2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende durum pek iç açıcı değil canım inşallah güzel hayırlı haberler alırsın kuzu

Kizlar moralim.cok ama cok bpzuk bat pazar gunu yanlis hesaplama yapmisin...kan testimin sonucunu aldim 12.39 cok dusukk ne yapacaimi bilmiyorum ya kizlar gercekten
Hayırlı oksun canım ve sitres olma lütfen yükselecek inşallah sitres iyi değil biliyorsun iyi düşün herşey güzel olacak inşallaah

Değildir inşallah canım
İlk gebeliğimde adete 6 gün kala 1 bucuk saat sonra silik çizgiyi gördüm. Adete 4 gün kala yine test yaptım ve silik çizgiyi anında gördüm. O gece kan vermeye gittim acile, hcg 26 çıktı. Tabi doktor muayene etti o gece ve ardına kanamalarım başladı. 2 güne bir sürekli kan vermek zorunda kaldım vs derken süreç çok yipratıcıydı. O nedenledir ki bunda daha temkinli davranmaya çalışıyorum. Adet günü geçerse bir ihtimal kana giderim. 7 hafta dolana kadar gitmemek de aklımda. Kanla da bitmiyor ki.. Keseyi görecek miyim, kalbi atacak mı? Böyle böyle stres oluyor insan. Oyüzden diyorum en güzel 7 8 haftalikken gideyim ki kana da gerek kalmaz; kese, kalp atışı vs. görünür ve stres olmam.

Kizlar moralim.cok ama cok bpzuk bat pazar gunu yanlis hesaplama yapmisin...kan testimin sonucunu aldim 12.39 cok dusukk ne yapacaimi bilmiyorum ya kizlar gercekten
Boşuna üzme lütfen kendini.. Değerin düşük olması kötü birşey olduğu anlamına gelmiyor. İçinin rahat etmesini istiyorsan 2 gün sonra kan tahlili yaptır. Eğer değer 2 katı kadar artmışsa birdaha test yaptırma 5-6 haftalikken git keseyi gör.

Saol canım inşalllah hepimiz alalım güzel haberler. Hayırdır neyin var, içimizde en pozitif olan sensinböylesöyleme
Klomenle çok sevgili doktorumun zararına uğradımda canım atlatamayacağım bişey değil allahın izniyle bunuda atlatırım yani üzülmüyorum canım ya iyiyim merak etme sadece doktorun rahatlığına olan sinirim geçmedi geçer gider insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor hamdolsun halimize canım. Yine pozitifim kız ben neleri aştım çok şükür bunu mu aşamayacam bu devede kulak yani

34 çıkıyor her seferinde
Heee fsh kaç canım lh tan düşükse evet pko var ama tabi bu dünyanın sonu değil biraz enerjim düştü kızları üzdüm sahalara geri döneyim madem yumurtalıkların ne durumda lh şı düşürürüz allahın izniyle canım sıkıntı yok sen fsh ı da yazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…