2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

dedim herhalde yeni yumurtluyorum ben :) gecen ay tavuk bile 14 civciv çıkardı ben hiçbirsey cıkarmadım aylardır yaa onlara bakıp bakıp ağlıyorum
Olabilir belli olmaz ki canım takmaaa boşver bak benim nur topu gibi kistlerim oldu şimdi bebeği geçtim knlsrı hslletme derdindeyim rabbim önce şifa versin bizlere

Olabilir belli olmaz ki canım takmaaa boşver bak benim nur topu gibi kistlerim oldu şimdi bebeği geçtim knlsrı hslletme derdindeyim rabbim önce şifa versin bizlere
yaaa bide siz böyle deyince korkuyorum ben klomen kıst mı oluşturuyor eger oyleyse kullanmıyım bari ben

Kızlar ben az önce adet oldum ancak anlamadığım bişey var adetin 13. gunü doktora gittim bir yumurtam vardı büyük, doktor ertesi günü ilişkiye girmemizi önerdi sanırım o gün catlayacagi için yani 14. gun. Bugun adetin 26. günü normalde yumurta catladiktan sonra 14 gün geçmesi gerekiyordu nasıl oldu anlamadım erken geldi ovulasyon takibi de yapıyorum ama belki de bu kadar takibi bırakmam lazım bilmiyorum nasıl rahat olunur, Allah ne zaman nasip ederse ozaman olacak. Bir de işin kötüsü iki gündür kolumda yağ bezesi gibi bir yumru cıktı hiç başına gelen varmı zamanla geçiyor mu

Çok geçmiş olsun üzüldüm Allah gönlünüze göre verir inşallah biran önce toparlarsınız

yaaa bide siz böyle deyince korkuyorum ben klomen kıst mı oluşturuyor eger oyleyse kullanmıyım bari ben
Ya canım herkeste bir olmaz tabi bana hiç sebepsiz günde iki başlattı şimdi açacam bayramlık ağzımı tövbe ya rabbi ya dengesiz adam zaten bende pko var yani doldurdu iyice bide dalga geçer gibi anlatıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…