- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.901
benimNapalim cnm rofle var onu bekliyorum eve kacacam
Evet canım ben de gölge gibi çıktı. Hatta yarın ilk idrarla yaptığımı atarım buraya. Umarım daha belirgin hale gelir. Görünür şekilde olursa atarım.cikmadi cnm senin cuktimu ben gidim kan testi vermistim hemen
İyi ablacım belim ağrıyor yatıyorum sen napıyorsun nasılsın ☺Kuzular ne örüyonuz keyifler nasıl
Süpersin yaa, işte bu. Hep böyle olKlomenle çok sevgili doktorumun zararına uğradımda canım atlatamayacağım bişey değil allahın izniyle bunuda atlatırım yani üzülmüyorum canım ya iyiyim merak etme sadece doktorun rahatlığına olan sinirim geçmedi geçer gider insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor hamdolsun halimize canım. Yine pozitifim kız ben neleri aştım çok şükür bunu mu aşamayacam bu devede kulak yani
Bende iyiyim canım oturuyorum kocamlaİyi ablacım belim ağrıyor yatıyorum sen napıyorsun nasılsın ☺
Ya ben sinirleniyorum canım yani çokta bi üzüldüğümden değil açıkcasıSüpersin yaa, işte bu. Hep böyle ol
Aynı şeyleri yakın dönemde yaşamış biri olarak tekrar gebe kalırsam aynı fikirdeyim seninleİlk gebeliğimde adete 6 gün kala 1 bucuk saat sonra silik çizgiyi gördüm. Adete 4 gün kala yine test yaptım ve silik çizgiyi anında gördüm. O gece kan vermeye gittim acile, hcg 26 çıktı. Tabi doktor muayene etti o gece ve ardına kanamalarım başladı. 2 güne bir sürekli kan vermek zorunda kaldım vs derken süreç çok yipratıcıydı. O nedenledir ki bunda daha temkinli davranmaya çalışıyorum. Adet günü geçerse bir ihtimal kana giderim. 7 hafta dolana kadar gitmemek de aklımda. Kanla da bitmiyor ki.. Keseyi görecek miyim, kalbi atacak mı? Böyle böyle stres oluyor insan. Oyüzden diyorum en güzel 7 8 haftalikken gideyim ki kana da gerek kalmaz; kese, kalp atışı vs. görünür ve stres olmam.
Geçmiş oksun canım belin niye ağrıyor çok mu iş güç uğraştınİyi ablacım belim ağrıyor yatıyorum sen napıyorsun nasılsın ☺
Yes bugün temizlik yaptım ablam ☺Geçmiş oksun canım belin niye ağrıyor çok mu iş güç uğraştın
Bende oturuyorum yatıyorum ablacım ☺İyi akşamlar İstanbullu gelini izliyorum.
Sizden naber
Aminnnnnn canım ağzına sağlık cümlemize inşallahİnsan çok istediği şeylerle imtihan oluyor bil müşahede ben bizzat hayatımda yaşadım etrafımın tecrübelerinde gördüm telaş sız olanda da olmayanda da hayır vardır ön kabuluyle meslemize yaklaşım böyle stres çeker bir konuda menfaatimize inşaallah rabbimiz hepimiz için hayırlı bir zamanda rızası için yetiştirebileciğimiz sağlıklı evlatlar ihsan eder ve huzurlu günlerde büyütürüz
Iyiyim ablacim misafirlerim vardı onları yolcu ettim şimdi yeni girebildim sen napiyosunKuzular ne örüyonuz keyifler nasıl
Amin inşallahİnsan çok istediği şeylerle imtihan oluyor bil müşahede ben bizzat hayatımda yaşadım etrafımın tecrübelerinde gördüm telaş sız olanda da olmayanda da hayır vardır ön kabuluyle meslemize yaklaşım böyle stres çeker bir konuda menfaatimize inşaallah rabbimiz hepimiz için hayırlı bir zamanda rızası için yetiştirebileciğimiz sağlıklı evlatlar ihsan eder ve huzurlu günlerde büyütürüz
:) bende kafam dağılsın bi de hareket oksun diye yapıyorum yarında hastane var yineYes bugün temizlik yaptım ablam ☺
Bende iyiyim çok şükür oturuyorum bizde kardeşimin görümcesine çaya gitmiştik :) benimki evden çıkmıyor ev kuşu :)Iyiyim ablacim misafirlerim vardı onları yolcu ettim şimdi yeni girebildim sen napiyosun
:) bende yarın gidecem yine ay en kötüsüde şu vajinal ultrason dün canım yandı yani bodoslamada dalınmaz ki ama değil mi adam bi tuhaftı dün zaten öncekinde dikkat etti hiç ağrı olmadı inşallah şu 14 mm olan yumurta büyümüştürde çatlatma iğnesi mi verecek ne yapacaksa yapsında adetimi olayım kür yapayım yaniValla bende sıkılmakla meşgulüm, çok bunaldım. Yarın doktor stresi de bastı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?