- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.781
Hiç mahsum değil canım dışardan hormon alıyorsun vücuduna sonuçta illaki etkileri oluyor geçen tv de izledim özellikle pkolu olanlarda daha çok yumurta oluyor ve ölüme kadar yol açabiliyormuş çok dikkatli olmak lazımmış düşün yani canım ilaçlar mahsum olur mu hiç benim bi sıkıntım yoktu çok cüzzi miktardaydı hatta boyutlarıda normaldi bak ne yaptı işte kiloda aldım veremiyorumda gitmiyor biliyordum sıkıntı olduğu için zayıflayamadığımı bu ilaçtan önce çokta güzel zayıflıyordum arttırdı kistleri kiloda veremiyorum yapacam zaten soğan kürü canım adeti bekleyeyimde bi olayım bitsin ikinci günü başlayacam inşallah boşver rabbime bıraktım ilaç milaçta kullanmam artık ki bu ayda verme dedim durmadı kürü yapayım zayıflayacam o kistler gitmeden zayıflayamıyorum maalesef
Yani kuzu bu allahtan diyemem e allah beyin vermiş kullan diye yani değil mi yavrum başımıza gelen her kötü şeye allahtan dememek lazım şimdi hırsızın hiç mi suçu yok meselesi oldu bu :)Abla olacagi varmis oyle dusun
Kuzu bende okudum rabbim kabul etsin yazmayı unutmuşum 6 kişi ksldı dün kafa dağınıktı okuyamadım vallaAllah razı olsun canım Rabbim dualarını kabul etsin sana da isteyen herkese de hayırlı evlatlar versin..
aynen canım bi kaç ay öyle devam et nasılsa sorununuz yok allaha şükür.ben klomen kullanmadım ya bu ay daha fazla belirti hissettim o yumurtlama akıntısı oluyor nerdeyse bir haftadır var..ilacı kullanırken hiç öyle bişey olmadı..
kilon çok mu cnm senin ki takma o kadar tabi kilo engel ama veririsn boşver..
Yumurtlama akintisi nasi oluyo? Benim yaklasik 2buck aydir hic akintim yok nerdeyse. Acaba yumurtlama olmuyo mu??
Kuzu bende okudum rabbim kabul etsin yazmayı unutmuşum 6 kişi ksldı dün kafa dağınıktı okuyamadım valla
iki adet arası dönemde oluyor genelde uzayan yapışkan bi akıntı nette daha açıklayacı tanımlamalar da var..akıntın olmaması iyi değil gibi doktora gidiyor musun..
Canım 78 kilodan şuan itibariyle 84 kiloya çıkmış durumdayım ilkin 80 oldu tınlamadım adet şişliğ falan dedim 80 den 84 e çıktım spor yapıyorum ekmek yemiyorum yine yok bi 85 bi 84 gidip geliyor ben üç senedir hiç almadım korudum hep kilo pkoda çok zararlı çünkü bu ilaçlar sayesinde aldı başını gitti yumurtalıklar düzelmeden de veremem ben eşime dedim ama bak ben kilo alyorum veremiyorum kasığımda şiş kesin var bişeyler yoksa böyle olmaz diye vücudumu tanıyorum çünkü canımaynen canım bi kaç ay öyle devam et nasılsa sorununuz yok allaha şükür.ben klomen kullanmadım ya bu ay daha fazla belirti hissettim o yumurtlama akıntısı oluyor nerdeyse bir haftadır var..ilacı kullanırken hiç öyle bişey olmadı..
kilon çok mu cnm senin ki takma o kadar tabi kilo engel ama veririsn boşver..
Allah senden de razı olsun kuzuAllah razı olsun tatlım bende okudum sana cnm..
Ben suan yurtdisindayim. Gitsemde derdimi anlatamam. Beyaz ince uzun bi akinti oluyo arada.. onceden esimden bi 6ay ayri kaldim o donem akintim oluyodu simdi olmuyo. Evlilik yaramadi
Allah iyilik versin canım bende takmamaya çalışıyorum tabi doktora hala çok sinirliyim o ayrı ama oldu bi kere şimdi ne yapacağıma bakmam lazım bunuda atlatırım inşallah daha önce atlattım allah büyükşükürler olsun bir tanem iyiyim
Allah iyilik versin canım bende takmamaya çalışıyorum tabi doktora hala çok sinirliyim o ayrı ama oldu bi kere şimdi ne yapacağıma bakmam lazım bunuda atlatırım inşallah daha önce atlattım allah büyük
Canım 78 kilodan şuan itibariyle 84 kiloya çıkmış durumdayım ilkin 80 oldu tınlamadım adet şişliğ falan dedim 80 den 84 e çıktım spor yapıyorum ekmek yemiyorum yine yok bi 85 bi 84 gidip geliyor ben üç senedir hiç almadım korudum hep kilo pkoda çok zararlı çünkü bu ilaçlar sayesinde aldı başını gitti yumurtalıklar düzelmeden de veremem ben eşime dedim ama bak ben kilo alyorum veremiyorum kasığımda şiş kesin var bişeyler yoksa böyle olmaz diye vücudumu tanıyorum çünkü canım
işte o akıntının iki adet arası dönemde olması gerekiyor benimde her ay olmuyor gerçi..bu ay baya oldu ..
Temiz cikmis sonuclaei ablanaber canım hayırlı sabahlar
arkadaşının durumu ne oldu sonra dr gittimi
Bosver abla malin gidecegi varmiaYani kuzu bu allahtan diyemem e allah beyin vermiş kullan diye yani değil mi yavrum başımıza gelen her kötü şeye allahtan dememek lazım şimdi hırsızın hiç mi suçu yok meselesi oldu bu :)
Evet canım bende onu düşünüyorum bide dün saraçoğlunun pko kürünü sipariş ettim biraz pahalı ama o adama çok güveniyorum onun kürleri sayesinde hormonlarımda adetlerimde düzene girmişti yarın yine doktora gidecem bakalım 14 mm olan yumurta büyüdü mü adet olayım yapalım canım en iyisi o ilaçtan iyidir hem değil miSOĞAN KÜRÜ YAPALIM CANIM BEN HEM KİLO HEM KADIN YOLLARI İÇİN
Hamur işi hiç sevmem canım tatlıyla falanda aram yok kırk senede bir bi puding belki o kadar evet pkoda kilo alımı çok kolay ama vermesi çok zor yürüyüş yapıyorum kuzu ko disyon bisikletim var onuda kullanıyorum şimdi hafiften başladım kas oranım fazla benim arttıracam zamanla kasa dönmesin o da tartılınca ağırlık arttırıyor çünkü bir kilo kas =4 kilo demekgerçekten kilo vermek zor bu hastalıkta bende uzun zamandr dikkat ediyorum yediklerime dedğin gibi ekmeğin tadını unuttum resmen ama hep aynı kilodayım..yaz da geliyor bol bol yürüyüş yap cnm baya iyiyimiş bu pko da..şeker hamurişi bizim düşmanımız..
Çizgi gözüküyor canım inşallah bebegin seninledir kanla yaptım derken hayatta yapamam :)Kan ve su ile yaptım test 2. Foto testi yıkadıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?