- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.961
Senin adetin geçmiş miydi?Merhabalar ☺ Bugün ilk idrarla test yaptım negatif.. Sanırım kanla yapılan test doğru değil ve benim gördüğüm golge de göz yanılması.. Diğer aya kaldı ümitler..
Burda yagiyo ablaBiz donduk burda yavrum ya yağmur var havada buz gibiiii
Merhabalar ☺ Bugün ilk idrarla test yaptım negatif.. Sanırım kanla yapılan test doğru değil ve benim gördüğüm golge de göz yanılması.. Diğer aya kaldı ümitler..
yağmur yağsın o sorun değil ama nisan ayında bu ne soğuk :) hastaneye gelene kadar bi taraflarım donduBurda yagiyo abla
Canım geldim bende şimdi doktora sıra bekliyorum, heyecandan kalbim hızlı hızlı çarpıyor, karnıma bi ağrı girdi sormayın gitsin. Hem muayene stresi hem de yumurtalar büyüdü mü stresi. İlk kez takip ediliyor yaa çok merak ediyorum.:) bende yarın gidecem yine ay en kötüsüde şu vajinal ultrason dün canım yandı yani bodoslamada dalınmaz ki ama değil mi adam bi tuhaftı dün zaten öncekinde dikkat etti hiç ağrı olmadı inşallah şu 14 mm olan yumurta büyümüştürde çatlatma iğnesi mi verecek ne yapacaksa yapsında adetimi olayım kür yapayım yani
Günaydın ablacımmmm hayırlı sabahlarGünaydın kuzular hayırlı sabahlarınız olsun inşallaah
Sakin ol kuzu ya iyi olacak merak etme bende sonuç bekliyorumCanım geldim bende şimdi doktora sıra bekliyorum, heyecandan kalbim hızlı hızlı çarpıyor, karnıma bi ağrı girdi sormayın gitsin. Hem muayene stresi hem de yumurtalar büyüdü mü stresi. İlk kez takip ediliyor yaa çok merak ediyorum.
Günaydın tatlım nsılsınGünaydın ablacımmmm hayırlı sabahlar
İyiyim ablacım kahvaltı yapıyoruz sen napıyorsun nasılsınGünaydın tatlım nsılsın
Afiyet olsun canım bende hastanediyim iyiyim bende çok şükür tahlil sonıçlarının çıkmasını bekliyorumİyiyim ablacım kahvaltı yapıyoruz sen napıyorsun nasılsın
bende çift çizgi yakalayamadım
Kesinliklee öyle canım en mantıklısı o zaten kuzu ay yetmiyor adamlarıda robotlaştırdık biliyor musun
Evet canım eşim işe gidiyor ya her sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum bugünde doktor kontrolüm var hastanedeyim erken çıkıyorum sıra almak için çok kalabalık oluyor ama normalde de 6:45 te kalkıyorum canım eşim için :)
3 gün varSenin adetin geçmiş miydi?
Evet canım 6 kasım düğün tazede gelin kartaynen öyle canım bu güzel günlerin tadını çıkarmak lazım daha yeni evliyiz heyecanı yitirmemek lazım,gerçi sen daha taze gelinsin kasımda evlenmiştin dimi
E o zaman hemem umutsuzluğa kapılma canım3 gün var
Olsa çıkardı artık diye düşündüm, hayırlısı..E o zaman hemem umutsuzluğa kapılma canım
Benim eşim herşeyin en iyisini hakediyor canım allah razı olsun o da bana öyle yani el üstünde tutuyorNe kadar fedar bi es
Yok kuzu ya adetten çok sonra çıkanlar var sitres yapma bi bekleyelim adetin geçsinOlsa çıkardı artık diye düşündüm, hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?