2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Arkadaslar size sorularım olcak simdi ben 22 Marta catlatma iğnesi olmuştum doktr belirli günler ilişki onermisti dun adet olmam gerekiyordu bu arada sancıları 5 gün önceden başladı normalde adetine 2 gün kala.hafif vurur giderdi adet oldgumda sancim olurdu ama bu sefer sancı dan zor durdum 5 gün neler çektim simdj bugün de kahverengi bi akıntı geldi ilk defa bu renk geldi sizce durum nedir hamile olabilir miyim acil cevap verebilimisinjz eczanelerde kapanmış almadim test

Yoğunluğu ne kadar az mi geliyo

Az ve kahverengi gelip 1-2 günde biterse yerleşme olabilir canım bitmesini bekle istersen 1-2 günde biterse bittikten sonra test yaparsin

Normal zamanda mı geldi adetin? Bence bekleme diğer dönemlerine göre anormal bişey varsa kontrole git canim

Daha önce hiç bu renkte gelmemisti cok az geldi akıntı yarın test alıp yapsam olur mu benim normalde hep açık pembe gelir sonra kötü kirmizay dönüşür adetim inş dualarıniz eksik olmasin allah nasip etmiş hamisimdir.çünkü KlOmen kullandım sonra doktr catlatma iğnesi vurdu hadi hayrlsii

Tebrik ederm degerin çok iyi Sağlıkla kucağına da görün evladınızı inşallah

Hamile olabilirsiniz arkadaşım benim iki gebeliğimde ikisi de kahverengi lekelenmeler ile oldu

Canim benim insallah bebistkr yarin devami gelmezse test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…