- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.701
Amin inşallah çok sağol canım allah razı olsunÇok geçmiş olsun üzüldüm Allah gönlünüze göre verir inşallah biran önce toparlarsınız
hadi yaa geçmiş olsun inşaallh bebeğim ama çok sıkıntılı bir durum degıl demiYa canım herkeste bir olmaz tabi bana hiç sebepsiz günde iki başlattı şimdi açacam bayramlık ağzımı tövbe ya rabbi ya dengesiz adam zaten bende pko var yani doldurdu iyice bide dalga geçer gibi anlatıyor ya
İnşallah geçer canım ben öyle bişey yaşamadım hiç bilemiyorum yaniKızlar ben az önce adet oldum ancak anlamadığım bişey var adetin 13. gunü doktora gittim bir yumurtam vardı büyük, doktor ertesi günü ilişkiye girmemizi önerdi sanırım o gün catlayacagi için yani 14. gun. Bugun adetin 26. günü normalde yumurta catladiktan sonra 14 gün geçmesi gerekiyordu nasıl oldu anlamadım erken geldiovulasyon takibi de yapıyorum ama belki de bu kadar takibi bırakmam lazım bilmiyorum nasıl rahat olunur, Allah ne zaman nasip ederse ozaman olacak. Bir de işin kötüsü iki gündür kolumda yağ bezesi gibi bir yumru cıktı hiç başına gelen varmı zamanla geçiyor mu
Pkoyu tetikledi canım hormonlarımada vurursa bu durum adetlerim yine düzensiz olacak maalesef ki düşün geçwn ay 5.27 olan lh ilk klomenden sonra 7.45 mi ne olmuştu yani bariz yükseltmiş bu ay ne olur hiç bilmiyorum moralim çok bozuldu kuzum ya vallahadi yaa geçmiş olsun inşaallh bebeğim ama çok sıkıntılı bir durum degıl demi
Aynen haberleri bekliyoruz insallahArkadaslar çok sağolun az önce tekrar kontrol ettim devamı gelmemis dediğiniz gibi yarın da gelmezse test yapayım inş bakalım haber verrim sizlere burda konuşmak dwrtlwsmek2 insana çok iyi geliyor
duzelir insaallah cnm yaaa allahtan caresi olmayan birsey degil cnm allahim daha buyuklerinden sakinsinPkoyu tetikledi canım hormonlarımada vurursa bu durum adetlerim yine düzensiz olacak maalesef ki düşün geçwn ay 5.27 olan lh ilk klomenden sonra 7.45 mi ne olmuştu yani bariz yükseltmiş bu ay ne olur hiç bilmiyorum moralim çok bozuldu kuzum ya valla
Amin canım amin. İnşallah kuzu ya benim ne sinirime dokundu biliyor musun böyle olacağını biliyordum uyardımda kullanmayayımda dedim ama adam ısrarla bu ayda kullan diyip durdu kiloda aldım o da cabası tabi doktor olduğu halde bunu nasıl göz ardı edebilir yani insan sağlığı bu kadar ucuz olmamslı benceduzelir insaallah cnm yaaa allahtan caresi olmayan birsey degil cnm allahim daha buyuklerinden sakinsin
Ben göremedim fakat foto kaynaklıda olabilir siz görüyor musunuzSizce bişey varmı kızlar 5 gün var ?
Ben görüyorum ama net değil işte daha günüm var eğer hamileysem netleşir çizgiBen göremedim fakat foto kaynaklıda olabilir siz görüyor musunuz
Me testi bu erken değil mi çıkması içinBen görüyorum ama net değil işte daha günüm var eğer hamileysem netleşir çizgi
O zaman vardır inşaallah fotoğraf ta görülmeyebiliyor silik çizgiler fakat silik de olsa bir çizgi görüyor sanız büyük ihtimalle hamilesinizdir.Ben görüyorum ama net değil işte daha günüm var eğer hamileysem netleşir çizgi
Yumurtlama gununmu canım.Ay depresyondayım kocanimında bugün işinin uzayacağı tuttu gelemedi daha şans ya bu kadar olur yani
cnm soyle dusun oda bir insan sonucta duzmez kalkmaz bir allah oda iyi olur diye vermistirAmin canım amin. İnşallah kuzu ya benim ne sinirime dokundu biliyor musun böyle olacağını biliyordum uyardımda kullanmayayımda dedim ama adam ısrarla bu ayda kullan diyip durdu kiloda aldım o da cabası tabi doktor olduğu halde bunu nasıl göz ardı edebilir yani insan sağlığı bu kadar ucuz olmamslı bence
Rabbimin ne zaman ol diyeceği belli olmaz hayırlı vakti rabbim bilir. İnşallah mucizeyi sağlıkla kucağında göstersinaynen cnm önce saglık sonra bebiş zaten
amin cnm cumlemizin gosterdin insallahRabbimin ne zaman ol diyeceği belli olmaz hayırlı vakti rabbim bilir. İnşallah mucizeyi sağlıkla kucağında göstersin
Demek doktora gittiginde yumurta çatlamış Ama fark edememişKızlar ben az önce adet oldum ancak anlamadığım bişey var adetin 13. gunü doktora gittim bir yumurtam vardı büyük, doktor ertesi günü ilişkiye girmemizi önerdi sanırım o gün catlayacagi için yani 14. gun. Bugun adetin 26. günü normalde yumurta catladiktan sonra 14 gün geçmesi gerekiyordu nasıl oldu anlamadım erken geldiovulasyon takibi de yapıyorum ama belki de bu kadar takibi bırakmam lazım bilmiyorum nasıl rahat olunur, Allah ne zaman nasip ederse ozaman olacak. Bir de işin kötüsü iki gündür kolumda yağ bezesi gibi bir yumru cıktı hiç başına gelen varmı zamanla geçiyor mu
Yok canım eğer döllenme olduysa silik çıkar ama dediğim gibi emin değilim:)Me testi bu erken değil mi çıkması için
Erken gebelik sandım canım pek anlamıyorum döllenme erken oldu demek ki 5 gün önce çıkıyor hayırlı olsun canım tebrik ederimYok canım eğer döllenme olduysa silik çıkar ama dediğim gibi emin değilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?