- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.681
cnm kıramam en bacak falan yaaa süt kesiği gibi akıntım var sanırım adet olucam yaaİnşallaaaahhhh
13 nisan cnmHadi kuzum inşallah ya bat ne zaman
Benimde yumurtlama dönemim güya bi şeffaf bi beyaz oluyor ki belli olmaz yanicnm kıramam en bacak falan yaaa süt kesiği gibi akıntım var sanırım adet olucam yaa
dedim herhalde yeni yumurtluyorum ben :) gecen ay tavuk bile 14 civciv çıkardı ben hiçbirsey cıkarmadım aylardır yaa onlara bakıp bakıp ağlıyorumBenimde yumurtlama dönemim güya bi şeffaf bi beyaz oluyor ki belli olmaz yani
Oh daha var kuzum sakin olmaya çalış odaklanma sadece13 nisan cnm
senin yumurtlr catlamadımı cnmBende tik yok siz halinize sukredin
Kuzum aynen senin bat bugündü aman ses olmasın ☺☺Bende tik yok siz halinize sukredin
Ay sanki bende varda ne tutmayacak adam mahfetti beni canımBende tik yok siz halinize sukredin
yok zaten odaklnmdım cnm kı bu ay onu dusuncekte pek vktım yok ynıOh daha var kuzum sakin olmaya çalış odaklanma sadece
Benim akintim sürekli var o yüzden takip bile edemiyorumBenimde yumurtlama dönemim güya bi şeffaf bi beyaz oluyor ki belli olmaz yani
neden cnmAy sanki bende varda ne tutmayacak adam mahfetti beni canım
Olabilir belli olmaz ki canım takmaaa boşver bak benim nur topu gibi kistlerim oldu şimdi bebeği geçtim knlsrı hslletme derdindeyim rabbim önce şifa versin bizlerededim herhalde yeni yumurtluyorum ben :) gecen ay tavuk bile 14 civciv çıkardı ben hiçbirsey cıkarmadım aylardır yaa onlara bakıp bakıp ağlıyorum
aynen cnm önce saglık sonra bebiş zatenOlabilir belli olmaz ki canım takmaaa boşver bak benim nur topu gibi kistlerim oldu şimdi bebeği geçtim knlsrı hslletme derdindeyim rabbim önce şifa versin bizlere
Sevgili doktorumun ısrarla verdiği klonen yüzünden halbuki yumurtlamam oluyordu ama tabi dinlemedi yumurtalıklarım kist dolmuş canım büyümüş yumurtalıklar doktorla kavga ettim bugün az daha boğacaktım inan kineden cnm
yaaa bide siz böyle deyince korkuyorum ben klomen kıst mı oluşturuyor eger oyleyse kullanmıyım bari benOlabilir belli olmaz ki canım takmaaa boşver bak benim nur topu gibi kistlerim oldu şimdi bebeği geçtim knlsrı hslletme derdindeyim rabbim önce şifa versin bizlere
Çok geçmiş olsun üzüldüm Allah gönlünüze göre verir inşallah biran önce toparlarsınızSevgili doktorumun ısrarla verdiği klonen yüzünden halbuki yumurtlamam oluyordu ama tabi dinlemedi yumurtalıklarım kist dolmuş canım büyümüş yumurtalıklar doktorla kavga ettim bugün az daha boğacaktım inan ki
Ya canım herkeste bir olmaz tabi bana hiç sebepsiz günde iki başlattı şimdi açacam bayramlık ağzımı tövbe ya rabbi ya dengesiz adam zaten bende pko var yani doldurdu iyice bide dalga geçer gibi anlatıyor yayaaa bide siz böyle deyince korkuyorum ben klomen kıst mı oluşturuyor eger oyleyse kullanmıyım bari ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?