- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.761
Abla olacagi varmis oyle dusunÖyle tabi ama bile bile zarar görmek çok sinir bozucu kuzu ya
Napıyorsun kuzum nasılsın ☺☺Hayirli sabahlar kizlar
Walla napim cnm is guc calisiyorum yogun bi sekilde dukkani annemden devralacam onun icin yavas yavas calismalara basladim oyleNapıyorsun kuzum nasılsın ☺☺
Gönder testini bakalım canımGunaydinlaaar ☺ Bu sabah test yaptım golge bir çizgi var sanki ama emin olamadım.
Canım ben çıplak gözle zor görüyorum. Çekeyim foto eğer gözümle gördüğüm gibi çıkarsa atarım.Gönder testini bakalım canım
resim de görünmüyor galiba yarın tekrarlarsınız. Siyah gölge ışıkta bakınca yandan üretimdeki testin kendi gölgesi ama pembe gölge var ise olabilir hayırlısı ile inşallahhGözle gördüğüm gibi değil ama atayım yinede
Evet canım dediğim gibi görülmüyor inşallah vardır bebişGözle gördüğüm gibi değil ama atayım yinede
Kızlar yazılanların hepsini okudum artık çok az girebilicem burayaçalıştığım için birde telefon yasak ama dualarım sizinle ara ara girip yazarım bilginiz olsun inşallah güzel haberler veririm ve alırım :*
Kızlar ben de birşey soracağım ovulasyon testinde 3-4 dk sonraki sonuc mu 10 dk sonraki sonucu mu dikkate alacağım kaldikca rengi değişiyor ikinci cizginin 2 gundur hep silik bugün adetin 11.günü
Hayirli sabahlar kizlar
Gözle gördüğüm gibi değil ama atayım yinede
Günaydın canlar cumanız mübarek olsun
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
test benim değil canım inşallah bir gün adetim gecikirse öyle uygularım ben de o günleri görürümcanım t çizgisindeki çizgi önce çıkar ve kıpkırmızı olursa 3 dk içinde o zaman pik yaptın demek
birde sıvı alımın çok önemli her sabah hiç su almadan yap en az 4 saat beklemiş idrarınla
Daha iyiyim canım sen nasılsınseninde cuman mübarek olsun canım bugün nasılsın
şükürler olsun bir tanem iyiyimDaha iyiyim canım sen nasılsın
Senin için okudum canım rabbim hayırlı evlat versin inşallah yumyumyumiyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?