- 26 Mayıs 2010
- 180
- 119
- 303
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.741
Cnm haber et insallah ne demek elimizden destek olmakdan baska bisey gelmio
Evet canım kafa rahatlıyor çünküİnşallah hamilesindir canım
Kızlar çarşı karıştı regl gunude hamile kalmış olabilir miyim diye topic var konu ilginç gece gece orayı okuyordum
@miyaz bosverince geliyor bebiş gerçekten
İliş canım :)Ben de mi ilişsem şuraya ☺ Benim bat 11-12 nisan..
Bilmiorum kii canimn yasenin yumurtlr catlamadımı cnm
8idi cnm oda gununde olursam duzensizKuzum aynen senin bat bugündü aman ses olmasın ☺☺
Hamdolsun halimize ablamAy sanki bende varda ne tutmayacak adam mahfetti beni canım
Hayirlisi olsun canim sakib uzulme0.37 cikti sonuc 19 una kadar bekleyelim gelmesse gel dedi 20 sinde tekrar yapalim olmassa sokturucu veririz dedi
Ben 5 dk icknde hemen fotosunu cekiyorum canim :~)Kızlar ben de birşey soracağım ovulasyon testinde 3-4 dk sonraki sonuc mu 10 dk sonraki sonucu mu dikkate alacağım kaldikca rengi değişiyor ikinci cizginin 2 gundur hep silik bugün adetin 11.günü
Öyle tabi ama bile bile zarar görmek çok sinir bozucu kuzu ya8idi cnm oda gununde olursam duzensiz
Hamdolsun halimize ablam
Bencede haklısın ablacim doktorunu degistir benceÖyle tabi ama bile bile zarar görmek çok sinir bozucu kuzu ya
Anladım cnm 5 dk içindeki baya silik oluyor sonra hafif koyulasiyor bakalım koyu rengi görebilecek miyim.. iyi geceler kızlar cuma gecesi hepinize dua ettim Allah kabul etsinBen 5 dk icknde hemen fotosunu cekiyorum canim :~)
Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim bende hepinize dua ediyorum amin inşallahAnladım cnm 5 dk içindeki baya silik oluyor sonra hafif koyulasiyor bakalım koyu rengi görebilecek miyim.. iyi geceler kızlar cuma gecesi hepinize dua ettim Allah kabul etsin
Bu ay ki tedavimi tamamlayıp değiştirecem canım hatta kür falan yapacam bi temizlensin yumurtalıklar bu vesiyle zayıflarımda inşallah sonrasında gidecem başka bi doktora varda zaten iyi bi doktor ama devlet hastanesinde ve çok kalabalık oluyor işte o sıkıntı biraz günaydın bu arada kuzu :)Bencede haklısın ablacim doktorunu degistir bence
Allah razi olsun canimAnladım cnm 5 dk içindeki baya silik oluyor sonra hafif koyulasiyor bakalım koyu rengi görebilecek miyim.. iyi geceler kızlar cuma gecesi hepinize dua ettim Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?