2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar hastaneden çıktım normal ultrason baktı çok büyümemiş istediğim kadar olmamış dedi yumurta ama bu şekilde belli bile olmaz 3 mm kadar farkediyor yani normalle vajinal neyse çatlatma iğnesi verdi yarın vurduracam hayırlısıyla bakalım artık

Kilo sıkıntım yok ilaçsız adet oluyorum gecikme cok olmuyor sadece bazen erken bazen zamanında bazen 6 gün gecikmeli olarak gidiyor.

Kilo sıkıntım yok ilaçsız adet oluyorum gecikme cok olmuyor sadece bazen erken bazen zamanında bazen 6 gün gecikmeli olarak gidiyor.

Lh şını düşürmek istiyorsan testeredişli aslan pençesi iç canım işe yarıyor tavsiye ederim bide kilon olmasa bile spor yap spor pkoya iyi geliyor hareketli olmak bizim için önemli

Lh şını düşürmek istiyorsan testeredişli aslan pençesi iç canım işe yarıyor tavsiye ederim bide kilon olmasa bile spor yap spor pkoya iyi geliyor hareketli olmak bizim için önemli
Ay evet hareketlı değilim cok ya Bu aslan ğercemini deneyeceğim mutlaka hayıt içtim 20 gün ama pek bişe hissetmedim

sana doktor ne dedi canım
Yumyrtan tam istediğim kadar büyümemiş dedi canım geöen ay 23 mm olmuştu tam istediğim gibi dedi yani 19 falan bile olsa istediğim gibi değil diyor mm söylemedi üç gün önce 14 mm idi büyük istimalle şuan 18 falandır çatlatma iğnesi vurulacam yarın işte sabah dokuzda vurdurursam akşam 9 da ilişki diğer gün 9 da yine ilişki sonrada gün aşırı devam bu kezde böyle yap dedi

Ay evet hareketlı değilim cok ya Bu aslan ğercemini deneyeceğim mutlaka hayıt içtim 20 gün ama pek bişe hissetmedim
Sen aslan pençesi iç canım dediğim gibi spor bizim için çok önemli iç bak gör nasıl düşecek o lh hem aslanpençesi hem spor iki aya kalmaz normale döner inşallah ama testere dişli olandan alacan bu önemli

Ay cok teşekkür ederim ya içme şekli nasıl ölçüsü zamanı vs

Kaç kaşık bi bardaga acaba
Bi tatlı kaşığı kadar at canım o ot zaten dalıyla çıkarılıyor olduğu gibi at sadece yapraklarıyla değil yani iki bardak yapacaksan tek seferde bi buçuk at ben göz kararı atıyorum alıştım iki bardak klorsuz suyu kaynatacaksın kaynadıktan sonra atıp kısık ateşte 5 dakika kaynatacaksın tekrar sonra kapatıp demlemeye bırakacaksın on dakika sonra otu içinden alacaksın süz yani günde iki bardak iç günlük taze yap ama

hadi bakalım inş zaten sende anlarsın ağrıdan büyüyüp büyümediğini alttan mı bakıyor cnm o milim hesabı için.
..bide iğne ücretli mi cnm doktor mu vuruyor..olmadı bi dahaki ay bende isterim iğne her ihtimale karşı..

Hade hayirlisi olsun ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…