- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.721
Haberlerini bekliyoruzArkadaslar çok sağolun az önce tekrar kontrol ettim devamı gelmemis dediğiniz gibi yarın da gelmezse test yapayım inş bakalım haber verrim sizlere burda konuşmak dwrtlwsmek2 insana çok iyi geliyor
Tekrar çeksene canımSizce bişey varmı kızlar 5 gün var ?
Emin değilim silik çizgilere pek güven olmadığından sabah tekrarlarım varsa çıkar zaten canımErken gebelik sandım canım pek anlamıyorum döllenme erken oldu demek ki 5 gün önce çıkıyor hayırlı olsun canım tebrik ederim
Yarın tekrarlarım çıkarsa daha belli olur inşallah vardır ya :)Tekrar çeksene canım
Ay hafi inşallah kuzum güzel haberler ver ☺☺Emin değilim silik çizgilere pek güven olmadığından sabah tekrarlarım varsa çıkar zaten canım
Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin arkadaşımYarın tekrarlarım çıkarsa daha belli olur inşallah vardır ya :)
Valla canım daha yumurta 14 mm bi tane büyümüş zaten ondan değil ya sabahtsndır o doktora o kadar sinir okdum ki inanki yanlız kaldıkça aklıma geliyor deliriyorum yani ondan gelsinistiyorum yani :) yine o destek bana zaten o da çok sinirlendi doktora tedaviyi tamamla bitki karışımı var saraçoğlunun 194 tl onu anlattım alalım kullan diyor doktoru falanda boşver hem kendi yapıyor hemde o yapmamış gibi konuşuyor bide falan dedi ilkin sen iyileş bi dedi kiloda verecem tutmazsada bu ay hiç umuruma gelmez yani bi zayıflayayım düzelipYumurtlama gununmu canım.
Bence var canım yani sabah idrarı ile mutlaka yapmalısın :) beni etiketleSizce bişey varmı kızlar 5 gün var ?
Ama kuzu bende pko var ilk ayda birle başlamalıydı onuda söyledim sıkıntı olmaz mı diye yok ne sıkıntısı diyor ben bile bi iki araştırmakla öğrendim bunları onlar bunun derslerini vesayresini görüyorlar bide yani sıkıntıcnm soyle dusun oda bir insan sonucta duzmez kalkmaz bir allah oda iyi olur diye vermistir
İnşallah canım etiketlemem mi valla varsa yine şaşırırım tamda normal yolla olmuyor diye boşa almıştım vitesi nasip inşallah vardır ikimizin de :)Bence var canım yani sabah idrarı ile mutlaka yapmalısın :) beni etiketle
İnşallah canım benide etiketld bence var ben öyle düşünüyorumEmin değilim silik çizgilere pek güven olmadığından sabah tekrarlarım varsa çıkar zaten canım
İşte olmuyor diye düşününce kafa oraya takılmıyor sitres bitiyor bebek geliyorİnşallah canım etiketlemem mi valla varsa yine şaşırırım tamda normal yolla olmuyor diye boşa almıştım vitesi nasip inşallah vardır ikimizin de :)
İnşallah hepimiz bu ay hamile kalırız Allah'ın izniyle :) ben bu ay çok dua ettim canım Nisa'n yağmurlarında Allah dualarımı duymuştur inşallahİnşallah canım benide etiketld bence var ben öyle düşünüyorum
Sende var gibi hadi hayırlısı canım ben daha adetin 5. Günündeyim klomen içiyorum inşallah bu ay nasip olurİnşallah canım etiketlemem mi valla varsa yine şaşırırım tamda normal yolla olmuyor diye boşa almıştım vitesi nasip inşallah vardır ikimizin de :)
Valla duacınım hepinizin burda hepimiz can yoldaşı olduk :)Sende var gibi hadi hayırlısı canım ben daha adetin 5. Günündeyim klomen içiyorum inşallah bu ay nasip olur
İnşallah canımmmmSende var gibi hadi hayırlısı canım ben daha adetin 5. Günündeyim klomen içiyorum inşallah bu ay nasip olur
İnşallah canım bende özellikle yağmur yağdığında ve ezan okunduğunda çok dua ediyorum hepimiz için isteyen herkese ama senin var yaniİnşallah hepimiz bu ay hamile kalırız Allah'ın izniyle :) ben bu ay çok dua ettim canım Nisa'n yağmurlarında Allah dualarımı duymuştur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?