2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Erken gebelik sandım canım pek anlamıyorum döllenme erken oldu demek ki 5 gün önce çıkıyor hayırlı olsun canım tebrik ederim
Emin değilim silik çizgilere pek güven olmadığından sabah tekrarlarım varsa çıkar zaten canım

Yumurtlama gununmu canım.
Valla canım daha yumurta 14 mm bi tane büyümüş zaten ondan değil ya sabahtsndır o doktora o kadar sinir okdum ki inanki yanlız kaldıkça aklıma geliyor deliriyorum yani ondan gelsinistiyorum yani :) yine o destek bana zaten o da çok sinirlendi doktora tedaviyi tamamla bitki karışımı var saraçoğlunun 194 tl onu anlattım alalım kullan diyor doktoru falanda boşver hem kendi yapıyor hemde o yapmamış gibi konuşuyor bide falan dedi ilkin sen iyileş bi dedi kiloda verecem tutmazsada bu ay hiç umuruma gelmez yani bi zayıflayayım düzelip

cnm soyle dusun oda bir insan sonucta duzmez kalkmaz bir allah oda iyi olur diye vermistir
Ama kuzu bende pko var ilk ayda birle başlamalıydı onuda söyledim sıkıntı olmaz mı diye yok ne sıkıntısı diyor ben bile bi iki araştırmakla öğrendim bunları onlar bunun derslerini vesayresini görüyorlar bide yani sıkıntı

İnşallah canım benide etiketld bence var ben öyle düşünüyorum
İnşallah hepimiz bu ay hamile kalırız Allah'ın izniyle :) ben bu ay çok dua ettim canım Nisa'n yağmurlarında Allah dualarımı duymuştur inşallah

İnşallah canım etiketlemem mi valla varsa yine şaşırırım tamda normal yolla olmuyor diye boşa almıştım vitesi nasip inşallah vardır ikimizin de :)
Sende var gibi hadi hayırlısı canım ben daha adetin 5. Günündeyim klomen içiyorum inşallah bu ay nasip olur

İnşallah hepimiz bu ay hamile kalırız Allah'ın izniyle :) ben bu ay çok dua ettim canım Nisa'n yağmurlarında Allah dualarımı duymuştur inşallah
İnşallah canım bende özellikle yağmur yağdığında ve ezan okunduğunda çok dua ediyorum hepimiz için isteyen herkese ama senin var yani

İnşallah hamilesindir canım

Kızlar çarşı karıştı regl gunude hamile kalmış olabilir miyim diye topic var konu ilginç gece gece orayı okuyordum

@miyaz bosverince geliyor bebiş gerçekten

Salam kizlar necesiz bu arada hamile arkadaslari tebrik ederim Allah her kese kismet elesin insAllah bu guzel sevinci yasamayi hayirlisi ama ben dun iyne vurdurdun heparin cok kotu yapdi kasinma basladi titretme geldi birakdim kani durulduyormus dedi doktor ama iyne banami dusmei ne oldu birakdim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…