- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.801
Teşekkür ederim hayırlısı artık ☺ Valla geçen aydan alıştım ben parmak kanatmayaÇizgi gözüküyor canım inşallah bebegin seninledir kanla yaptım derken hayatta yapamam :)
Bende yapmıştım :) amaa çizgi olduğu halde boş çıktı adet oldum gerçi çatlatma iğnes yaptırmıştım ben 13 günde anca geçti etkisiÇizgi gözüküyor canım inşallah bebegin seninledir kanla yaptım derken hayatta yapamam :)
Hamur işi hiç sevmem canım tatlıyla falanda aram yok kırk senede bir bi puding belki o kadar evet pkoda kilo alımı çok kolay ama vermesi çok zor yürüyüş yapıyorum kuzu ko disyon bisikletim var onuda kullanıyorum şimdi hafiften başladım kas oranım fazla benim arttıracam zamanla kasa dönmesin o da tartılınca ağırlık arttırıyor çünkü bir kilo kas =4 kilo demek
Hii taam o zaman. Simdi yumurtlama donemindeym o arada geliyo. Ay kendimi tavuk gibi hissettm
boş geçmeyin bu günleri o zaman yumurtlama dönemindeysn altın günler bu zamanlar
Nasip. Olur insallah. Isteyen herkese su mubarek cuma gunde Rabbim bebek nasip etsin. En zoru beklemek sanirim
Insalalh cnm benim sonuc iatedigimiz gibi olurKizlarr kan verdim 1 saat spnra cikacak dua edin bana
Ay masallah kan ver canim cabukKan ve su ile yaptım test 2. Foto testi yıkadıktan sonra
İnş hayırlı haberini alırız cnm Allah'ım gönlüne göre versinKizlarr kan verdim 1 saat spnra cikacak dua edin bana
Kilon olmasa bile spor pkoya çok iyi geliyır canım bizim enaz haftada üç gün spor yapmamız gerek zaten evet yakaladım canım sen kaç günde bir adet görüyorsun? Düzenli m adetlerinbende yürüyüş yapıcam gerçi kilom yok 57 ama müsaitim yani salsam biraz hemen alıyorum bari o kötü etkilemesin..bide cnm ben ovulasyon testi yapıyorum hep aynı silik çizgi çıkıyor ama çok yumurtlama akıntısı var testler yanlış olamaz dimi sen hiç çift çizgiyi yakaladın mı..
Kan ve su ile yaptım test 2. Foto testi yıkadıktan sonra
Kızlar sabahtan beri öyle bi yağmur yağıyor ki dua ettim bol bol sizede kendimede isteyen herkesede allah kabul eder inşallah
Evet canım bende onu düşünüyorum bide dün saraçoğlunun pko kürünü sipariş ettim biraz pahalı ama o adama çok güveniyorum onun kürleri sayesinde hormonlarımda adetlerimde düzene girmişti yarın yine doktora gidecem bakalım 14 mm olan yumurta büyüdü mü adet olayım yapalım canım en iyisi o ilaçtan iyidir hem değil mi
Temiz cikmis sonuclaei abla
İnşallah canım rabbim sesini duysun ama Umudum yok canım da adetim gecikmesin razıyım şuan yani olursamda soğan kürü yaparım temizlenir yumurtalıklarım allahın izniyleTABİKİ İLAÇ ALMAKTAN İYİDİR CANIM. İNŞALLAH BU AY BEBİŞİN GELİR BİR TANEM
AmiiinnnnAAYY ÇOK SEVİNDİM RABBİM NERDE HASTA OLAN VARSA ŞİFA VERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?