- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.841
Kilon olmasa bile spor pkoya çok iyi geliyır canım bizim enaz haftada üç gün spor yapmamız gerek zaten evet yakaladım canım sen kaç günde bir adet görüyorsun? Düzenli m adetlerin
Allah razı olsun ablam aminnnn inşallahKızlar sabahtan beri öyle bi yağmur yağıyor ki dua ettim bol bol sizede kendimede isteyen herkesede allah kabul eder inşallah
Icini ferah tut kotu duaunme kotuyu cekersin kuzumSağol canım. Kan vermeyeceğim adet geçene kadar. Kimyasal da olabilir üzülürüm sonra.
Allah cümlemizden razı olsun kuzumAllah razı olsun ablam aminnnn inşallah
Son adet tarihin ne zamandı canımyani çok düzenli değil ama 35 40 günü de pek aşmaz..daha yakalayamadım çift çizgiyi ya
Aldık gitti canım hoşgeldin lh kaç ?Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız 9 aylık evliyim hiç korunmadıgım halde henüz hamiş kalamadım pkos dedi doktor lh cok yüksek
Sende hoşgeldin canım sabır gerek ve sitres olmamak lazım tabi bideikimizde hoşgeldik bende yeni katıldım bende 2 aydır uğraşıyorum bakalım nezaman mutlu sora ereceğim.
Bende de sıra sende de canım bi türlü okuyamadım yahu ün çok canım sıkkındı bugünde iş güç yemek şu bu valla kendimede okuyacaktım yine ama maalesef fırsat olmadı canım yaYaaaa bende mi amin inşallah cnm yaaa
Bende durum pek iç açıcı değil canım inşallah güzel hayırlı haberler alırsın kuzuKızlar bi kaç gündür giremedim bi türlü, kaç sayfa olmuş yaa okuyamadım hepsiniama dualarımızı yapıyorum kozlar merak etmeyin. Şimdi sıra sinem arkadaşımızda. Bu arada yarın doktor günüm. Yumurta takibi yapacaktı ya doktor bu ay. Bakalım ne diyecek. Eşimin de sperm sonuçlarına bakacak. Çok heyecanlıyım yaa inşallah bebişlerimiz olacak bizim de. sizler de durum ne. Günü gelen arkadaşlar var, test yapıldı mı kızlar
Hayırlı oksun canım ve sitres olma lütfen yükselecek inşallah sitres iyi değil biliyorsun iyi düşün herşey güzel olacak inşallaahKizlar moralim.cok ama cok bpzuk bat pazar gunu yanlis hesaplama yapmisin...kan testimin sonucunu aldim 12.39 cok dusukk ne yapacaimi bilmiyorum ya kizlar gercekten
Değildir inşallah canımSağol canım. Kan vermeyeceğim adet geçene kadar. Kimyasal da olabilir üzülürüm sonra.
Saol canım inşalllah hepimiz alalım güzel haberler. Hayırdır neyin var, içimizde en pozitif olan sensinböylesöylemeBende durum pek iç açıcı değil canım inşallah güzel hayırlı haberler alırsın kuzu
Evet canım sendeydi, bitti bile. Rabbim kabul etsin inşallahYaaaa bende mi amin inşallah cnm yaaa
İlk gebeliğimde adete 6 gün kala 1 bucuk saat sonra silik çizgiyi gördüm. Adete 4 gün kala yine test yaptım ve silik çizgiyi anında gördüm. O gece kan vermeye gittim acile, hcg 26 çıktı. Tabi doktor muayene etti o gece ve ardına kanamalarım başladı. 2 güne bir sürekli kan vermek zorunda kaldım vs derken süreç çok yipratıcıydı. O nedenledir ki bunda daha temkinli davranmaya çalışıyorum. Adet günü geçerse bir ihtimal kana giderim. 7 hafta dolana kadar gitmemek de aklımda. Kanla da bitmiyor ki.. Keseyi görecek miyim, kalbi atacak mı? Böyle böyle stres oluyor insan. Oyüzden diyorum en güzel 7 8 haftalikken gideyim ki kana da gerek kalmaz; kese, kalp atışı vs. görünür ve stres olmam.Değildir inşallah canım
Boşuna üzme lütfen kendini.. Değerin düşük olması kötü birşey olduğu anlamına gelmiyor. İçinin rahat etmesini istiyorsan 2 gün sonra kan tahlili yaptır. Eğer değer 2 katı kadar artmışsa birdaha test yaptırma 5-6 haftalikken git keseyi gör.Kizlar moralim.cok ama cok bpzuk bat pazar gunu yanlis hesaplama yapmisin...kan testimin sonucunu aldim 12.39 cok dusukk ne yapacaimi bilmiyorum ya kizlar gercekten
34 çıkıyor her seferindeAldık gitti canım hoşgeldin lh kaç ?
Klomenle çok sevgili doktorumun zararına uğradımda canım atlatamayacağım bişey değil allahın izniyle bunuda atlatırım yani üzülmüyorum canım ya iyiyim merak etme sadece doktorun rahatlığına olan sinirim geçmedi geçer gider insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor hamdolsun halimize canım. Yine pozitifim kız ben neleri aştım çok şükür bunu mu aşamayacam bu devede kulak yaniSaol canım inşalllah hepimiz alalım güzel haberler. Hayırdır neyin var, içimizde en pozitif olan sensinböylesöyleme
Heee fsh kaç canım lh tan düşükse evet pko var ama tabi bu dünyanın sonu değil biraz enerjim düştü kızları üzdüm sahalara geri döneyim madem yumurtalıkların ne durumda lh şı düşürürüz allahın izniyle canım sıkıntı yok sen fsh ı da yazda34 çıkıyor her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?