- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #7.981
herbalife gdyrm cnmSende erkencisin canım çalışıyor musun
Canım bazılarında tamamen koyulaşmayabiliyor netten bakk istersenbenim gittikçe silikleşiyor bu sabah yaptım gözükmedi bile doğru düzgün. ilk yaptığımda daha belirgindi anlamadım tam tersi olması lazımdı.
Kilo sıkıntım yok ilaçsız adet oluyorum gecikme cok olmuyor sadece bazen erken bazen zamanında bazen 6 gün gecikmeli olarak gidiyor.Canım sen adetliyken baktırıyorsun değilmi hormonlara lh yüksekse sende pko görüntüsüde fazladır senin yapacağın en güzel şey soğan ve testeredişli aslan pençesi kürü bunları yaparsan kistik görüntü gider erir kaybolur yani lh düşmeye başlar kist ne kadar çok olursa lh o kadar yüksek oluyor adetlerinde düzensiz değil mi ilaösız olabiliyor musun ve kilo sorunu var mı çok soru sordum ama bi pkolu olarak sana yardımcı olmak isterim
Hee anladım canımherbalife gdyrm cnm
Kilo sıkıntım yok ilaçsız adet oluyorum gecikme cok olmuyor sadece bazen erken bazen zamanında bazen 6 gün gecikmeli olarak gidiyor.Canım sen adetliyken baktırıyorsun değilmi hormonlara lh yüksekse sende pko görüntüsüde fazladır senin yapacağın en güzel şey soğan ve testeredişli aslan pençesi kürü bunları yaparsan kistik görüntü gider erir kaybolur yani lh düşmeye başlar kist ne kadar çok olursa lh o kadar yüksek oluyor adetlerinde düzensiz değil mi ilaösız olabiliyor musun ve kilo sorunu var mı çok soru sordum ama bi pkolu olarak sana yardımcı olmak isterim
Canım bazılarında tamamen koyulaşmayabiliyor netten bakk istersen
Lh şını düşürmek istiyorsan testeredişli aslan pençesi iç canım işe yarıyor tavsiye ederim bide kilon olmasa bile spor yap spor pkoya iyi geliyor hareketli olmak bizim için önemliKilo sıkıntım yok ilaçsız adet oluyorum gecikme cok olmuyor sadece bazen erken bazen zamanında bazen 6 gün gecikmeli olarak gidiyor.
Ne oldu cnm ne dediyağmur yağsın o sorun değil ama nisan ayında bu ne soğuk :) hastaneye gelene kadar bi taraflarım dondu
Ay evet hareketlı değilim cok ya Bu aslan ğercemini deneyeceğim mutlaka hayıt içtim 20 gün ama pek bişe hissetmedimLh şını düşürmek istiyorsan testeredişli aslan pençesi iç canım işe yarıyor tavsiye ederim bide kilon olmasa bile spor yap spor pkoya iyi geliyor hareketli olmak bizim için önemli
Yumyrtan tam istediğim kadar büyümemiş dedi canım geöen ay 23 mm olmuştu tam istediğim gibi dedi yani 19 falan bile olsa istediğim gibi değil diyor mm söylemedi üç gün önce 14 mm idi büyük istimalle şuan 18 falandır çatlatma iğnesi vurulacam yarın işte sabah dokuzda vurdurursam akşam 9 da ilişki diğer gün 9 da yine ilişki sonrada gün aşırı devam bu kezde böyle yap dedisana doktor ne dedi canım
Sen aslan pençesi iç canım dediğim gibi spor bizim için çok önemli iç bak gör nasıl düşecek o lh hem aslanpençesi hem spor iki aya kalmaz normale döner inşallah ama testere dişli olandan alacan bu önemliAy evet hareketlı değilim cok ya Bu aslan ğercemini deneyeceğim mutlaka hayıt içtim 20 gün ama pek bişe hissetmedim
Ay cok teşekkür ederim ya içme şekli nasıl ölçüsü zamanı vsSen aslan pençesi iç canım dediğim gibi spor bizim için çok önemli iç bak gör nasıl düşecek o lh hem aslanpençesi hem spor iki aya kalmaz normale döner inşallah ama testere dişli olandan alacan bu önemli
İğne verdi yarın yaptıracam sabah kaçta yaptırırsam akşam o saat ilişki diğer gün yine aynı saatte ilişki sonra gün aşırı bakakım ne der mevla ne derse güzel der hafif hafif başladı kasık ağrım am iki taraftada var hemdeNe oldu cnm ne dedi
Adetin ikinci günü başla 21 gün yap bir hafta ara ver canım dk hapları gibi yapacan sabah akşam yemeklerden iki saat sonra içiyorsunAy cok teşekkür ederim ya içme şekli nasıl ölçüsü zamanı vs
Kaç kaşık bi bardaga acabaAdetin ikinci günü başla 21 gün yap bir hafta ara ver canım dk hapları gibi yapacan sabah akşam yemeklerden iki saat sonra içiyorsun
Bi tatlı kaşığı kadar at canım o ot zaten dalıyla çıkarılıyor olduğu gibi at sadece yapraklarıyla değil yani iki bardak yapacaksan tek seferde bi buçuk at ben göz kararı atıyorum alıştım iki bardak klorsuz suyu kaynatacaksın kaynadıktan sonra atıp kısık ateşte 5 dakika kaynatacaksın tekrar sonra kapatıp demlemeye bırakacaksın on dakika sonra otu içinden alacaksın süz yani günde iki bardak iç günlük taze yap amaKaç kaşık bi bardaga acaba
Yumyrtan tam istediğim kadar büyümemiş dedi canım geöen ay 23 mm olmuştu tam istediğim gibi dedi yani 19 falan bile olsa istediğim gibi değil diyor mm söylemedi üç gün önce 14 mm idi büyük istimalle şuan 18 falandır çatlatma iğnesi vurulacam yarın işte sabah dokuzda vurdurursam akşam 9 da ilişki diğer gün 9 da yine ilişki sonrada gün aşırı devam bu kezde böyle yap dedi
Hade hayirlisi olsun ablamİğne verdi yarın yaptıracam sabah kaçta yaptırırsam akşam o saat ilişki diğer gün yine aynı saatte ilişki sonra gün aşırı bakakım ne der mevla ne derse güzel der hafif hafif başladı kasık ağrım am iki taraftada var hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?