- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 23
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.921
Allah iyilik versin ablam bizimkide ben nereye o oraya yada o nereye ben orayaBende iyiyim çok şükür oturuyorum bizde kardeşimin görümcesine çaya gitmiştik :) benimki evden çıkmıyor ev kuşu :)
Amin canım inşallah evet en çok istediğimizle imtihan ediliyoruz ve en çokta o zamanlarda şeytan vesvese verip isyana düşürüyor rabbim kimseyi isyana düşürmesinİnsan çok istediği şeylerle imtihan oluyor bil müşahede ben bizzat hayatımda yaşadım etrafımın tecrübelerinde gördüm telaş sız olanda da olmayanda da hayır vardır ön kabuluyle meslemize yaklaşım böyle stres çeker bir konuda menfaatimize inşaallah rabbimiz hepimiz için hayırlı bir zamanda rızası için yetiştirebileciğimiz sağlıklı evlatlar ihsan eder ve huzurlu günlerde büyütürüz
Hayırlara vesile olsun inşallah ablam:) bende kafam dağılsın bi de hareket oksun diye yapıyorum yarında hastane var yine
Burda çok bi tanıdığı yok canım benim yakınlsr var onlarda adamı bırakmıyorsun dışarı çıksın diyorlar ne alaka adam gitmiyor :) ay yeterince yanlız takıldılar bekarlarken yeter onlara yani :)Allah iyilik versin ablam bizimkide ben nereye o oraya yada o nereye ben orayatam tersi
İnşallah canım tahminen bi 18 yada 19 mm olmuştur diye düşünüyorum amaa bilemiyorum tabiHayırlara vesile olsun inşallah ablam
Soğan kürünü yapıyor musun ablacımmmmİnşallah canım tahminen bi 18 yada 19 mm olmuştur diye düşünüyorum amaa bilemiyorum tabi
Yok tatlım adet olmadan yapamam ne olur ne olmaz klomen kullandım madem bu ayda şansımı deneyecem adet olursam bittikten iki gün sonra başlayacam kuzu adet olduktan sonra yapılıyor soğan kürü ama netten ibrahim saraçoğlunun pko kürü var istettim bugün kargoya verilmiş gelsin ona başlayacam inşallah biraz pahalı ama işe yarayacağından şüphem yok allahın izniyle şifa olacakSoğan kürünü yapıyor musun ablacımmmm
Aynen öyle abla :)Burda çok bi tanıdığı yok canım benim yakınlsr var onlarda adamı bırakmıyorsun dışarı çıksın diyorlar ne alaka adam gitmiyor :) ay yeterince yanlız takıldılar bekarlarken yeter onlara yani :)
E yani bizimle takılsınlar birazAynen öyle abla :)
Kesinlikle öyle :) ben bazen diyorum canin sikiliyosa arkadaslarinla gezmeye gidebilirsin yok diyo ben nereye oraya oda 1,5 senedir böyle daha sonra ne olur bilemem :)E yani bizimle takılsınlar biraz
Abla senin bat ne zamandı unutmuşum ben ya özür dilerimYok tatlım adet olmadan yapamam ne olur ne olmaz klomen kullandım madem bu ayda şansımı deneyecem adet olursam bittikten iki gün sonra başlayacam kuzu adet olduktan sonra yapılıyor soğan kürü ama netten ibrahim saraçoğlunun pko kürü var istettim bugün kargoya verilmiş gelsin ona başlayacam inşallah biraz pahalı ama işe yarayacağından şüphem yok allahın izniyle şifa olacak
Bebiş olur bu kez üçlü takılırsınız ne olacak başka canım :)Kesinlikle öyle :) ben bazen diyorum canin sikiliyosa arkadaslarinla gezmeye gidebilirsin yok diyo ben nereye oraya oda 1,5 senedir böyle daha sonra ne olur bilemem :)
Özür dilenecek bişey yok yavrum ya ne yaptın k özür dileyecek aşkolsun 26 canım tabi yumurta ne zamana büyür çatlatma iğnesi ne zaman olurum onada bağlı birazdaAbla senin bat ne zamandı unutmuşum ben ya özür dilerim
Ayyy inşallah hayali bile güzel valla ablacim hayirlisiyla hepimizin olur inşallahBebiş olur bu kez üçlü takılırsınız ne olacak başka canım :)
Amin inşallah canımAyyy inşallah hayali bile güzel valla ablacim hayirlisiyla hepimizin olur inşallah
Hadi hayırlısı ablam inş olmazsın ☺☺Özür dilenecek bişey yok yavrum ya ne yaptın k özür dileyecek aşkolsun 26 canım tabi yumurta ne zamana büyür çatlatma iğnesi ne zaman olurum onada bağlı birazda
İnşallah canım olursamda üzülmem yaparım kürümü eritirim kistleri veririm kiloyu bebek gelirse yine gelir amaaannnHadi hayırlısı ablam inş olmazsın ☺☺
İnşallah canımda adam benle ne kadar ilgilenir bilemiyorum çok kötü çattım adama :)
Işte orası meçhulİnşallah canımda adam benle ne kadar ilgilenir bilemiyorum çok kötü çattım adama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?