2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aynen bana o kadar destek oluyor ki ama dün dü geçti dimi abla ☺ M miyaz
Evet geçti üzülmüyorum canım ya inanki doktora gıcık oldum ya kuzu ondan adamı boğasım var ay bide rahat karşımda gerile gerile oturuyor o hali iyice sinir etti beni kız yapışıp gırtlağına boğmak istedim şimdi bide yarın gidecem o kadar fırçaladım daha ilgilenmezde benimle

Sitres olma canım yumurta döllense bile sitres yerleşmesinde bile sıkıntı yaratıyor hiç bi sıkıntı çıkmayacak allahın izniyle kendini güzele iyiye odakla herşiey bizim için kuzu bi şekilde sınanıyoruz önemli olan bu sınavdan alnımızın akıyla çıkabilmek hem bak yanlızda değilsin burda bir sürü arkadaşın var takma kafaya yine aynısı okursa diyede düşünme canım benim

Yok canım stres yok bende sadece temkinliyim.

20 mart canım tam ortadayım sanki şuan ama bugün yapmadım test bilmiyorum ki
Aşkım 35 40 günde oluyorsan şuan koyulaşmaması normal şimdi Yeni yeni başlar hemen koyulaşmaz bizde pko var belli olmuyor ne zaman olacağı biliyorsun canım yani csnını sıkma adet oluyorsan yumurtluyorsun demektir bak hiç adet görmeden yumurtladığı zaman şans eseri hamile kalan var bizim komşu kadın pkolu dördüncüye hamile beş ay adet görmemiş o ara hamile kalmış üç ayı kaldı doğuma erkek bebek bekliyır şuan yavrum koyulaşacak merak etme

Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum Benimde 14 aydır olmuyor eşimin sonuçlar sınırdaydi benim yumurtalar zayıftı prolaktin yüksekti vs. Şimdi hepsi halolmaya başladı çok şükür. 2 gecedir rüyamda bebek görüyorum bilinçaltıma yer edindi. Rabbim herkese nasip etsin yoksa bu stres bi yerleri bozmaya devam edecek.

34 çıkıyor her seferinde
Canım sen adetliyken baktırıyorsun değilmi hormonlara lh yüksekse sende pko görüntüsüde fazladır senin yapacağın en güzel şey soğan ve testeredişli aslan pençesi kürü bunları yaparsan kistik görüntü gider erir kaybolur yani lh düşmeye başlar kist ne kadar çok olursa lh o kadar yüksek oluyor adetlerinde düzensiz değil mi ilaösız olabiliyor musun ve kilo sorunu var mı çok soru sordum ama bi pkolu olarak sana yardımcı olmak isterim

Sitres yok canım sitres hormonlatı çok kötü etkiliyor önce hayırlısı inofolic kullandın mı hiç

ayy canımcım ne güzel konuştun inş Allahım böyle haberler duyunca moralim düzeliyor..ama varya yeminle şaşırıyorum nsaıl oluyor adet olmuyor 4 5 tane doğuryorlar..geçen bende duydum kız hayatında hiç adet görmeiş evlenmiş hemen hamile kalmış aslında çok da takmıyım diyorum test falan saldım açıkcası akıntıya göre hareket edyorum..kısmet bakalım inş bu ay hepimiz hayırlı haber alalım ya

merhaba kızlar,

bende salı klomene başladım 5 gün içeceğim yarın son.
çarşamba günü adetimin 12.günü dr gideceğim çatlatma iğnesi ve sonra yumurtlama tek ilişki erkeke bebek istiyorum rabbim isteyen herekese nasip etsin.bu ay inşallah bende hamile kalacağım.

Canım ilişkiyi programlamak lazım biliyor musun biz bakıyoruz yok testler yok akıntılar yok bilmem neler rabbim verdimi veriyor bak biz bunları yaptıkça sitres oluyoruz yumurtamız bile tam büyümeden çatlıyor bazen biz yapıyoruz yani

İnşallah canım kız erkek ikiside evlat rabbim hayırlısını versin

biz bu ay öyle yaptık canım günaşırı dedik en azında gün kaçırmayalım diye inş yakalarız başka bişeyi de takmamk lazım hormonları yiyip bitiriyoruz yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…