- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.941
:) aynen gerçi mecbur ilgilenecek parasını veriyoruz bedava mı bakıyor bu ay neyse yapsın dahada gitmem hamile kalmazsamda ki istemiyorumda kalmayı açıkcası kuzu allaha güç gelmesinde pko var bu kiloyla kistle hamile kalırsam riskli biraz tabi rabbim bilir en iyisini ama nasip hatırlıyla olsun tabi olmazsa kürkere başlayacam bide zayıflayacam allahın izniyle yani illa olsun demiyorumIşte orası meçhul
Aynen neden öyle diyon abla olur biraz kilo verince inşallah sen ne yapacağını çok iyi bilirsin doktor olacak kadinsin maşallah :):) aynen gerçi mecbur ilgilenecek parasını veriyoruz bedava mı bakıyor bu ay neyse yapsın dahada gitmem hamile kalmazsamda ki istemiyorumda kalmayı açıkcası kuzu allaha güç gelmesinde pko var bu kiloyla kistle hamile kalırsam riskli biraz tabi rabbim bilir en iyisini ama nasip hatırlıyla olsun tabi olmazsa kürkere başlayacam bide zayıflayacam allahın izniyle yani illa olsun demiyorum
E yani olur tabi kuzu ben bu ay için dedim onu hani daha bi sağlıklı geçer gebelik olursa diye o yüzden bu ay olmazsa üzülmem yani başka tabikide olacak bebişlerimiz :) teşekkür ederim tatlım da yok ya işte bildiğim kadar uyguluyorumAynen neden öyle diyon abla olur biraz kilo verince inşallah sen ne yapacağını çok iyi bilirsin doktor olacak kadinsin maşallah :)
Inşallah ablam saglikli bir sekilde dogum olsun bebek saglikli olsunda ne zaman olursa artik hayirlisiE yani olur tabi kuzu ben bu ay için dedim onu hani daha bi sağlıklı geçer gebelik olursa diye o yüzden bu ay olmazsa üzülmem yani başka tabikide olacak bebişlerimiz :) teşekkür ederim tatlım da yok ya işte bildiğim kadar uyguluyorum
Aynen canım önce biz sağlıklı olalım ki bebişlerde öyle olsun dokuz ay geçmez yoksa kızInşallah ablam saglikli bir sekilde dogum olsun bebek saglikli olsunda ne zaman olursa artik hayirlisi
Kesinlikle katılıyorum hakkimizda hayirlisi olsun ben yatıyorum ablam iyi gecelerAynen canım önce biz sağlıklı olalım ki bebişlerde öyle olsun dokuz ay geçmez yoksa kız
İyi geceler kuzu allah rahatlık versin allaha emanet olKesinlikle katılıyorum hakkimizda hayirlisi olsun ben yatıyorum ablam iyi geceler
Sende allaha emanet ol ablamİyi geceler kuzu allah rahatlık versin allaha emanet ol
Sende allaha emanet ol ablam
:) niye bende uyuyayım diyorumda bi uyuyamadım dön dön bi hal oldum adam yataktan atacak beni her döndüğümde uyanıyorYine uykum yok benim
Hahahahaha aynen bide elimde telefon yakın zamanda tlf dan olabilirim ☺☺☺:) niye bende uyuyayım diyorumda bi uyuyamadım dön dön bi hal oldum adam yataktan atacak beni her döndüğümde uyanıyor
Ay bi telefonlarımız var dokunmasınlar onada :)Hahahahaha aynen bide elimde telefon yakın zamanda tlf dan olabilirim ☺☺☺
gunaydin hayirli sabahlar cok erkencinsinizGünaydın kuzular hayırlı sabahlarınız olsun inşallaah
Evet canım eşim işe gidiyor ya her sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum bugünde doktor kontrolüm var hastanedeyim erken çıkıyorum sıra almak için çok kalabalık oluyor ama normalde de 6:45 te kalkıyorum canım eşim için :)gunaydin hayirli sabahlar cok erkencinsiniz
Sende erkencisin canım çalışıyor musungunaydin hayirli sabahlar cok erkencinsiniz
Kacinca direk uyudumKolay gelsin canım
benim
Biz donduk burda yavrum ya yağmur var havada buz gibiiiiHava cok guzel burda aZ az yagmur serpilio toprak kokuyor her taraf simdi kahvemide ictim sakinken bi rahatlama geldi icime hamdolsun bugunume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?