- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.881
Sadece idrarla çıkmış mıydı peki?gecen ay bende yapmistim bitle cikmisti ama hicbirsey yoktu insaallah vardir sende
Kesinliklee öyle canım en mantıklısı o zaten kuzu ay yetmiyor adamlarıda robotlaştırdık biliyor musunbiz bu ay öyle yaptık canım günaşırı dedik en azında gün kaçırmayalım diye inş yakalarız başka bişeyi de takmamk lazım hormonları yiyip bitiriyoruz yoksa..
Robotlaşma demişken, doktor iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi diğer gününde akşamı 2 gün sonranında sabahı. Valla ben bunu eşime demedim kasıntılı mecbur hissetmesin diye baktım iğneden birgün sonraki akşamı yanaştı gittim bende. diğer günün sabahı oldu bugününde sabahı oldu artık tutarsa tutar hayırlısıyla pazartesi kontrolüm var bakalımKesinliklee öyle canım en mantıklısı o zaten kuzu ay yetmiyor adamlarıda robotlaştırdık biliyor musun
Şu gün bugün diyince ben biliyorum kasılcak akışına bıraktıkKesinliklee öyle canım en mantıklısı o zaten kuzu ay yetmiyor adamlarıda robotlaştırdık biliyor musun
Tutar inşallah canım ama çatlatma iğnesinden bigün önce olmasıda iyi olurRobotlaşma demişken, doktor iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi diğer gününde akşamı 2 gün sonranında sabahı. Valla ben bunu eşime demedim kasıntılı mecbur hissetmesin diye baktım iğneden birgün sonraki akşamı yanaştı gittim bende. diğer günün sabahı oldu bugününde sabahı oldu artık tutarsa tutar hayırlısıyla pazartesi kontrolüm var bakalım
Erkekler kendilerini mecbur hissettiklerinde kilitleniyorlar canım keyfi takılan varlıklar onlar biliyorsun :)Şu gün bugün diyince ben biliyorum kasılcak akışına bıraktık
İnşallahh canım Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsinTutar inşallah canım ama çatlatma iğnesinden bigün önce olmasıda iyi olur
Amin canım benim amin inşallahİnşallahh canım Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
Amin cnm allah razı olsunEvet canım sendeydi, bitti bile. Rabbim kabul etsin inşallah
Abla benim lh20 fsh 5 mi ne cikmisti yumurtlama gunu bendede ni pko varHee bende seviyorum valla sen merak etme ben burdayım canım
bende çift çizgi yakalayamadımbende yürüyüş yapıcam gerçi kilom yok 57 ama müsaitim yani salsam biraz hemen alıyorum bari o kötü etkilemesin..bide cnm ben ovulasyon testi yapıyorum hep aynı silik çizgi çıkıyor ama çok yumurtlama akıntısı var testler yanlış olamaz dimi sen hiç çift çizgiyi yakaladın mı..
Yumurtlama günü yükseliyor zaten kuzu adetin ikinci yada üçüncü günü bakılması lazım yani bu günler haricinde olanlar asıl değerler değilAbla benim lh20 fsh 5 mi ne cikmisti yumurtlama gunu bendede ni pko var
Hayirlisi olsun canim sakib uzulme
cikmadi cnm senin cuktimu ben gidim kan testi vermistim hemenSadece idrarla çıkmış mıydı peki?
Tek bi kistle pko olunuyomu ?Yumurtlama günü yükseliyor zaten kuzu adetin ikinci yada üçüncü günü bakılması lazım yani bu günler haricinde olanlar asıl değerler değil
Napalim cnm rofle var onu bekliyorum eve kacacamKızlaaaar napıyorsunuz ☺ güzel haberler var mı ☺
Hayır canım sen o kiste takılma o önemli bişey değil geçerTek bi kistle pko olunuyomu ?
Ama pkoda kistlerden olusuo demi abla o kistler gorunuo demi ultrasyonlaHayır canım sen o kiste takılma o önemli bişey değil geçer
Evet canım ama kist dediğin yumurtaların ve sadece bir taneyle sınırlı değilAma pkoda kistlerden olusuo demi abla o kistler gorunuo demi ultrasyonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?