2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ya canım herkeste bir olmaz tabi bana hiç sebepsiz günde iki başlattı şimdi açacam bayramlık ağzımı tövbe ya rabbi ya dengesiz adam zaten bende pko var yani doldurdu iyice bide dalga geçer gibi anlatıyor ya
hadi yaa geçmiş olsun inşaallh bebeğim ama çok sıkıntılı bir durum degıl demi

İnşallah geçer canım ben öyle bişey yaşamadım hiç bilemiyorum yani

Arkadaslar çok sağolun az önce tekrar kontrol ettim devamı gelmemis dediğiniz gibi yarın da gelmezse test yapayım inş bakalım haber verrim sizlere burda konuşmak dwrtlwsmek2 insana çok iyi geliyor

hadi yaa geçmiş olsun inşaallh bebeğim ama çok sıkıntılı bir durum degıl demi
Pkoyu tetikledi canım hormonlarımada vurursa bu durum adetlerim yine düzensiz olacak maalesef ki düşün geçwn ay 5.27 olan lh ilk klomenden sonra 7.45 mi ne olmuştu yani bariz yükseltmiş bu ay ne olur hiç bilmiyorum moralim çok bozuldu kuzum ya valla

duzelir insaallah cnm yaaa allahtan caresi olmayan birsey degil cnm allahim daha buyuklerinden sakinsin

duzelir insaallah cnm yaaa allahtan caresi olmayan birsey degil cnm allahim daha buyuklerinden sakinsin
Amin canım amin. İnşallah kuzu ya benim ne sinirime dokundu biliyor musun böyle olacağını biliyordum uyardımda kullanmayayımda dedim ama adam ısrarla bu ayda kullan diyip durdu kiloda aldım o da cabası tabi doktor olduğu halde bunu nasıl göz ardı edebilir yani insan sağlığı bu kadar ucuz olmamslı bence

Sizce bişey varmı kızlar 5 gün var ?

Eklentiler

• photo.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 52
cnm soyle dusun oda bir insan sonucta duzmez kalkmaz bir allah oda iyi olur diye vermistir

Demek doktora gittiginde yumurta çatlamış Ama fark edememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…