- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.821
Amin canım inşallah allah razı olsunBENDE NAMAZDA DUA ETTİM HEPİMİZE RABBİM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN İNŞALLAH
Gelmesin inşallah canımMerhabakızlar bayadır yazamıyorum ya .. yarın bat bakalım geleckmi
Klomen erken yumurtlatıyor canımSlm kızlar bende bugün akıntı var takvimden baktığımda yumurtlamaya 9 gün görünüyor acaba klomenden dolayı yumurtlama olabilirmi bat 30 nisan
İnşallahGelmesin inşallah canım
CiktimiKizlarr kan verdim 1 saat spnra cikacak dua edin bana
Hamilesin iste ne guzel masallh pazartesi tekrar kan verirsinKizlar moralim.cok ama cok bpzuk bat pazar gunu yanlis hesaplama yapmisin...kan testimin sonucunu aldim 12.39 cok dusukk ne yapacaimi bilmiyorum ya kizlar gercekten
Canm cikti 12.39 malesef cok dusukCiktimi
Canm ama cok dusuk deilmi ya benim kafam cok karisti boyle bi durum yasayan varmiHamilesin iste ne guzel masallh pazartesi tekrar kan verirsin
cnm hamılesın ıste bata daha var olmasına ragmen cıkmıs zaten gununde bı daha yap artacaktır bu arada tebrık ederım sevın bence mis gibi hamilesin maşallahCanm ama cok dusuk deilmi ya benim kafam cok karisti boyle bi durum yasayan varmi
Oylemi dersin..canm ya saoll guzel deileklerin icinn insallah oyledircnm hamılesın ıste bata daha var olmasına ragmen cıkmıs zaten gununde bı daha yap artacaktır bu arada tebrık ederım sevın bence mis gibi hamilesin maşallah
Erken ogrendiginden dolayi canim benin hayirli olsun darisi bizlere olsunCanm ama cok dusuk deilmi ya benim kafam cok karisti boyle bi durum yasayan varmi
Simdilik hamis haberimiz yok canim insallah bebisin seninledir...Kızlar bi kaç gündür giremedim bi türlü, kaç sayfa olmuş yaa okuyamadım hepsiniama dualarımızı yapıyorum kozlar merak etmeyin. Şimdi sıra sinem arkadaşımızda. Bu arada yarın doktor günüm. Yumurta takibi yapacaktı ya doktor bu ay. Bakalım ne diyecek. Eşimin de sperm sonuçlarına bakacak. Çok heyecanlıyım yaa inşallah bebişlerimiz olacak bizim de. sizler de durum ne. Günü gelen arkadaşlar var, test yapıldı mı kızlar
Sağol canım. Kan vermeyeceğim adet geçene kadar. Kimyasal da olabilir üzülürüm sonra.Ay masallah kan ver canim cabuk
Yaaaa bende mi amin inşallah cnm yaaaKızlar bi kaç gündür giremedim bi türlü, kaç sayfa olmuş yaa okuyamadım hepsiniama dualarımızı yapıyorum kozlar merak etmeyin. Şimdi sıra sinem arkadaşımızda. Bu arada yarın doktor günüm. Yumurta takibi yapacaktı ya doktor bu ay. Bakalım ne diyecek. Eşimin de sperm sonuçlarına bakacak. Çok heyecanlıyım yaa inşallah bebişlerimiz olacak bizim de. sizler de durum ne. Günü gelen arkadaşlar var, test yapıldı mı kızlar
Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız 9 aylık evliyim hiç korunmadıgım halde henüz hamiş kalamadım pkos dedi doktor lh cok yüksek
Canm cikti 12.39 malesef cok dusuk
Kizlar moralim.cok ama cok bpzuk bat pazar gunu yanlis hesaplama yapmisin...kan testimin sonucunu aldim 12.39 cok dusukk ne yapacaimi bilmiyorum ya kizlar gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?