir hamile olabilir miyim acil cevap verebilimisinjz eczanelerde kapanmış almadim test
ben by ay kırıcam öyle hhısedyrm :)Hadi kızlar artık sizden hamilelik haberi almak istiyorum çok merak ediyorum şeytanın bacağını kim kıracak
Ay inşallah canı yürekten isterim beni çok mutlu edecek haberinben by ay kırıcam öyle hhısedyrm :)
İnşallah canım benim kıramayacağım kesinde bakalım bende bekliyorum ilk haber kimden gelecek diyeHadi kızlar artık sizden hamilelik haberi almak istiyorum çok merak ediyorum şeytanın bacağını kim kıracak
inşaallah cnm yaa dalga geciyorum kendimle kenidmi avutuyrumAy inşallah canı yürekten isterim beni çok mutlu edecek haberin
İnşallaaaahhhhben by ay kırıcam öyle hhısedyrm :)
Hadi kuzum inşallah ya bat ne zamanben by ay kırıcam öyle hhısedyrm :)
Canim benim insallah bebistkr yarin devami gelmezse test yapArkadaslar size sorularım olcak simdi ben 22 Marta catlatma iğnesi olmuştum doktr belirli günler ilişki onermisti dun adet olmam gerekiyordu bu arada sancıları 5 gün önceden başladı normalde adetine 2 gün kala.hafif vurur giderdi adet oldgumda sancim olurdu ama bu sefer sancı dan zor durdum 5 gün neler çektim simdj bugün de kahverengi bi akıntı geldi ilk defa bu renk geldi sizce durum nedir hamile olabilir miyim acil cevap verebilimisinjz eczanelerde kapanmış almadim test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?